Spread the love

Geuren zorgen voor beleving. De juiste geur verbetert de stemming in een ruimte. Je weet wel, zo’n luchtje waardoor je trek krijgt. Of zin krijgt in een aankoop. Of het gebouw niet meer uit wilt. Geurmarketing heet dat. Voldoende ondernemingen die daar geld mee verdienen. Met jou de juiste geur helpen kiezen voor jouw pand. Want waarom zou je alleen bij exclusieve winkelpanden een zinnenprikkelende geur mogen ruiken als je binnen komt? Jouw bedrijfsruimte heeft daar toch ook recht op? Jouw onderneming is toch ook exclusief?

Het waarnemen van geuren gaat automatisch. En heeft meteen invloed op je emoties. Heb je een prettige ervaring bij een bepaalde geur, dan zal diezelfde geur in de toekomst jou ook prettige herinneringen brengen, inclusief de emotie van toen. Geuren kunnen zelfs ook effect hebben op de hartslag, ademhaling en bloeddruk. Zo ver gaat die stimulatie met geur in je lijf. Het effect van geuren is wetenschappelijk onderbouwd. Google er maar eens op.

De impact van de juiste geur op jou

Geuren hebben dus impact. Roepen associaties op. En werken imago verhogend – of verlagend, afhankelijk van de hangende lucht. Weleens opgevallen hoeveel mensen in een winkelcentrum de straat uitvluchten als er rioolwerkzaamheden zijn? De geur is niet aangenaam, dus doen zij die boodschap wel een andere keer. Dat merken winkeliers aan hun dagomzet.

Nou kun je ergens een geur aanschaffen en verstuiven. Het zal vast helpen. En je kunt het erbij laten. Maar de kans is groot dat er weinig natuurlijke stoffen in de spray zitten, waardoor de werking niet voldoende is. De geur is meestal vluchtig, waardoor je meer moet verstuiven om te profiteren van het effect. Maar wil jij echt meer synthetische stoffen inhaleren in je werkomgeving? Zeker als er nog andere alternatieven bestaan? Die jou zelfs letterlijk laten bruisen van de energie? Of ontspannen … of je helder maken.

Zuivere essentiële oliën kunnen verschil maken

Een andere manier voor een betere beleving is het verstuiven van pure etherische oliën. Dat lijkt duurder dan kunstmatige sprays, maar levert je meer diepgang op en daardoor ook betere resultaten. Misschien heb je dat al bij een studio meegemaakt? Dat je een behandeling hebt bij een salon en de schoonheidsspecialiste wat vernevelt in de behandelkamer? Of een sauna in een wellness resort met die heerlijke dennenlucht? Of die masseuse die je meteen masseert met bepaalde oliën? Je komt volledig zen thuis. Dat is niets voor niets. Deze studio’s weten al wat een bepaalde essentiële olie met je doet. Welke ervaring je krijgt. En dus ook welke herinnering. En dat je met een prettig gevoel terugdenkt aan die uren daar. En waarschijnlijk beveel je die studio ook aan anderen aan door jouw goede herinneringen. Geurmarketing. En aanbevelingsmarketing. Twee vliegen in een klap.

Essentiële oliën worden rechtstreeks uit planten verkregen. Hierdoor bevat een etherische olie de specifieke voedingsstoffen van die plant. Niet alleen het eten van een sinaasappel levert je lichaam namelijk goede bouwstoffen. De stoffen uit een sinaasappel kun je ook op je huid smeren of verstuiven, waardoor je op meer manieren profiteert van de unieke voedingsstoffen. De botanische wereld zit vol bomen, planten en struiken die je kunt gebruiken vanwege de bijzondere eigenschappen.

Aromatherapie en essentiële olie

Als de etherische oliën niet gemengd zijn met andere – synthetische – stoffen, zijn de voedingsstoffen erg geconcentreerd. Je hebt vaak aan een paar druppels genoeg. Werken met pure bestanddelen betekent dat er sprake kan zijn van een zuivere werking op het lijf. De juiste essentiële oliën kunnen jou meer energie, ontspanning en een goede focus bezorgen. Vandaar dat sommigen zweren bij de heilzame werking in de aromatherapie. Vandaar dat je essentiële olie ook vaak vindt bij wellness studio’s.

Combineer je een aantal oliën op hun eigenschappen, dan krijg je zelfs een versterkend effect. En daar komt It Works kijken. It Works werkt graag met (fyto)nutriënten die elkaars werking aanvullen en maximaliseren. De hele productlijn staat bekend om de synergie. It Works helpt jou verder met een kleine lijn Essential Oils die al tot in perfectie is voorgemengd. Per flesje zitten alleen de pure essentiële oliën met de specifieke eigenschappen van de geselecteerde botanica. Je hoeft alleen een flesje te pakken en te druppelen.

Of je nu op zoek bent naar focus voor je teamleden of een rustige ervaring voor je gespannen cliënten of die scherpte zoekt in jezelf: Een blije en rustige stemming is toch dat wat je wilt bereiken ‘op de zaak’? Met namen als CHILL, BOOM, DEFEND en CLEAR begrijp je vast al wat de oliën doen met jouw werkomgeving. De BOOM helpt je op energie komen, de CLEAR helpt je focus verscherpen, de CHILL helpt ontspannen, de DEFEND helpt je weerstand versterken. Hoe fijn en puur onze Essential Oils zijn, lees je op http://www.veraslifestylewereld.nl/producten-it-works/essential-oils/ . Ook de ingrediënten en de oorsprong vind jij daar. Door de uitgebalanceerde samenstelling van elk flesje ben je verzekerd van de juiste synergie en een zuivere werking. Elk flesje wordt als prettig en mild ervaren. De zintuigen reageren er in elk geval positief op. En dat is precies wat jij wilt!

