Spread the love

Ontvang gratis e-books vol tips!

Naast haar coaching bij It Works! International schrijft Vera boeken en blogt zij over verschillende onderwerpen. Haar fantasy debuut is verkrijgbaar bij uitgeverij Boekscout.nl. Diverse artikelen van Vera verschijnen van tijd tot tijd ook op andere sites, zoals Infonu.nl .

Start je VIP Traject goed bij Vera’s Lifestyle Wereld

Vera heeft haar jarenlange ervaring als onafhankelijk distributeur bij It Works gebundeld in een aantal e-books. Twee e-boekjes zijn nu exclusief verkrijgbaar bij Vera’s Lifestyle Wereld. Waardevolle informatie die Vera gratis weggeeft, omdat zij het belangrijk vindt dat je goed start! Start je VIP Traject dus goed bij Vera. Met de volgende e-books weet je beter waar je aan begint en houd jij je nieuwe leefstijl met It Works vol. En dat motiveert! 

Gratis e-book ‘Snel fitter en slanker met de It Works! Target Trio Pack’

Wanneer je drie van de bestverkopende It Works! producten samenvoegt, kunnen de resultaten niet uitblijven! Ieder product in dit Target Trio Pack helpt jou op een specifieke manier lekkerder in je vel te zitten – of je nou man of vrouw bent. Dat gebeurt met een plantaardige combinatie vol (fyto)nutriënten die de spijsvertering normaliseert en de huid van binnen en buiten helpt verstevigen. In slechts dagen kun jij al prachtige resultaten behalen.

Vul je contactgegevens in bij de nieuwsbrief en ontvang meteen je EXCLUSIEVE e-book gratis! Lekker voor jouw beste resultaten gaan, daar staat Vera voor.
(Deze nieuwsbrief van Vera’s Lifestyle Wereld is echt zonder overdrijven de beste trigger om op de hoogte te blijven van alle It Works nieuwtjes en acties in Nederland. Wees gerust, je gegevens blijven veilig bij ons en wij houden ook niet van spam.)

 

Gratis BONUS e-book Ultimate Body Applicator It Works! ‘Hoe werkt die rare wrap eigenlijk?’

Ingewikkelde alternatieven, onmogelijke diëten, zonder resultaat sporten … We nemen het voor lief, tot … we beter weten! Verwacht ‘ultieme’ resultaten binnen 45 minuten met deze Ultimate Body Applicator van It Works. Deze handzame Body Applicator helpt je huid maximaal te verstrakken, voeden en verstevigen – waar aangebracht. Bij regelmatig gebruik is zelfs sprake van blijvende resultaten. De melange is luxueus en puur plantaardig. Met een synergetisch effect. Lekker in je vel, zoals het hoort!

Vul je contactgegevens in bij de nieuwsbrief en ontvang je bonus e-book met fenomenale wraptips voor jouw ultieme resultaten! Ook dit e-boek is EXCLUSIEF bij Vera verkrijgbaar voor haar nieuwsbrieflezers.

 

Gratis e-book ‘Ondersteun je gezondheidsdoelen met  de  Metabolic Burn Pack van It Works’

Wil jij ook snel fitter, slanker en sterker worden met de METABOLIC BURN?
Vraag je gratis e-book aan met meer informatie over dit pakket!
De Metabolic Burn Pack helpt:

Je metabolisme te verbeteren
Je meer energie te krijgen voor workouts
De opbouw van spiermassa te verbeteren

Je voeding te ondersteunen met kruiden, mineralen, fruit en groente
Je huid te verstrakken, verstevigen en aflijnen

De Metabolic Burn kost jou weinig tijd en is simpel in een dagschema te plannen. Binnen 30 dagen weet jij niet beter.

Dit e-boek is alleen voor nieuwsbriefleden van Vera’s Lifestyle Wereld. Vraag dit boekje aan via info@veraslifestylewereld.nl .

 

Gratis e-werkboek XL Special voor de It Works! Wrap. Remove. Reboot.

Speciaal voor jou, als starter van een van de Results Packs via Vera’s Lifestyle Wereld, heeft Vera een XL Special samengesteld met de It Works! Wrap. Remove. Reboot. Vera begeleidt jou in dit e-werkboek en maakt je start soepel. Het werkboek is dan ook een heuse monster-editie geworden met waanzinnig veel informatie. Supertips voor een gemakkelijke overgang naar een gezonde leefstijl en prachtige resultaten. Zo ben je verzekerd van je succes en geniet je maximaal van je aanschaf. Dus begin je met de Metabolic Burn? Of de Target Trio? Dan is deze mega uitgave onmisbaar voor jou!

Deze speciale editie is alleen voor starters van de Results Packs via Vera. Leg contact en start nu!

 

De Gelijkgestemden- Een Nieuw Begin

Vol liefde en toewijding ben ik aan dit boek begonnen. Elk karakter is zorgvuldig opgesteld. Ik heb plezier beleefd aan het schrijven van dit boek en hoop dat jij het net zo fijn vindt!

