Over Vera’s Lifestyle Wereld

Vera’s Lifestyle Wereld promoot een gezonde leefstijl in combinatie met een positieve mindset.

Vera heeft zo’n 20 jaar in de financiële dienstverlening gewerkt. Lange dagen op kantoor met pittige deadlines en ingewikkelde processen. Een echte workaholic!

Tot de komst van haar kinderen. Toen wilde Vera niets liever dan zoveel mogelijk tijd doorbrengen met haar jongens. Lekker samen op pad. Er zijn na school. Jaren geleden kwam zij It Works tegen en werd onafhankelijk distributeur. Inmiddels werkt Vera al 3 jaar graag samen met It Works! En heel belangrijk: in de tijd die zij beschikbaar heeft rond haar gezin.

Haar interesse in wellness en haar financieel-administratieve kennis passen perfect bij de succesplannen van It Works, waardoor zij haar team aan onafhankelijke distributeurs concreet verder kan begeleiden. Wel zo fijn. Mocht jij ook op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, leg dan vooral vrijblijvend contact. Samen werken we een plan uit naar jouw wensen. Lekker in je vel zitten en genieten van je vrijheid is zoveel belangrijker dan je denkt. Geniet volop, elke dag!

Hoe maak je zelf een natuurlijke deodorant?

Over Vera

Mijn belangstelling voor voeding en gezondheid was er al. Die interesse groeide, doordat ik mezelf niet fit voelde. Een pijnlijk lichaam leek haast normaal.

Tot ik besefte dat elk lijf anders is. Elk mens en elke leefstijl is uniek. In mijn geval bleek een combinatie van meer eiwitten en goede vetten, minder koolhydraten, meer groente en fruit samen met extra supplementen de oplossing. Waar mogelijk eet ik biologisch en schrap ik bewerkt voedsel. Het resultaat? Ik voel me veel beter! De juiste voedingsstoffen maken het verschil.

Dat merken veel cliënten van It Works ook. Wat er normaal aan goeds in groente, fruit, kruiden, planten, bomen en bloemen zit, zitten ook in de tubes en potjes van It Works. In de juiste samenstelling en ongelooflijk gemakkelijk in gebruik, waardoor je de producten ook eenvoudig integreert in je dag. Zo ondersteun je jezelf optimaal. Door het It Works assortiment in mijn dagroutine op te nemen, merk ik dat ik me zowel van binnen als van buiten lekker in mijn vel voel zitten. En dat gun ik jou ook!

Als lifestyle coach, teamleidster en onafhankelijk distributeur bij It Works International help ik jou graag jouw doelen te bereiken. Door mijn ervaring weet ik als geen ander hoe belangrijk het is je lekker in je vel te voelen. Niets fijner dan een beter lijf en een beter inkomen, toch? It Works en ik bieden jou beide opties. Je kunt producten bestellen in mijn webwinkel als gewone klant of als trouwe klant. Ook kun je aan de slag als distributeur. Wil jij weten of het mogelijk is als onafhankelijk distributeur aan de slag te gaan? Mail mij voor meer informatie op info@veraslifestylewereld.nl . De webwinkel bevat ook waardevolle informatie en vind je door op deze link te klikken http://veraslifestylewereld.myitworks.com/nl/shop/

 

Verbeter je metabolisme met de Metabolic Burn Pack van It Works!

Een van de synergetische combinaties van It Works is de Metabolic Burn Pack. Dit pakket helpt je je gezondheidsdoelen te behalen, of dat nu afvallen is of meer spiermassa opbouwen. De combinatie bestaat uit drie producten die binnen 30 dagen je metabolisme verbeteren, je meer energie geven, je workout ondersteunen en heel belangrijk: je motiveren een goede leefstijl op te pakken en te onderhouden! Want als je eenmaal resultaat ziet, motiveert dat en neemt je zelfvertrouwen toe. In dit filmpje vind je meer informatie over de werking van deze combinatie.

 

 

 

 

 

 

DOWNLOAD DE GRATIS FIT APP! Wil jij snel fitter, slanker en sterker zijn? In jouw tempo? Krijg recepten, tips en workouts en start FIT!
DOWNLOAD JE GRATIS E-BOOKS! Zonder gedoe snel lekker in je vel? Gewoon zelf? Start goed, ga voor jouw beste resultaten en ontvang jouw e-books vol waardevolle tips! Vul je naam en email in bij de nieuwsbrief (mailing list).


Ja, ik wil mijn resultaten verbeteren! (Wij sturen meestal een maandelijkse nieuwsbrief)

Vera is onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt (nieuwe) cliënten en distributeurs. Leg contact bij vragen over dit unieke, effectieve wellness assortiment!

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Recente berichten
It Works Inkomen Boosten en Emerald Bonus en Match It Bonus ook in maart 2018!
It Works Inkomen Boosten en Emerald Bonus en Match It Bonus ook in maart 2018!
Boost je omzet met It Works Krik je inkomen op, of de omzet in je salon of sportschool met het asso[...]
Waarom de It Works KetoCoffee andere bullet coffee is
Waarom de It Works KetoCoffee andere bullet coffee is
‘Wees sterk ...’ fluister ik mijn koffie toe. Verschillende brouwsels verder gebruik ik KetoCoffee h[...]
Start je keto leefstijl met de It Works Keto Creamer
Start je keto leefstijl met de It Works Keto Creamer
Naast de Keto Coffee is sinds kort ook de Keto Creamer te krijgen in Nederland. Je krijgt met de cre[...]
Werk aan je inkomen en omzet met de It Works Match It
Werk aan je inkomen en omzet met de It Works Match It
Het jaar 2018 belooft weer veel goeds met It Works! Krik je inkomen op, of de omzet in je salon of s[...]
What The FIT?! Frisse fitness app straalt oppeppend imago van It Works uit
What The FIT?! Frisse fitness app straalt oppeppend imago van It Works uit
Een gratis app die jou - of je cliënten - elke dag op weg helpt met workouts, gezonde recepten en in[...]