Spread the love

It Works! WOW begint binnen 45 seconden te werken. Na nog eens 45 seconden is alles wat je kunt zeggen: WOW!

Hoe dit allemaal kan? Uit een klein zakje? Lees snel verder!WOW BANNER 13419147_512482515608051_5614440698697788058_n

WOW vermindert snel en tijdelijk het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels

Het It Works! WOW Proprietary Complex met het unieke applicatiesysteem duikt diep in het oppervlak van de huid om het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Actieve peptiden, eiwitten en kamille-extract werken synergetisch samen om het uiterlijk van je huid te verjongen en te revitaliseren.

Deze functionele formule geeft snel resultaten en biedt voordelen op de lange termijn bij langdurig gebruik.**

  • Vermindert snel en tijdelijk het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels
  • Verbetert de uitstraling en laat de huid er steviger en jonger uitzien
  • Revitaliseert en geeft een glad en voller uiterlijk
  • Vermindert de weergave van wallen onder de ogen
  • Combineer met Lip & Eye voor een opzienbarend resultaat!

**Resultaten zijn niet blijvend. Maar consequent gebruik geeft wel langdurige resultaten. Individuele resultaten kunnen en zullen verschillen. De It Works! cosmetische producten zijn puur cosmetisch van aard en beweren niet eventuele huid en haar gerelateerde aandoeningen te genezen / behandelen / voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat of medicatie gebruikt, neem dan voorafgaand aan gebruik contact op met je arts.

Hoe gebruik ik de inhoud?

De WOW bestaat uit 30 zakjes, elk 0,5 ml. Om te openen, scheur of knip je een stukje van het zakje af. Elk zakje is beperkt houdbaar als het eenmaal open is, omdat de bestanddelen in aanraking met lucht de werking verliezen. Een zakje gaat ongeveer een dag mee. Sluit het zakje goed af met een paperclip of een elastiekje. En stip de plekken later op de dag nogmaals aan, als je dat fijn vindt. De WOW is voor alle huidtypen ontwikkeld en geschikt voor mannen EN vrouwen – net als de rest van het It Works! assortiment. Door de snelle werking is de WOW onmisbaar voor elke make up artist of persoon die vaak in de belangstelling staat. Sta je vaak voor de camera of op het podium, dan is de WOW de perfecte tool om je uitstraling te verbeteren. Het fijne van de WOW is, dat je huid ook daadwerkelijk opgepept en fris aanvoelt. Doordat wallen en dikke plekken rond de ogen verminderen, voel jij jezelf ook daadwerkelijk minder moe. Je voelt je beter, hebt meer zelfvertrouwen en dat straal je ook uit!

wow wallen man 13442418_512183822304587_2824811386414796864_nwow volledig gezicht lach 13411933_512220152300954_7814340198887267551_owow rimpels voorhoofd 13407195_512183782304591_7922801111534535312_n

 

Hoe breng je de WOW aan?

Breng de WOW aan op een droge, schone huid. Gebruik een crème vooraf (zoals de prevent age of repair age en/of lip & eye). Wacht tot deze basis volledig opgenomen is door je huid en je huid dus goed droog en gehydrateerd is. Masseer vervolgens een los pakje WOW tussen de vingers om de ingrediënten te activeren. Open de verpakking en doe wat van de emulsie op een vinger. Verdeel de lotion – met lichtvegende bewegingen – in een dunne en gelijkmatige laag over de probleemzones. In het geval van de wow is minder meer. Breng dus zo weinig mogelijk aan. Ontspan je en vermijd bewegingen op de plekken waar je het product hebt aangebracht tot de wow droog is.

Heb je een witte waas op de aangebrachte plekken?

Of krijterige strepen of schilferige resten? Dan heb je teveel aangebracht. Of je huid kan te droog zijn. Bevochtig in dat geval een zachte doek met water en dep voorzichtig over de witte plekken tot het waas weg is. Breng daarna de rest van je gezichtsverzorging of make up aan. Een crème of lotion vooraf aan de WOW werkt het fijnst.

Hoe voelt de WOW na aanbrengen?

Direct na het aanbrengen voel je je huid tintelen en verstrakken. Stop het gebruik bij een branderig gevoel of als roodheid of irritatie optreedt. Vermijd contact met de ogen. Spoel met koud water om het product te verwijderen.

Hoe vaak en waar aanbrengen?

Je kunt WOW elke dag gebruiken. Bijvoorbeeld in de ochtend en eventueel in de loop van de dag het geheel een keer bijwerken. Het bijwerken doe je het liefst op een schone, droge huid. De WOW kan na een make up laag worden aangebracht, maar de resultaten zijn dan minder goed.

