Volledig herstel met 5 typen collageen van It Works! CollagenWorks

Ondersteun huid, haren en nagels met Vera's Lifestyle Wereld
This content has been archived. It may no longer be relevant
Ondersteun huid, haren en nagels met Vera's Lifestyle Wereld
Ondersteun huid, haren en nagels met Vera’s Lifestyle Wereld

Nee, vies smaakt het niet. Niet bij ons in elk geval. Onze CollagenWorks is ook in Europa verkrijgbaar. Weet jij dat wij 5 typen collageen hebben verwerkt in dat ene zakje? Als je nù niet start met beter voor jezelf zijn … Lees je mee?

Heb jij wel eens van collageen gehoord? Als jij nu leest dat collageen ontzettend belangrijk is voor een goed functioneren en jij er een  mooie huid van kunt krijgen, wil jij ons supplement dan drinken? En helemaal als jij weet dat het al je weefsel en skelet ondersteunt? En je lichaam overall tot rust kan brengen? 

Meteen naar het assortiment? Klik  op Webwinkel van Vera’s Lifestyle Wereld

Eigenlijk moet je wel collageen suppleren, want de afbraak van collageen in het lijf start al vroeg, terwijl we ouder dan ooit worden. Als je al voldoende bouillon zelf trekt uit biologisch wild gevangen vis en vlees kun je dit artikel volledig overslaan trouwens.

Voor niet-vegan mensen hebben wij de CollagenWorks en de Keto Coffee. Voor veganisten hebben wij de Hair Skin Nails. Al mogen flexitariërs en vegetariërs ook best aan onze HSN komen. Beloofd.  

Een mooie huid van binnen uit met de It Works! CollagenWorks
Een mooie huid van binnen uit met de It Works! CollagenWorks

CollagenWorks – Een Totaalsupplement Collageen

Het klinkt onmogelijk: met één zakje per dag meteen je huid, haar, nagels, spieren, botten en metabolisme te ondersteunen. En dat datzelfde supplement je helpt herstellen en je meer energie te geven. En ook nog eens lekker smaakt.

Wij hebben een totaalsupplement collageen bij It Works! En daar zijn we best trots op. In elk zakje zitten verschillende soorten collageen en vruchten die de collageen beter helpen opnemen. De resultaten met deze voedingsstoffen zijn veelbelovend. Ook voor jou. Zelfs al verschillen de resultaten per persoon. Hoewel dat verschil best gaaf is. Elk mens is uniek. Jij bent jij. Ik ben ik. Verschil mag er zijn. En verschil mag je ook best snel zien – en verwachten. De CollagenWorks van It Works kan je bij een aantal zaken helpen ondersteunen. En die werking kun je al snel merken. 

 Waar helpt de CollagenWorks Tropical Crush je bij?

 • Een stralende, stevige, rustige huid
 • Dikke, volle, sneller groeiende haren
 • Betere, sterke, sneller groeiende nagels
 • Betere stofwisseling (metabolisme)
 • Ondersteunt de spijsvertering
 • Ondersteunt spierweefsel, botten en organen
 • Meer energie en fit, afvallen kan gemakkelijker gaan
 • Minder pijn en sneller herstel na ziekte en/of operatie
 • Helpt het lijf tot rust brengen
Betere ondersteuning met 5-typen collageen en fruitzuren in de It Works! CollagenWorks
Betere ondersteuning met 5-typen collageen en fruitzuren in de It Works! CollagenWorks

Wat is collageen eigenlijk?

Collageen is een belangrijk lijmvormend eiwit en houdt het bindweefsel – je lijf – bijelkaar. Vergis je niet: jouw organen – inclusief jouw huid – en jouw skelet hebben collageen nodig.

Om lekker te kunnen blijven functioneren, hoor jij deze proteïne uit je voeding te halen. Lukt jou dat voldoende? Helemaal top. Lukt jou dat niet? Pak dan een goed supplement dat bij je past. Door de 5 typen collageen die wij je aanbieden in slechts 1 dosis is die van It Works een goede start!