Natuurlijk verschillen de resultaten per persoon, en kun je zelf bepalen of je de etherische oliën verstuift of op je huid aanbrengt. Voor vernevelen in een ruimte is de It Works diffuser heel fijn. Wat water in de diffuser, een paar druppels uit een Essential Oils fles, druk op de knop en … vernevelen maar!

De Essential Oils lijn bevat diverse voordeelcombinaties met de diffuser en de Fractionated Coconut Oil. Deze bijzondere kokosolie begeleidt de essentiële oliën goed. Je vindt ons bescheiden aanbod in de webwinkel door op de link  Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld  te klikken.

Op zoek naar een onafhankelijk It Works distributeur?

Vera Ramman-Delpeut is onafhankelijk distributeur en wellness coach bij It Works! International. In de webwinkel op www.veraslifestylewereld.nl vind jij meer informatie over het assortiment, zoals de bekende bodywrap. Onze productlijn is bedoeld voor mannen, vrouwen, dik, dun en alle huidtypen. Wel zo simpel met voedingsstoffen die zich aanpassen aan je.

Klik op de link Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld  om vrijblijvend rond te kijken in de webshop. Je kunt in de webwinkel als trouwe klant afrekenen en hiermee altijd tot 40% – 70% korting bestellen! Ook kun jij je in de webwinkel aanmelden als distributeur. Kies dan voor het tabblad Inschrijven. Natuurlijk kun je ook aan mij vragen of ik voor je wil bestellen. De webshop start daarom ook meteen met het Contactformulier.

It Works werkt in meer dan 20 landen, waaronder Nederland en België, met een unieke lijn verzorgingsproducten op natuurlijke basis voor huid, haar en lichaam. De natuurlijke ingrediënten zijn gebaseerd op de botanica (dit heet ook wel ‘plantenleer’) en goed uitgebalanceerd. Hierdoor treedt een versterkend effect op met maximale resultaten (= synergie). Al deze synergetische producten zijn eenvoudig in gebruik en daardoor zelf thuis en in salons te gebruiken. De resultaten zijn persoonsgebonden: elk lijf en elke leefstijl is anders. Toch ligt het slagingspercentage hoog en ziet bijna elk persoon verschil! Wil jij weten of It Works is voor jou of je studio is? Leg contact met Vera via Facebook door op de link   Facebookpagina Vera’s Lifestyle Wereld    te klikken of email naar info@veraslifestylewereld.nl !

Voedingssupplementen zijn geen vervangers voor een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl.

Resultaten zijn blijvend bij langdurig gebruik. Individuele resultaten kunnen en zullen verschillen. De It Works! cosmetische producten zijn puur cosmetisch van aard en beweren niet eventuele huid- en haar gerelateerde aandoeningen te genezen/ behandelen/ voorkomen. Indien u allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat of medicatie gebruikt, neem dan voorafgaand aan gebruik contact op met uw arts.

Vera’s Lifestyle Wereld is onafhankelijk distributeur bij It Works! International. De inhoud – inclusief alle recepten, foto’s, blogs en andere artikelen – op deze website mag niet zonder toestemming van Vera’s Lifestyle Wereld gebruikt of vertaald worden. Er mag wel gerefereerd worden naar informatie op deze website of de bedrijvenfacebookpagina van Vera’s Lifestyle Wereld. Vermeld in dat geval de volledige link naar de pagina’s of het betreffende artikel.

DOWNLOAD DE GRATIS FIT APP! Wil jij snel fitter, slanker en sterker zijn? In jouw tempo? Krijg recepten, tips en workouts en start FIT!
DOWNLOAD JE GRATIS E-BOOKS! Zonder gedoe snel lekker in je vel? Gewoon zelf? Start goed, ga voor jouw beste resultaten en ontvang jouw e-books vol waardevolle tips! Vul je naam en email in bij de nieuwsbrief (mailing list).


Ja, ik wil mijn resultaten verbeteren! (Wij sturen meestal een maandelijkse nieuwsbrief)

Vera is onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt (nieuwe) cliënten en distributeurs. Leg contact bij vragen over dit unieke, effectieve wellness assortiment!

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Recente berichten
Tweede facial of body wrap kuur gratis! Plus gratis verzending en ja ... It Works!
Tweede facial of body wrap kuur gratis! Plus gratis verzending en ja ... It Works!
De tweede kuur gratis bij een facial of een bodywrap kuur* van It Works. Bijelkaar 8 wraps om de ver[...]
Wat biedt It Works jou in augustus als distributeur?
Wat biedt It Works jou in augustus als distributeur?
Weet jij al dat je bij It Works waanzinnige producten kunt bestellen EN inkomen kunt hebben? Wij lev[...]
Start voordelig met de It Works Business Builder Kit! Slechts € 20
Start voordelig met de It Works Business Builder Kit! Slechts € 20
Voor beperkte tijd brengen wij jou een kans om te werken aan jezelf voor slechts € 20* terwijl de wa[...]
Verdienen en fit worden? Tijdelijk een FIT15 gratis bij de It Works Business Builder Kit!
Verdienen en fit worden? Tijdelijk een FIT15 gratis bij de It Works Business Builder Kit!
Weet jij al dat je bij It Works waanzinnige producten kunt bestellen EN inkomen kunt hebben? Wij lev[...]
Zelf fitter en slanker met de It Works FIT15: Nu met gratis verzending
Zelf fitter en slanker met de It Works FIT15: Nu met gratis verzending
De verandering zet jij zelf in gang. Het ligt in jouw handen. Weet jij dat? Fitter worden ligt aan j[...]