Spread the love
Op naar beter start met actie. Pak het It Works assortiment, gouden tips, recepten en online coaching op bij Vera's Lifestyle Wereld.
Op naar beter start met actie. Pak het It Works assortiment, gouden tips, recepten en online coaching op bij Vera’s Lifestyle Wereld.

Kun jij wel een aantal gouden tips gebruiken om te leren variëren in voeding? Ook al leef jij overwegend gezond? Weet jij niet waar het mis gaat met jouw gezonde leefstijl?  Maak dan even een pas op de plaats en lees mee. Ook bij een gezonde leefstijl moet je namelijk … voldoende variëren!

Heb jij moeite met kijken naar jezelf? Dat is niet raar. Kijken waar het mis gaat bij jezelf is lastig. Bovendien gaat het met die balans vinden in goede voedingsstoffen bij veel mensen mis.

Je leefstijl kun je echter snel aanscherpen met de beschreven werkwijze in deze blog. Waardoor jij wel kunt naar fitter zijn, meer energie hebben en afvallen. Misschien zijn de gouden tips in dit artikel net jouw oplossing en kun jij voortaan bewuster aan de slag. Met voor jezelf zorgen – en anderen. Veel plezier met deze gouden tips! 

Meteen naar het assortiment? Klik op Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld

Slim energie winnen kan jij ook!

Veel mensen voelen zich moe. Soms hebben zij te weinig energie om hun dag goed door te komen. Laat staan te bruisen. Of te genieten. Die futloze toestand sluipt er ongemerkt in. Merk jij dat bij jezelf? Je kunt verschillende stappen ondernemen, zoals je bioritme beter in balans brengen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn blog Naar een gezond metabolisme? Stress- en slaaptips eens. Jouw metabolisme verbeteren kan jouw verschil maken. Neem dit mee als een gouden tip!

Slaap is een van de bouwstenen voor een leven vol energie, vol plezier en gezondheid - Dr. Mark Hyman. Slim energie winnen kan jij ook! Vind jouw tips op Vera's Lifestyle Wereld. Inclusief gratis online coaching, als jij bij Vera start met haar It Works verzorgingslijn
Slaap is een van de bouwstenen voor een leven vol energie, vol plezier en gezondheid – Dr. Mark Hyman. Slim energie winnen kan jij ook! Vind jouw tips op Vera’s Lifestyle Wereld. Inclusief gratis online coaching, als jij bij Vera start met haar It Works verzorgingslijn

Je kunt ook met wat kleine aanpassingen in je voeding slim energie winnen, want … wat er in gaat, komt er weer uit. In de zin van fitter, slanker en meer focus. En wat is er mooier, dan dat jij je beste zelf wordt en oprecht geniet van al het moois dat je meemaakt?

Al snel energiewinst behalen, kun jij met mijn gratis e-boekje ‘Drinken tot je een ons weegt’. Absoluut een gouden tip! In dit boekje vind jij uitleg over hoe voldoende vocht jou verder brengt richting fit. Puur door anders naar je voeding te kijken. Je vindt ook een aantal basisrecepten van dranken die jouw lichaamsprocessen fijn kunnen ondersteunen. Samen met de extra tips is goed hydrateren vast geen punt meer. Wil jij meer weten over dit boekje? Lees dan eens verder op Download jouw gratis e-boek drinken tot je een ons weegt 

Gouden tips om te leren variëren in gezonde voeding

Variëren in gezonde voeding draait allereerst om weten wat jij in huis haalt. Misschien zijn dit net de gouden tips voor jou. Weet jij, dat je met deze wijze van kijken naar jezelf en jouw winkelgedrag al snel wijzer boodschappen kunt doen? Pak de stappen op, breek uit je gewoonten en ga er meteen mee aan de slag!

Volg deze stappen eens om te kijken of jij voldoende varieert:

 • Ben jij lid van mijn facebookgroep Lekker in je Vel en Fit met Vera ? Pak het boekje ‘Hoe start ik mijn keto toch echt vandaag?’ in die groep op. Dat boekje bevat handige lijsten en uitleg om snel energie te winnen en te variëren in voeding. Ga naar de notitie-lijsten achterin dit boekje of open jouw agenda.
 • Ben jij geen lid van mijn facebookgroep en wil jij dat wel worden? Vraag meteen toegang en ga direct aan de slag met alle extra recepten, e-boekjes en video’s in die groep.
 • Ben jij geen lid van mijn facebookgroep en wil jij dat zo houden? Pak dan een notitieboekje of jouw agenda op! Ook jij kunt aan de slag met het volgende:
 • Noteer een paar dagen alle voeding en het liefst de ingrediënten waar jouw voeding uit bestaat.
 • Blader in het boekje ‘Hoe start ik mijn keto toch echt vandaag?’ terug naar de boodschappenlijst. Highlight de artikelen die jij niet pakt in die lijst met voeding.
 • Neem het boekje mee naar de grootste (super)markt die jij kent.
 • Heb jij mijn e-boekje niet? Neem dan jouw notities mee naar de grootste (super)markt die jij kent.
 • Kijk rond en vooral naar wat jij laat liggen aan groenten, noten, zaden, pitten en vruchten.
 • Bekijk de proteïne die voor jou van toepassing is, zoals vlees, vis, eieren, vegetarische en veganistische eiwitten.
 • Laat bewerkte producten waar suikers en E-nummers aan zijn toegevoegd, zoveel mogelijk staan. Kijk of er betere alternatieven zijn. Als de ingrediënten voor jouw gevoel te lang zijn, dan is dat zo. Laat dat spul liggen.
 • Pak meteen een aantal artikelen op die je normaal niet koopt, maar waarschijnlijk wel lust.
 • Mocht jij ook een keto of lage koolhydraten leefstijl op willen pakken, dan controleer jij uiteraard of die artikelen ook op de keto boodschappenlijst voorkomen.
 • Pak elke keer met het boodschappen doen, steeds iets wat je de keer ervoor niet hebt gepakt.
 • Pak vooral producten van het seizoen. Die zijn voordeliger en rijper, en bevatten dus betere voedingsstoffen voor jou.
 • Leer jezelf aan op deze wijze boodschappen te doen. Het kan je wat weken of maanden kosten, maar geef jezelf de tijd en herpak jezelf.
 • Houd je notities bij en vooral een fit-journaal. Wat gaat goed en wat niet? Wijzigingen in goede gewoonten zetten immers pas door met bewustwording.

Gouden tips om te leren variëren in voeding. Hoe zie jij of jij voldoende afwisselt in voedingsstoffen? Luister even mee! Misschien zijn dit net jouw gouden tips!

Goede gewoonten ontwikkelen maakt bewuster?

Sommigen willen hun gewoonten radicaal veranderen. Anderen pakken liever af en toe iets nieuws op. Een sterk onderschatte gouden tip? Kijk naar wat bij jou het beste past. En maak afspraken met jezelf. Nieuwe goede gewoonten krijg jij tenslotte door ook nieuwe doelen op te pakken. Tot dat een gewoonte is. Dan pak jij de volgende nieuwe gewoonte. Dat herhaal jij steeds weer. Ga door met nieuwe goede patronen toevoegen.

Na een aantal maanden merk jij vast dat jij veel beter varieert, dan je ooit hebt gedaan. Als zoveel mensen het kunnen, kan jij het ook! Besluit voortaan beter te zijn voor jezelf. Doorloop dat groeiproces. Jij verdient het om te bruisen. Maar het start wel allereerst met jouw actie. Zonder dat zal er weinig snel genoeg ten goede veranderen voor je.

Lees mijn blog Hoe ren jij die vicieuze cirkel uit en die gezondere leefstijl in eens door. Dan snap jij beter waar jij in kunt zitten. En zodra jij begrijpt waar jij in zit … kun je er weer uit! Zo simpel werkt dat. Ook bij beter en fijner leven. Absoluut een gouden tip.

Wil jij meer informatie? Over gouden tips gesproken: Kijk rond op mijn website Vera’s Lifestyle Wereld en klik vooral op de blogcategorie ‘Een betere leefstijl – recepten en tips’ en de blogcategorie ‘Een beter mens en ouder – positieve mind’

Gouden tips om jouw gezonde leefstijl aan te scherpen!, Vera's Lifestyle Wereld

Een niveau hoger naar jouw beste zelf?

Als je eenmaal ziet dat deze wijze van variëren in voeding jou veel meer  brengt in de zin van ‘fitter’ en ‘meer energie’, kan het zijn dat jij jezelf nog een tandje verder wilt verbeteren. Naar die betere, beste zelf. En dat kan! Je kunt nog meer wijzigingen aanbrengen om nog beter in je vel te komen. Jij kunt zelfs naar bruisen en intens genieten.

En dat allemaal met goede, pure (fyto)nutriënten en een leefstijl die jou beter past.  Het lijkt moeilijk, maar dat is het niet. Verschillende e-boekjes en videoseries vind jij in mijn facebookgroep  Lekker in je Vel en Fit met Vera . Of loop door de blogs op mijn website of de filmpjes op mijn YouTube kanaal. Twee gouden tips dus … van onschatte waarde. Ik heb veel tijd en liefde gestoken in die social media kanalen. Aan jou de beurt om er waarde uit te halen.

Sneller naar blijvende resultaten kan!

Misschien wel de beste gouden tip voor jou: Ik werk zelf al jaren samen met It Works. Wij hebben goede resultaten bij veel cliënten. En dat kan snel gaan. Vaak zien mensen al in de eerste week resultaat en worden die fitdoelen binnen een paar maanden bereikt. Daarna is het een kwestie van je goede, nieuwe gewoonten aan blijven houden. Of wat aanpassen. Het assortiment vind jij op  Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld . Neem eens een kijkje. Dan snap je hoe eenvoudig je kunt starten! Heb het fijn!

