Het is mogelijk (honden)weer lente!

Het is - honden - weer Lente! Geniet nu. Niet later. Nu.


Het leven kan snel aan je voorbij gaan. Zo is het winter. En zo is het weer lente. Ook al wil je het misschien niet: Je zou nu moeten genieten. Niet later. Nu. Zeker als je nu in geen gedoe of minder gedoe zit.

Morgen kan het leven weer anders zijn. Als je nu in een goede fase zit, is het nu ontspannen en de wereld tot je nemen. Maak er nu een betere tijd van. Niet later.

Wil jij verandering in jouw situatie? Wil jij meer genieten van jouw tijd? Zou jij een mooi en fijn leven willen? Denk dan eens mee: Wat kun jij vandaag anders doen dan gisteren om een betere dag te hebben?

Het is mogelijk (honden)weer lente!

Ruik je dat? Het mogelijk (honden)weer lente! Neem het aan van een hond. Het is tijd om te genieten. Waar zijn de snacks?

Zie je dat ook? Odin, onze IJslandse hond, zit lekker in het moment. Hij denkt niet aan straks. Maar aan nu. Hij gebruikt zijn zintuigen. Is lekker impulsief. Daardoor benut hij zijn tijd eigenlijk veel beter dan wij. Wij mensen maken ons vaak zo druk dat wij vergeten dat wij ook leven. Dat is toch best jammer, niet?

Het is - honden - weer Lente! Geniet nu. Niet later. Nu.
Het is – honden – weer Lente! Geniet nu. Niet later. Nu.

Inspirerend en motiverend boek ‘Op naar beter’

Een deel van dit blog komt uit het werk- en inspiratieboek van Vera. Onder haar meisjesnaam, V.P. Ramman, publiceert zij motiverende verhalen. Haar kijk op de wereld en haar liefde voor goede voeding brengt zij samen op Vera’s Lifestyle Wereld.

Heb je behoefte aan meer inspiratie? Wil je meer motivatie of een houvast? Misschien is het doe-het-zelf boek, genaamd ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman wat voor jou – of maak jij jouw oma, moeder, zus of vriendin blij mee. Je kunt het bestellen voor € 16,95 bij alle (online) boekhandels met ISBN/EAN 978-94-6443-212-1.

Ook vind jij het boek op https://www.boekenbestellen.nl/ . Op naar een beter ‘zijn’!

Misschien vind jij dit ook interessant?

Wil jij meer weten over het doe-het-zelf-boekje ‘Op naar beter’? Wil je meer weten over Odin? Of ben je lekker op zoek naar inspiratie? Kijk eens mee naar:

Hoe kan ik mijn leven veranderen?

Hoe vind je meer rust in jezelf als jouw wereld zo luid is?

Hoe kies ik voor mezelf?

Hoe maak ik mij minder druk?

Wees zo moedig als een puppy – Groeien en leren kun jij ook

Doe meer van wat jou blij maakt

Leuk hersengymnastiek voor hond en kind

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content met alle informatieve blogs, tips, affirmaties, motivaties en handige recepten beschikbaar blijven. Dank voor het meedenken!