Spread the love

Contactgegevens

Vera’s Lifestyle Wereld

Vera Ramman-Delpeut

info@veraslifestylewereld.nl

‘s-Gravenhage, Nederland

Contact met Vera? Klik op

Wil jij contact over

  • Bestellen en cliënt worden bij Vera’s Lifestyle Wereld?
  • Het loyal customer programme van It Works in Europa, zoals in Nederland en België?
  • Distributeur worden bij Vera’s Lifestyle Wereld?
  • Vera en It Works hebben bij ladies nights, events, etc.?
  • Wil je gratis informatiemateriaal en e-boekjes?
  • Andere vragen?

Je kunt contact leggen door

Inhoud, informatie en recepten website

De inhoud – inclusief alle recepten en foto’s – op deze website en alle blogartikelen mogen niet zonder toestemming van Vera’s Lifestyle Wereld gebruikt worden. Er mag wel gerefereerd worden naar informatie op deze website of de bedrijvenfacebookpagina. Vermeld in dat geval de volledige link naar deze website of de link van het betreffende artikel.

Reactiebeleid

Reacties op deze internetpagina die dienen tot (zelf)promotie of die onfatsoenlijk zijn, worden zonder tegenreactie verwijderd. Dit is een keus. Het is te tijdrovend om inhoudelijk op alles in te gaan.

Zelfstandig distributeurschap

Vera’s Lifestyle Wereld heeft een onafhankelijk distributeurschap bij It Works! Global (It Works! International) lopen. Hierdoor kun jij in Vera’s webwinkel ook terecht als je niet in Nederland woont. Wij leveren in elk geval ook uit in andere landen (20+) waar It Works werkzaam is, zoals Belgie, Frankrijk en Denemarken. De webwinkel vertelt jou bij je bestelling wat mogelijk is. Vera’s artikelen en blogs bevatten haar persoonlijke ervaringen en meningen. Niet die van It Works.

Als onafhankelijk distributeur bij It Works! International helpt Vera aldus cliënten en teamleden verder met de verzorgingslijn van It Works – een eigenzinnige en tikje holistische wellness onderneming. Want je eigen welbevinden pak jij zelf op, maar wat hulp de goede kant op is fijn! Het natuurlijke assortiment van It Works vind jij in de webwinkel gekoppeld aan Vera’s website.

Vera levert jou naast het assortiment extra informatie om jouw resultaten te maximaliseren. Je kunt bij haar terecht voor online begeleiding, e-werkboekjes, recepten en meer. Kijk eens onder de tab ‘boekjes’ dan snap je beter wat ik bedoel. Een deel van mijn recepten deel ik ook in mijn blogs.

2015-11 banner have you tried that crazy wrap thing

Vrijwaringsclausule

Aan de informatie verstrekt door Vera’s Lifestyle Wereld kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze internetpagina en social mediakanalen is naar beste weten verzameld. Vera’s Lifestyle Wereld is echter niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door onjuistheden en/of onvolledigheden. 

Vera’s Lifestyle Wereld helpt je graag verder in balans komen. De producten op deze website zijn echter geen geneesmiddelen! Bij twijfel dien je altijd je specialist te raadplegen. Net als bij andere merken, kunnen deze producten ook overgevoeligheidsreacties oproepen. Probeer daarom altijd eerst een kleine hoeveelheid uit. En verhoog langzaam naar de gewenste dosering. De producten op deze internetpagina zijn natuurproducten en hebben tijd nodig om effectief te zijn. Het assortiment van It Works staat bekend om het synergetische effect, dat wil zeggen dat bloemen, planten, bomen, groenten, fruit, kruiden etc. zo gecombineerd zijn in bepaalde hoeveelheden, dat zij jou naar betere resultaten kunnen begeleiden dan met de losse voedingsstoffen zouden zijn gelukt.

Resultaten verschillen per individu en per leefstijl. Elke persoon is immers uniek. Wees daar vooral trots op! Gelukkig kunnen wij met onze jarenlange ervaring vertellen dat bijna elke cliënt al snel verschil merkt. Bij de gezichtsverzorgingslijn kunnen sommige resultaten al in een paar minuten merkbaar zijn. Bij de fitlijn kan in de eerste week vaak al verschil gevoeld worden.

De meeste resultaten zijn blijvend, dan wel progressief, bij regelmatig gebruik van onze verzorgingslijn. Vandaar ons online trouwe klantenvoordeelprogramma! Heel voordelig gebruiken en thuis bezorgen, terwijl je de scherpste prijs krijgt voor goede, synergetische producten.

Individuele resultaten kunnen en zullen variëren. It Works & Vera’s Lifestyle Wereld beweren niet eventuele, aan huid, lichaam, of haar gerelateerde aandoeningen te genezen/behandelen/voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat, dan wel medicatie gebruikt, overleg dan voor gebruik met jouw arts. 

Net als bij andere merken zijn niet alle producten en adviezen geschikt voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Vraag na bij je specialist of gebruik kan.

Voedingssupplementen zijn geen vervangers voor een gevarieerd en evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl. Vera biedt voor jouw maximale ondersteuning informatie over balansdagen en lage koolhydraten leven, zoals het ketogeen dieet. Deze informatie is alleen bij Vera’s Lifestyle Wereld verkrijgbaar.

Tarieven Vera’s Lifestyle Wereld

Starten bij Vera met een combinatie uit haar webwinkel betekent voor jou snel op naar jouw beste resultaten met gratis uitleg en prima service. Binnen Vera’s clientèle ben jij bovendien verzekerd van extra informatie in de vorm van e-boekjes, extra online trainingen en meer tips.