Aanbrengen kan waar je ook maar rimpels ziet of wallen toont. Dus rimpels op je voorhoofd en bij je wenkbrauwen. Rimpels en lijnen in je hals. Rimpels en plooien op je neus. Rimpels (haken) rond je mond. De streepjes op je bovenlip. De lijnen rond je kin. En uiteraard onder en rond je ogen om wallen, opgezwollen ogen of fijne lijntjes tegen te gaan.

Hoe snel zie je resultaat?

Slechts 45 seconden om aan te brengen. En 45 seconden om het resultaat te zien. De resultaten verschillen per persoon, want elke huidtype is anders en iedereen ontspant anders tijdens het proces. Neem een voor- en na foto als je je persoonlijke resultaten bij wilt houden. Dat motiveert!

Wat is het verschil tussen de WOW en de Lip & Eye?

De WOW en de Lip & Eye werken samen voor een beter resultaat. Zoals meestal met het assortiment van It Works zijn deze twee producten ontworpen om elkaar te versterken. De Lip & Eye is een doelgericht vocht inbrengende crème om rimpels en lijnen te verzachten rond ogen en mond. Het verzacht de teint en de structuur van de huid. De WOW vermindert rimpels en de resultaten verkrijg je razendsnel.

Bevat de WOW plantaardige/natuurlijke ingrediënten?

Als onderdeel van dit product bevat de WOW diverse natuurlijk verkregen ingrediënten, zoals tarwe, soja, kamille, vitamine C en mineralen. De tarwe en soja zijn gehydroliseerd. Overleg eerst met je specialist bij mogelijke twijfels over allergische reacties, voordat je het product gebruikt. Een uitgebreide ingrediëntenlijst vind je bij de productinformatie in de webwinkel.

Deze blog is een samenvatting van de officiële productinformatie van It Works. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Voordelig bestellen doe je als loyal customer! Plaats slechts 3 keer een periodieke bestelling tegen inkoopprijzen en profiteer daarna altijd van de laagste prijzen en een royaal spaarprogramma. Welke voordelen je hebt en hoe je trouwe klant kunt worden lees je op https://www.veraslifestylewereld.nl/?p=1038 .

Vera Ramman-Delpeut is onafhankelijk distributeur, lifestyle coach en teamleidster bij It Works! International. It Works werkt in meer dan 20 landen met een bijzonder assortiment. Alle producten zijn thuis en in salons te gebruiken. De resultaten zijn persoonsgebonden: elk lijf en elke leefstijl is anders. Toch ligt het slagingspercentage hoog!

Wil je meer informatie? Leg contact met Vera en zij helpt je verder. Vera kun je e-mailen op info@veraslifestylewereld.nl of stuur een berichtje via de bedrijvenpagina https://www.facebook.com/veralifestylewereld/?fref=ts.

Uitgebreide informatie over de producten en de ingrediënten vind je in de webwinkel op www.veraslifestylewereld.nl of in de blogs op deze website. Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips en boekjes in je inbox.

Vera is wellness coach & onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt haar cliënten en teamleden

Ontvang exclusieve e-boekjes en wellness tips gratis

* indicates required
Email Format
Ontvang meteen GRATIS e-boekjes in je mailbox!
Gratis ebook Van Wens Naar Fit Plan

Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Recente berichten
Wat voor supplement is de It Works Super Greens?
Wat voor supplement is de It Works Super Greens?
Dreams don't work unless you do Vraag jij je ook af of supplementen werken? Het is niet vreemd d[...]
Hoe herstel je beter na een coronabesmetting?
Hoe herstel je beter na een coronabesmetting?
It Works productcatalogus Kun je als vegetarier of veganist ook lage koolhydraten of een ketogee[...]
Snel en gezond ontbijten of brunchen – recepten en tips
Snel en gezond ontbijten of brunchen – recepten en tips
Heb jij ook moeite met ontbijten? Geen punt. Veel mensen zijn van nature geen vroege ontbijters[...]
Soepel door de overgang met It Works
Soepel door de overgang met It Works
Op nieuwe kansen. Op mooie wensen. Op naar beter. Start anders. Fitter en dat dal uit? Zo erg[...]
Betere sex en meer orgasmes door minder stress en beter dagritme
Betere sex en meer orgasmes door minder stress en beter dagritme
Samen. Motiveer elkaar. Op naar beter. Betere seks en meer orgasmes ... Intens genieten van elk[...]