Spread the love

Ook distributeur worden? En samenwerken met Vera’s Lifestyle Wereld?

Vera’s Lifestyle Wereld is teamleidster, lifestyle coach en onafhankelijk distributeur bij It Works! International.

Denk jij dat It Works ook wat voor jou is? Wil jij bijvoorbeeld meer inkomen? Wil jij meer vrijheid in je doen en laten? Leven met passie? Denk jij aan later en wil jij graag passief inkomen opbouwen? Of wil jij je onderscheiden met een trendy en effectief assortiment? En zie jij dat jouw cliënten behoefte hebben aan pure wellness producten met snelle resultaten? Zou jij ook distributeur willen worden? Lees dan verder. Of kijk naar de korte online presentatie op deze pagina.

Een kans op inkomen voor jou als distributeur bij It Works?

Het is tijd voor iets anders. Durf jij dat aan? Durf jij je eigen tijd in te delen en alle vrijheid te hebben iets moois van je leven te maken? Durf jij mensen de producten van It Works aan te bevelen en informatie te verstrekken? Je dient zelfstandig en consequent te werken. Maar de ruil is mooi: It Works verhoogt je inkomen. En dat met minimale bedrijfsrisico’s. Een onafhankelijk distributeurschap bij It Works is geschikt voor iedereen die er voor wil werken. Met focus en teamwork lukt het! Neem vrijblijvend contact op met Vera’s Lifestyle Wereld en maak gebruik van de vele voordelen door samen te werken met Vera en It Works.

Je eigen onderneming starten met It Works? Leg contact met Vera!

Wat houdt werken met It Works in?

Is het moeilijk? Nee. Je hebt alleen je enthousiasme nodig, een telefoon en/of een laptop. Deze presentatie laat je in het kort zien wat je kunt verwachten na je inschrijving. It Works werkt met een simpel Steps-To-Success plan. Dat plan bevat maar 3 stappen en dat herhaal je keer op keer. Vera helpt jou daarbij en houdt jouw verdere voortgang in de gaten. Stapsgewijs word jij verder ingewerkt in It Works. De snelheid van vooruit komen, mag je helemaal zelf bepalen. Kijk maar even mee!

Voordelen grote markt

In een tijd waarin wellness een belangrijke rol speelt, zien wij een groeiende interesse voor gezondheid, een goede balans en het gebruik van natuurlijke producten. Bovendien moeten mooie resultaten snel behaald worden, want wij mensen zijn maar druk en moeten nog zoveel andere dingen doen.

De eigentijdse botanische melanges van It Works! spelen perfect in op die behoefte van de mens van nu. Het synergetische assortiment biedt door de uitgebalanceerde samenstelling gauw verbetering. Vaak waar je bij staat. De artikelen passen bij bijvoorbeeld schoonheidssalons, wellness centra, kappers, massagesalons en sportscholen.

 

14316897_543288149194154_8851924282092282026_nDe snelle, positieve resultaten motiveren om een gezonde leefstijl vol te houden en de producten in een dagroutine in te brengen. Hierdoor kunnen vooral personal trainers en stylistes de wrapkuren goed aanbevelen aan hun clientèle. Kijk eens naar de voor- en nafoto’s op deze website en in de blogs. En kijk vooral eens naar de tijdsduur van die foto’s. Zie jij al voor je hoe jij je cliënten verder kunt helpen?

Daar houdt het niet bij op: de producten zijn omzetverhogend voor de mobiele, dienstverlenende zzp-er. Een kapster, styliste, nagelstyliste of visagiste die thuis bij de klant met It Works een volwaardig wellness assortiment kan aanbieden. Zonder dat er van alles in de tas mee moet. Een pakje wraps, een zakje WOW of een potje HSN is genoeg. Een tevreden cliënt meldt zich immers zelf aan voor het trouwe klantenprogramma – via jouw eigen It Works app op jouw telefoon. Zo eenvoudig gaat dat!

Voldoende kansen aanwezig dus om je eigen onderneming – je eigen It Works franchise – op te zetten. Zonder dat je afhankelijk bent van familie, vrienden en kennissen, die bij je zouden moeten inkopen om je inkomen te bezorgen. Het grote voordeel is dat It Works! net gestart is in Nederland. De producten passen nagenoeg bij elke dienstverlenende onderneming. De consument van nu staat open voor welzijn en gezonde producten. Door de snelle resultaten – letterlijk waar je bij staat! – kun je als distributeur efficiënt aan de slag.

Tot slot is It Works! in diverse landen beschikbaar. De verkrijgbaarheid stijgt hard. Je mag werken in al deze ‘open’ landen, terwijl je ergens anders woont. Je kunt dus internationaal werken door je omzet of je team in het buitenland verder uit te breiden. Dat maakt het distributeurschap bij It Works! extra aantrekkelijk.

Meer inkomen met It Works? Wat info krijg jij in deze korte webinar. Vraag aan Vera welke actie er nu loopt!

In welke landen kan ik werken met It Works?

Klanten hebben, pakketjes verzenden naar en je team aan distributeurs uitbreiden kan in meer dan 20 landen. En we breiden hard uit! In de webwinkel van Vera’s Lifestyle Wereld kun je de actuele landen zien, zoals

 • Verenigde Staten
 • Canada
 • Finland
 • Zweden
 • Noorwegen
 • Denemarken
 • Duitsland
 • Zwitserland
 • Spanje
 • Italië
 • Frankrijk
 • België
 • Nederland
 • Verenigd Koninkrijk
 • Ierland
 • Australië
 • Nieuw-Zeeland

14691411_554687758054193_8258235364012005212_oVoordelen onafhankelijk distributeurschap bij It Works!