Bij Vera kun je kosteloos en vrijblijvend informeren naar de It Works combinaties die jou het beste zouden passen. Passend bij de doelen die jij je stelt en naar aanleiding van vragen die je hebt door Vera’s nieuwsbrieven en/of het Van Wens Naar Fit Plan.

Voor het inhoudelijk beantwoorden van vragen over een betere leefstijl, haar blogs en vlogs, het ketogeen dieet, en andere diensten (denk aan schrijven van artikelen voor jouw website, redigeren van e-boeken, het verbeteren van de omzet bij jouw studio of salon, het verbeteren van bedrijfsprocessen, etc.) kan Vera een uurtarief van € 60,00 excl. btw vragen.

Start jij echter met een willekeurige aankoop in haar webwinkel, dan ontvang jij een creditfactuur voor (een deel van) de facturatie. Reguliere online coaching van Vera met It Works kan voor jou derhalve voordelig uitvallen! Overleg met Vera vooraf over de mogelijkheden in het geval van twijfel. Zo voorkom je teleurstellingen.

Aanbiedingen en nieuwsbrieven

Wil je meer informatie over lopende aanbiedingen? Geef je dan op voor de nieuwsbrieven! Dat kan in de rechterkolom op de pagina. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt. Ik houd ook niet van spam en zal daarom de mailings beperken.

Extra filmpjes bij Vera

Vera heeft veel filmpjes online staan over het maken van gezondere recepten, het verkrijgen van een betere leefstijl en een positieve mindset. Ook vind jij extra uitleg van de It Works producten in verschillende filmpjes op haar pagina’s en blogs. Daarnaast zou je beslist even moeten kijken op het YouTube-kanaal van Vera’s Lifestyle Wereld.

Hair Skin Nails biedt ondersteuning aan huid, haar en nagels. En dat kan snel gaan!
Hair Skin Nails biedt ondersteuning aan huid, haar en nagels. En dat kan snel gaan!

Kan ik buiten Nederland ook producten bestellen van It Works?

Kijk mee naar deze unieke, trendy en vooral gemakkelijke producten! Waar vind jij nog meer snelle resultaten op basis van botanica – en waar mogelijk van biologische oorsprong? Kom jij met andere natuurlijke producten zo lekker snel in je vel? Echt letterlijk beter in je vel? De producten peppen namelijk niet alleen je lijf op, maar ook je zelfvertrouwen. En dat straal je weer uit. Dat is wat waard, toch?

Het assortiment van It Works – inclusief de wereldberoemde body wraps – kun je in meer dan 20 landen bestellen, zoals Nederland en België. In de webwinkel van Vera’s Lifestyle Wereld zie je een recente lijst met welke landen actief zijn. We breiden de markt nog verder uit. Als distributeur mag je in al die andere landen werken met It Works. Zo werk jij ineens internationaal!

Individuele resultaten kunnen en zullen variëren. Elk lichaam en elke leefstijl is anders. Dat maakt jou zo uniek! It Works & Vera’s Lifestyle Wereld beweren niet eventuele, aan huid, lichaam, of haar gerelateerde aandoeningen te genezen/behandelen/voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat, dan wel medicatie gebruikt, overleg dan voor gebruik met jouw arts. Net als bij andere merken zijn niet alle producten en adviezen geschikt voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Vraag na bij je specialist of gebruik kan.

Stop met twijfelen! Start vandaag nog met nieuwe besluiten. Vandaag is het moment om te beginnen aan iets nieuws. Zoals die gezondere leefstijl. Niet morgen. Vandaag. Luister je even mee?

Vera is wellness coach & onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt haar cliënten en teamleden

Ontvang exclusieve e-boekjes en wellness tips gratis

* indicates required
Email Format
Ontvang meteen GRATIS e-boekjes in je mailbox!
Krijg een e-boek 'Drinken tot je een ons weegt' cadeau! Bijna 50 blz. helpen jou verder met tips & recepten over beter drinken. (De nieuwsbrieven kun jij altijd stop zetten)

Krijg het e-boekje ‘Van wens naar fitplanner’ cadeau en start meteen met jouw fitdoelen bepalen. Pak ook meteen het e-boek ‘Drinken tot je een ons weegt’ cadeau! Meer dan 50 blz. helpen jou verder met tips voor dat gezonder leven. (De nieuwsbrieven kun jij altijd stop zetten)

 

Recente berichten
Betere sex en meer orgasmes door minder stress en een beter dagritme
Betere sex en meer orgasmes door minder stress en een beter dagritme
Samen. Motiveer elkaar. Op naar beter. Betere seks en meer orgasmes ... Intens genieten van elk[...]
Betere sex met gezonde voeding en natuurlijke supplementen
Betere sex met gezonde voeding en natuurlijke supplementen
Samen sta je sterker! Vraag jij je af of het leven leuker kan? En zou jij dat seksleven willen v[...]
Een topfitte vaderdag met It Works - Meer dan een papa
Een topfitte vaderdag met It Works - Meer dan een papa
Balans Veerkracht Sterk Het zou fijn zijn als mannen meer aan zichzelf denken. Want een partner [...]
Luxe Yoghurt Smoothie Recept - Twee lagen vol fruit en witte chocolademelk
Luxe Yoghurt Smoothie Recept - Twee lagen vol fruit en witte chocolademelk
Frozen Yoghurt Smoothie vol fruit en witte chocolademelk Een verse verwen smoothie, omdat de boo[...]
Barbecue Recept Geglaceerde Rollade
Barbecue Recept Geglaceerde Rollade
Grillen, stoven, sudderen en smoren op een kamado binnen een keto leefstijl - Vind meer recepten en[...]