Samenvatting

Amber verhuist naar een verlaten streek en merkt dat zij bijzondere krachten heeft, krachten die zij nog moet leren beheersen. Amber is degene die de balans op de wereld kan herstellen. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Ze krijgt hulp van twee jonge wezens met wie zij van gedachten kan wisselen. Ook haar nieuwe klasgenoten, Tim en de tweeling Jun en Shen, blijken ongewone talenten te hebben. Samen bereiden zij zich voor op de ontmoeting met een monster. Zeker Amber moet oppassen, want het monster zal alles op alles zetten om haar haar doel niet te laten bereiken…

Het debuut van Vera is te bestellen bij uitgeverij Boekscout via http://boekscout.nl/shop/_.aspx/De_Gelijkgestemden__Een_Nieuw_Begin?bookId=3758

 

2013-08-22 flyer De Gelijkgestemden

Uit het boek

Amber spert haar ogen wagenwijd open. Dat is het!
Ze springt uit bed en holt de trap af naar beneden. Buiten adem valt zij voor de kooi op haar knieën neer. Hijgend tuurt zij door de tralies. De puppy’s liggen tegen elkaar aan − de warmte opzoekend − en worden haar langzaam gewaar. Het zijn deze pups die zij volwassen en wel in haar droom zag.
Amber doet het deurtje open. Van de grijze pup blijven de ogen stevig dichtgeknepen, waaruit blijkt dat de eigenaar liever verder wil slapen. De groene ogen van de witte pup nemen haar wel belangstellend op.
Het is raar wat ze van plan is, maar ze vertrouwt op haar intuïtie. Amber haalt diep adem.
‘Word wakker. Kijk me eens aan,’ beveelt ze streng.
De blauwe ogen gaan versuft open.
De witte pup kruipt naar Amber toe en nestelt zich tegen haar aan.
‘Zijn jullie hier om me te beschermen?’ vraagt Amber en wacht zenuwachtig af.
Ergens verwacht zij geen antwoord. Hoe zouden de honden haar tegen iets moeten beschermen? Alleen omdat zij deze pups net volgroeid in een droom zag? Werd de terugkerende nachtmerrie niet gewoon beïnvloed door de komst van de pups?
Wat een idioot gedrag is dit eigenlijk. Midden in de nacht onwetende dieren wakker maken en suffe vragen stellen. Honden praten niet. Waarom volgt ze haar dwaze ingeving ook? Ze zou de arme puppy’s in alle rust verder moeten laten slapen. De dieren hebben voldoende opwinding gehad.
Ja! galmen twee stemmen eensgezind door haar hoofd.

Over de auteur

“Papier is geduldig. Het maakt mij niet uit of de woorden een handleiding vormen, of een bericht naar een dierbaar iemand. Als ik maar kan schrijven. Als ik maar iets inzichtelijk kan maken. Mijn eerste roman is een feit, gevormd door mijn interesse in de wereld. Centraal staat de ontwikkeling van een aantal jongvolwassenen. Ik heb genoten van het schrijven. Ik hoop dat anderen net zoveel plezier beleven aan De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin.”

DOWNLOAD DE GRATIS FIT APP! Wil jij ook beter in jouw vel zitten? In jouw tempo? Start FIT en ontvang jouw workouts, recepten en meer!
ONTVANG DRIE GRATIS E-BOOKS in je mailbox!

Ja, ik wil snel en simpel beter in mijn vel zitten! (De maandelijkse nieuwsbrief vol wellness tips kan ik altijd stop zetten)

Vera is wellness coach & onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt haar cliënten en teamleden

Ontvang exclusieve e-boekjes en wellness tips gratis

* indicates required
Email Format
Recente berichten
Thermofight X - Een trage stofwisseling, vetverbranding en metabolisme verbeteren?
Thermofight X - Een trage stofwisseling, vetverbranding en metabolisme verbeteren?
Houdt een trage stofwisseling je tegen? Of mag je metabolisme wel iets beter zijn? Ken jij de Thermo[...]
Hoe breek jij uit het grote niets in je leven - Dromenbord
Hoe breek jij uit het grote niets in je leven - Dromenbord
Ik heb het vaak over het grote niets. Het grote niets in je leven. Ik zal je even uitleggen wat ik b[...]
Gezonde voornemens volhouden? Start slim met een gratis e-boek en tips voor je fit-plan
Gezonde voornemens volhouden? Start slim met een gratis e-boek en tips voor je fit-plan
Gezonde voornemens? Een gezonde leefstijl? Natuurlijk. Tenslotte hoor jij ook goed voor jezelf te zi[...]
Ondersteun je lijf met elke dag 5 typen vloeibaar collageen - CollagenWorks Tropical Crush smaakt heerlijk fruitig!
Ondersteun je lijf met elke dag 5 typen vloeibaar collageen - CollagenWorks Tropical Crush smaakt heerlijk fruitig!
Het klinkt haast onmogelijk: met 1 zakje per dag meteen je huid, haar, nagels, spieren, botten en me[...]
Voordelig verstevigen, meer energie en fitter? Profiteer van Black Friday bij It Works
Voordelig verstevigen, meer energie en fitter? Profiteer van Black Friday bij It Works
Voordelig verstevigen, meer energie en fitter? Profiteer van Black Friday & Cyber Monday bij It [...]