Hoe leg je contact met Vera's Lifestyle Wereld of V.P. Ramman
This content has been archived. It may no longer be relevant

Hoe leg je contact met Vera? Wel, stuur een e-mail!

Vera’s Lifestyle Wereld

V.P. Ramman

info@veraslifestylewereld.nl

‘s-Gravenhage, Nederland

CopyrightDe inhoud – inclusief alle recepten en foto’s – op deze website en alle blogartikelen mogen niet zonder toestemming van Vera’s Lifestyle Wereld gebruikt worden. Er mag wel gerefereerd worden naar informatie op deze website. Vermeld in dat geval de volledige link naar deze website of de link van het betreffende artikel.

Reactiebeleid

Reacties op deze internetpagina die dienen tot (zelf)promotie of die onfatsoenlijk zijn, worden zonder tegenreactie verwijderd. Dit is een keus. Het is te tijdrovend om inhoudelijk op alles in te gaan.

Social media pagina’s

Vera heeft veel online staan op haar social media pagina’s, zoals gezondere recepten, het verkrijgen van een betere leefstijl en een positieve mindset. Kijk eens op:

YouTube

Facebook

Instagram

Pinterest

TikTok

Vrijwaringsclausule

Aan de informatie verstrekt door Vera’s Lifestyle Wereld kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze internetpagina en social mediakanalen is naar beste weten verzameld. Vera’s Lifestyle Wereld is echter niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door onjuistheden en/of onvolledigheden. 

Bij twijfel dien je altijd je specialist te raadplegen. Resultaten verschillen per individu en per leefstijl. Elke persoon is immers uniek. Wees daar vooral trots op!

Hoe leg je contact met Vera's Lifestyle Wereld of V.P. Ramman
Hoe leg je contact met Vera’s Lifestyle Wereld of V.P. Ramman

Samenwerken Vera’s Lifestyle Wereld

Wil je op een andere manier samenwerken met Vera? Leg even contact!

Voor het inhoudelijk beantwoorden van vragen over een betere leefstijl, haar blogs en vlogs, het ketogeen dieet, lage koolhydraten leefstijl en andere diensten (denk aan schrijven van artikelen voor jouw website, schrijven van een e-book of boek, het beoordelen van je website, redigeren van boeken en artikelen, het verbeteren van de omzet, het verbeteren van bedrijfsprocessen, etc.) kan Vera een uurtarief vragen.

Overleg met Vera vooraf over de mogelijkheden in het geval van twijfel. Zo voorkom je teleurstellingen.

Aanbiedingen en nieuwsbrieven

Wil je op de hoogte blijven? Geef je dan op voor de nieuwsbrieven! Dat kan hieronder op de pagina. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt. Ik houd ook niet van spam en zal daarom de mailings beperken.

Geverifieerd door MonsterInsights