Wil jij (extra) inkomen opbouwen? Wil jij je omzet verhogen? Als zzp-er werk je zelfstandig aan jouw inkomen, maar ben je niet alleen. Alle kennis is in huis om jou goed op weg te helpen en te houden. Kan het prettiger?

Partner worden van It Works kent veel voordelen. Deze Amerikaanse multinational staat voor je klaar met alle expertise die het in huis heeft. Trainingen worden verzorgd en hulp wordt geregeld. Informatie wordt beschikbaar gesteld, zodat je snel aan de slag kan. Starters worden ruim beloond met bonussen voor het behalen van hun eerste successen – naast alle commissies uit een goed compensatieplan. Gewoon, omdat het fijn is snel uit je kosten te zijn en te zien dat je winst draait. Dat motiveert!

Wat vraagt It Works voor een distributeurschap?

 • aanschaf business builder kit van ca. 117 excl verzendkosten (waarbij je de wrapkuur mag verkopen voor ca 121, de starterskit kost je dus niets)
 • na de proefmaand kost je esuite met je webwinkel, planning, training en commissieoverzichten je ca 23 per maand
 • om in aanmerking te komen voor de maandelijkse commissies dient je autoshipment aan te staan op een maandelijkse bestelling van ca. 130 euro, waarbij je die producten doorverkoopt (soortgelijke ondernemingen vragen normaal een veel hogere minimale bestelling/omzet per distributeur)
 • na een jaar kost de jaarlijkse verkooplicentie jou ca 40 per jaar

Vrij lage verplichtingen dus voor een zzp-er of franchisenemer. De normale kosten voor een ondernemer zijn in bijna elke willekeurige branche hoger. Zeker als je een bedrijfspand met inventaris moet onderhouden. Bij It Works is geen voorraad vereist. Heb je wel een voorraad nodig, omdat je een salon hebt? Dan is het fijn om te weten dat de producten weinig veranderen bij It Works en lang houdbaar zijn. Hierdoor loop je bijna geen risico over je inkoop. Een grote voorraad aanhouden is echter niet nodig. Naast het directe verkoopplan heeft It Works ook een loyal customer plan, waarbij de trouwe klant rechtstreeks bij It Works bestelt en It Works de bestellingen meteen naar de klant verzendt. Je hebt feitelijk minder omkijken naar je klantenbestand.

Ook heeft It Works een goed compensatieplan. Afhankelijk van de omzet binnen je team word jij uitbetaald. Dit kan flink oplopen, waardoor je een passief inkomen opbouwt. Parttime werken en fulltime verdienen is zeker mogelijk bij It Works!

 

Voordelen van werken binnen mijn team

Elk team werkt anders. Binnen mijn team verzorg ik plannen op maat en kijk ik naar de groei die je nodig hebt om succesvol te zijn. Ook evalueer ik tussentijds met jou.

Wat ik zoek in mensen? Teamleden die gemotiveerd zijn, verder willen komen en visie hebben. Het is namelijk belangrijk dat je openstaat voor adviezen en er iets mee doet. Anders sta je stil. Alles valt of staat met je eigen aanpak.

Wil jij ook eerlijk beloond worden naar inzet? Ben jij benieuwd naar het compensatieplan? En wil jij werken binnen mijn team? Met focus en teamwork lukt het.

Je moet er wel voor werken. Maar met de juiste instelling lukt het. Vraag naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact op. Ik help je graag verder.

 

 

DOWNLOAD DE GRATIS FIT APP! Wil jij snel fitter, slanker en sterker zijn? In jouw tempo? Krijg recepten, tips en workouts en start FIT!
DOWNLOAD JE GRATIS E-BOOKS! Zonder gedoe snel lekker in je vel? Gewoon zelf? Start goed, ga voor jouw beste resultaten en ontvang jouw e-books vol waardevolle tips! Vul je naam en email in bij de nieuwsbrief (mailing list).


Ja, ik wil mijn resultaten verbeteren! (Wij sturen meestal een maandelijkse nieuwsbrief)

Vera is onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt (nieuwe) cliënten en distributeurs. Leg contact bij vragen over dit unieke, effectieve wellness assortiment!

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Recente berichten
Gezonde voornemens volhouden? Start slim met een gratis e-boek en tips voor je fit-plan
Gezonde voornemens volhouden? Start slim met een gratis e-boek en tips voor je fit-plan
Gezonde voornemens? Een gezonde leefstijl? Natuurlijk. Tenslotte hoor jij ook goed voor jezelf te zi[...]
Ondersteun je lijf met elke dag 5 typen vloeibaar collageen - CollagenWorks Tropical Crush smaakt heerlijk fruitig!
Ondersteun je lijf met elke dag 5 typen vloeibaar collageen - CollagenWorks Tropical Crush smaakt heerlijk fruitig!
Het klinkt haast onmogelijk: met 1 zakje per dag meteen je huid, haar, nagels, spieren, botten en me[...]
Voordelig verstevigen, meer energie en fitter? Profiteer van Black Friday bij It Works
Voordelig verstevigen, meer energie en fitter? Profiteer van Black Friday bij It Works
Voordelig verstevigen, meer energie en fitter? Profiteer van Black Friday & Cyber Monday bij It [...]
Wellness Tips - Leer jezelf het goede te zien in jouw leven
Wellness Tips - Leer jezelf het goede te zien in jouw leven
‘Veer, bij jou gaat alles altijd zo goed! En je hebt zoveel meer tijd dan ik ... want je zit thuis!’[...]
Een It Works Cleanse cadeau bij 2 Greens - En je verzendkosten gratis
Een It Works Cleanse cadeau bij 2 Greens - En je verzendkosten gratis
Hoe kom jij in een geweldige feeststemming? Simpel: door lekker in je vel te zitten! Daarom krijg je[...]