Spread the love

Over schrijven, bloggen, vloggen en (e-)boeken

Naast haar coaching bij It Works! International schrijft Vera boeken en blogt zij over verschillende onderwerpen. Haar spannende fantasy debuut is verkrijgbaar bij uitgeverij Boekscout.nl. Diverse artikelen van Vera verschijnen van tijd tot tijd ook op andere sites, zoals Infonu.nl . Ook vind jij video’s over verschillende wellness onderwerpen op het YouTube-kanaal van Vera’s Lifestyle Wereld. Gewoon … om jou op weg te helpen en te houden! En vergeet jij niet jouw gratis e-boekjes op te vragen?

Wie bepaalt jouw waarde? En hoe bepaal jij jouw eigenwaarde? Kijk je even mee voor tips? Beter in je vel zitten is in meerdere opzichten belangrijk!

Start je VIP Traject goed bij Vera’s Lifestyle Wereld

Vera heeft haar jarenlange ervaring als onafhankelijk distributeur en wellness coach bij It Works gebundeld in een aantal e-books. Verschillende e-boekjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Vera’s Lifestyle Wereld. Waardevolle informatie die Vera gratis weggeeft, omdat zij het belangrijk vindt dat je goed start! Start je VIP Traject dus goed bij Vera. Met de volgende e-books weet je beter waar je aan begint en houd jij je nieuwe leefstijl met It Works vol. En dat motiveert!

e-book ‘Start jouw keto vandaag’

Een e-boekje (bijna 50 bladzijden!) dat jou wegwijs maakt in ketogeen leven. Intermittent fasting en sportvasten lijkt ingewikkeld, maar wij maken het overzichtelijk en gemakkelijk voor je. Ook jij kunt zelf aan de slag met deze vorm van lage koolhydraten en in ruil … kun jij snel in vorm komen en je fitter voelen.

Vul je contactgegevens in bij de nieuwsbrief en ontvang meteen je EXCLUSIEVE e-book cadeau! Lekker voor jouw beste resultaten gaan, daar staat Vera voor.
(Deze nieuwsbrief van Vera’s Lifestyle Wereld is echt zonder overdrijven de beste trigger om jou lekker in je vel te krijgen. Wees gerust, je gegevens blijven veilig bij ons en wij houden ook niet van spam.)

 

e-book ‘Starten met Balansdagen’

Een gezonde leefstijl … Je zult het zelf moeten doen, want het is jouw lijf, jouw leven. Maar waar begin je? En waar let je op? Wat zijn gezondere opties? En lage koolhydraten? Of ketogeen? De basisbeginselen in dit e-boekje helpen jou betere keuzes te maken, zodat jouw overgang naar een gezonde leefstijl soepel verloopt. Simpele, maar belangrijke basics. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en weet jij dat je succesvol kunt zijn. Dit e-boekje (ruim 30 pagina’s!) krijg jij tijdelijk cadeau bij inschrijving van de nieuwsbrief. Profiteer snel!

 

 

e-book ‘Snel fitter en slanker met de It Works! Target Trio Pack’

Wanneer je drie van de bestverkopende It Works! producten samenvoegt, kunnen de resultaten niet uitblijven! Ieder product in dit Target Trio Pack helpt jou op een specifieke manier lekkerder in je vel te zitten – of je nou man of vrouw bent. Dat gebeurt met een plantaardige combinatie vol (fyto)nutriënten die de spijsvertering normaliseert en de huid van binnen en buiten helpt verstevigen. In slechts dagen kun jij al prachtige resultaten behalen.

 

e-book Ultimate Body Applicator ‘Hoe werkt die rare wrap eigenlijk?’

Ingewikkelde alternatieven, onmogelijke diëten, zonder resultaat sporten … We nemen het voor lief, tot … we beter weten! Verwacht ‘ultieme’ resultaten binnen 45 minuten met deze Ultimate Body Applicator van It Works. Deze handzame Body Applicator helpt je huid maximaal te verstrakken, voeden en verstevigen – waar aangebracht. Bij regelmatig gebruik is zelfs sprake van blijvende resultaten. De melange is luxueus en puur plantaardig. Met een synergetisch effect. Lekker in je vel, zoals het hoort!

 

e-book ‘Ondersteun je gezondheidsdoelen met  de  Metabolic Burn Pack van It Works’

Wil jij ook snel fitter, slanker en sterker worden met de METABOLIC BURN? Vraag je gratis e-book aan met meer informatie over dit pakket! De Metabolic Burn Pack helpt je metabolisme te verbeteren, meer energie te krijgen voor workouts, de opbouw van spiermassa te verbeteren, je voeding te ondersteunen met kruiden, mineralen, fruit en groente, je huid te verstrakken, verstevigen en aflijnen

 

 

De Gelijkgestemden- Een Nieuw Begin

Vol liefde en toewijding ben ik aan dit boek begonnen. Elk karakter is zorgvuldig opgesteld. Ik heb plezier beleefd aan het schrijven van dit boek en hoop dat jij het net zo fijn vindt!