Een andere – terugkerende – gouden tip: Voor degenen die graag alles op een rijtje willen hebben: Mijn laatste nieuwtjes vind jij in mijn nieuwsbrief op In een gezonde leefstijl blijven is plannen en vooruit denken . Ook jij kunt die motivatie vinden. Welkom! Veel kijk- en leesplezier!

Welke fitdoelen durf jij te stellen met It Works?
Welke fitdoelen durf jij te stellen met It Works?

Vera Ramman-Delpeut is echtgenote, moeder, blogger, auteur en wellness & business coach bij Vera’s Lifestyle Wereld. Vera vindt dat ieder mens recht heeft op een fijn leven. Maar dat je dat leven wel zelf in je eigen handen moet houden. Jij bent ‘in control’. Zodra jij dat beseft, breng jij een hoop goeds voor jezelf in gang. Wees de beste versie van jezelf. Je kunt het!

Gezonde voeding en een betere leefstijl kunnen voor jou de oplossing zijn. Meer blogs, vlogs en tips over bewuster leven vind jij op www.veraslifestylewereld.nl

Slim & snel fit in je vel kan met de gratis e-boekjes die je kunt downloaden van Vera’s website www.veraslifestylewereld.nl . Deze boekjes geven jou meer informatie over ketogeen leven, lage koolhydraten en balansdagen. De info helpt jou je doelen te bepalen en je fit plan op te stellen. De boekjes zitten vol tips over hoe je zelf kunt starten met fitter worden, want … succes komt pas als je zelf aan de slag gaat! 

De gratis Live Fit app vind jij ook op Vera’s website. Deze digitale fitness app biedt jou workouts op jouw niveau, gezonde recepten en positieve tips. Gewoon als reminder dat jij niet alleen voor anderen, maar ook voor jezelf moet zorgen. Je kunt de app gratis downloaden door te klikken op Download de gratis Live FIT app nu!  .

Vera’s blogs over wellness en mindfulness, over dromen en plannen vind jij op haar website onder de categorie ‘Een beter mens en ouder – Positieve mind’.

Voor vragen kun jij mij e-mailen op info@veraslifestylewereld.nl of leg contact via facebook! In Vera’s facebookgroep Lekker in je Vel en Fit met Vera’s Lifestyle Wereld vind jij gratis eboekjes en tips over gezonder leven. Ook de Fit & Fab ‘Lekker in je Vel’ Challenge vind jij daar. Geen competitie. Maar een uitdaging om met jezelf aan de slag te gaan. Je vindt de groep door op Lekker in je Vel en Fit met Vera te klikken. Deze groep is geen praat- of reclamegroep, maar een informerende plek van Vera over hoe jij snel beter in je vel kunt zitten. Met of zonder producten. Wees welkom!

Samen aan de slag met It Works!
Samen aan de slag met It Works!

Als onafhankelijk distributeur bij It Works! International helpt Vera cliënten en teamleden verder met de verzorgingslijn van It Works – een eigenzinnige en tikje holistische wellness onderneming. Want je eigen welbevinden pak jij zelf op, maar wat hulp de goede kant op is fijn! Het natuurlijke assortiment van It Works vind jij in de webwinkel door op de link Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld te klikken.

Individuele resultaten kunnen en zullen variëren. Het It Works! assortiment & Vera’s Lifestyle Wereld beweren niet eventuele, aan huid, lichaam, of haar gerelateerde aandoeningen te genezen/behandelen/voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat, dan wel medicatie gebruikt, overleg dan voor gebruik met jouw arts. 

Net als bij andere merken zijn niet alle producten en adviezen geschikt voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Vraag na bij je specialist of gebruik kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS e-boekjes in je mailbox!
Gratis ebook Van Wens Naar Fit Plan

Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Recente berichten
Hoe kom je die burn out sneller uit?
Hoe kom je die burn out sneller uit?
Hoe kom je die burn out sneller uit? Al in 1 week merkbaar verschil kan. In 30 dagen kun je op naar[...]
Help! Hoe verzorg ik mijn oudere huid?
Help! Hoe verzorg ik mijn oudere huid?
Help! Hoe verzorg ik mijn oudere huid? 21 dagen verder met de BeautyWorks Help! En daar sta je d[...]
Dagboek van een IJslandse hond genaamd Odin
Dagboek van een IJslandse hond genaamd Odin
Dagboek van een IJslandse hondenpup genaamd Odin Weet jij, dat ik naast moeder en echtgenote ook[...]
Weet wat femicide inhoudt! - Over (on)gelijkwaardigheid van vrouwen
Weet wat femicide inhoudt! - Over (on)gelijkwaardigheid van vrouwen
Weet wat femicide inhoudt! Over de (on)gelijkwaardigheid van vrouwen Ik schrijf vaker over de ge[...]
Ontdek Kungshamn in Zweden – Scherenkust Bohuslän
Ontdek Kungshamn in Zweden – Scherenkust Bohuslän
Ontdek Kungshamn in Zweden - Scherenkust Bohuslän Daar aan de kust, de Zweedse kust – Kungshamn.[...]