Samenvatting

Amber verhuist naar een verlaten streek en merkt dat zij bijzondere krachten heeft, krachten die zij nog moet leren beheersen. Amber is degene die de balans op de wereld kan herstellen. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Ze krijgt hulp van twee jonge wezens met wie zij van gedachten kan wisselen. Ook haar nieuwe klasgenoten, Tim en de tweeling Jun en Shen, blijken ongewone talenten te hebben. Samen bereiden zij zich voor op de ontmoeting met een monster. Zeker Amber moet oppassen, want het monster zal alles op alles zetten om haar haar doel niet te laten bereiken…

Het debuut van Vera is te bestellen bij uitgeverij Boekscout via http://boekscout.nl/shop/_.aspx/De_Gelijkgestemden__Een_Nieuw_Begin?bookId=3758

 

2013-08-22 flyer De Gelijkgestemden

Uit het boek

Amber spert haar ogen wagenwijd open. Dat is het!
Ze springt uit bed en holt de trap af naar beneden. Buiten adem valt zij voor de kooi op haar knieën neer. Hijgend tuurt zij door de tralies. De puppy’s liggen tegen elkaar aan − de warmte opzoekend − en worden haar langzaam gewaar. Het zijn deze pups die zij volwassen en wel in haar droom zag.
Amber doet het deurtje open. Van de grijze pup blijven de ogen stevig dichtgeknepen, waaruit blijkt dat de eigenaar liever verder wil slapen. De groene ogen van de witte pup nemen haar wel belangstellend op.
Het is raar wat ze van plan is, maar ze vertrouwt op haar intuïtie. Amber haalt diep adem.
‘Word wakker. Kijk me eens aan,’ beveelt ze streng.
De blauwe ogen gaan versuft open.
De witte pup kruipt naar Amber toe en nestelt zich tegen haar aan.
‘Zijn jullie hier om me te beschermen?’ vraagt Amber en wacht zenuwachtig af.
Ergens verwacht zij geen antwoord. Hoe zouden de honden haar tegen iets moeten beschermen? Alleen omdat zij deze pups net volgroeid in een droom zag? Werd de terugkerende nachtmerrie niet gewoon beïnvloed door de komst van de pups?
Wat een idioot gedrag is dit eigenlijk. Midden in de nacht onwetende dieren wakker maken en suffe vragen stellen. Honden praten niet. Waarom volgt ze haar dwaze ingeving ook? Ze zou de arme puppy’s in alle rust verder moeten laten slapen. De dieren hebben voldoende opwinding gehad.
Ja! galmen twee stemmen eensgezind door haar hoofd.

Over de auteur

“Papier is geduldig. Het maakt mij niet uit of de woorden een handleiding vormen, of een bericht naar een dierbaar iemand. Als ik maar kan schrijven. Als ik maar iets inzichtelijk kan maken. Mijn eerste roman is een feit, gevormd door mijn interesse in de wereld. Centraal staat de ontwikkeling van een aantal jongvolwassenen. Ik heb genoten van het schrijven. Ik hoop dat anderen net zoveel plezier beleven aan De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin.”

Heb het fijn! Pak jouw gratis FIT app!
Download jouw gratis exemplaar van de FIT App!

Download jouw gratis exemplaar van de FIT App!

Werk aan jezelf op jouw niveau, krijg gezonde recepten en wellness tips. Klik op de link en Download de gratis FIT app nu !

Ontvang meteen een GRATIS e-boek in je mailbox!
Krijg een e-boek 'Drinken tot je een ons weegt' cadeau! Bijna 50 blz. helpen jou verder met tips & recepten over beter drinken. (De nieuwsbrieven kun jij altijd stop zetten)

Krijg een e-boek ‘Drinken tot je een ons weegt’ cadeau! Bijna 50 blz. helpen jou verder met tips en recepten over beter drinken. (De nieuwsbrieven kun jij altijd stop zetten)

 

Vera is wellness coach & onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt haar cliënten en teamleden

Ontvang exclusieve e-boekjes en wellness tips gratis

* indicates required
Email Format
Recente berichten
Keto Quiche – hartige (vegan) groentetaart! Plus variatietips!  
Keto Quiche – hartige (vegan) groentetaart! Plus variatietips!  
Quiches zijn heerlijk. Daar kan ik het met iedereen eens zijn. Maar het is zo ongelooflijk jammer da[...]
Gewetensvraag - Ben jij ongemerkt een creeper?
Gewetensvraag - Ben jij ongemerkt een creeper?
Weet jij wat een creeper is? Ja, dat mannetje in Minecraft. Die mob sluipt binnen en ontploft bij jo[...]
Zoete Pompoentaart – Suikerarm en Glutenvrij Basisrecept plus 5+ Variatietips
Zoete Pompoentaart – Suikerarm en Glutenvrij Basisrecept plus 5+ Variatietips
Weinig pompoentaarten waar je zo mee kunt variëren, als met dit basisrecept van Jamie Oliver. Zijn r[...]
Hoe ren jij die vicieuze cirkel uit en die gezondere leefstijl in? Stappenplan!
Hoe ren jij die vicieuze cirkel uit en die gezondere leefstijl in? Stappenplan!
Het kan wèl … die passende leefstijl bij jou. Blijvend beter. Blijvend gezonder. Of jij jezelf nou a[...]
Fitter? Download jouw gratis e-boek 'Drinken tot je een ons weegt'!
Fitter? Download jouw gratis e-boek 'Drinken tot je een ons weegt'!
Je bent wat je eet Je bent wat je drinkt Je bent wat je denkt … Het belang van voldoende voch[...]