Onze CollagenWorks kun je door de combinatie van vijf soorten collageen en fruitzuren eigenlijk niet vergelijken met andere collageen supplementen. It Works levert hiermee een totaalsupplement af, waardoor je een betere absorptie kunt verwachten. En daardoor een betere ondersteuning van jouw lichaam.

Hoe gebruik je de It Works CollagenWorks?

Het gebruik is eenvoudig: De CollagenWorks komt in losse zakjes met een volle dosering per dag. Dit zakje scheur je open en het poeder los je op in warm of koud water. Dit vloeibare collageen drink je op, waardoor je lichaam het collageen gemakkelijk kan absorberen. Je hebt zo meer profijt van je supplement.

Het drankje ruikt en smaakt heerlijk naar tropisch fruit. En dat is niet voor niets: Door het collageen te combineren met vitamines uit bepaalde fruitsoorten wordt het collageen beter opgenomen.

Collageen smaakt over het algemeen ronduit vies, waardoor mensen snel stoppen met het toevoegen van extra collageen aan hun voeding. Doordat de CollagenWorks wel lekker wegdrinkt, worden je kansen op inname en dus succes verzekerd. Precies zoals jij van It Works gewend bent.

Gouden tip voor een goede nachtrust!

Drink jij CollagenWorks voor het slapen gaan, dan profiteer jij extra van dit vloeibare collageen. ‘s Nachts in rust kan je lijf langer de voedingsstoffen absorberen en daardoor herstellen. Bovendien zul je niet de eerste zijn, die merkt dat hij of zij beter slaapt na een drankje CollagenWorks. Een gouden tip niet?

Ondersteun huid, haar en nagels met It Works! Hair Skin Nails
Ondersteun huid, haar en nagels met It Works! Hair Skin Nails

Gouden tip voor veganisten!

De CollagenWorks is net als onze Keto Coffee niet vegan. Maar weet jij dat wij ook goed werkzame veganistische producten hebben in ons assortiment? Weet jij dat jij ook goede resultaten kunt bereiken met onze Hair Skin Nails? De Hair Skin Nails helpt jouw aanmaak van collageen ondersteunen.

Weet jij dat de vegan Thermofight X jouw metabolisme kan helpen kickstarten en ondersteunen? Net als onze huidverzorgingslijn jou kan helpen naar maximale resultaten met een mooie keus aan (fyto)nutriënten uit de botanica, zoals de RepairAge en de Defining Gel. Kijk eens in de Webwinkel van Vera’s Lifestyle Wereld

Hoe helpt collageen het lichaam beter functioneren?

Weet jij dat ongeveer 25% van alle proteïnen in het lijf uit collageen bestaat? Bovendien bestaat je huid uit ongeveer 70% collageen. Collageen is dus ongelooflijk belangrijk voor een goed functioneren!

Weet jij dat vanaf 18 jaar het lichaam ongeveer 1% per jaar achteruit gaat op collageen? Gelukkig kun je collageen uit je voeding halen. Maar krijg jij voldoende binnen van alle typen die jij nodig hebt? Collageen wordt namelijk uit botten en visgraten gehaald. Zo vaak trekken wij helaas geen bouillon meer uit left overs. En dan nog laat de kwaliteit of de hoeveelheid van onze voeding te wensen over. En is het vrij complex voor je lichaam om collageen uit je maaltijd om te zetten in wat jouw lijf nodig heeft.

Weet jij dat de huid van vrouwen elke 10 jaar ca. 7% dunner wordt? Een feit waar we niet onderuit kunnen. Maar … passief afwachten vinden wij niet fijn. Jij wel?

De CollagenWorks en de Hair Skin Nails van It Works! ondersteunen jou maximaal
De CollagenWorks en de Hair Skin Nails van It Works! ondersteunen jou maximaal

Wat horen wij van onze cliënten bij de CollagenWorks?

Wij horen intussen de mooiste verhalen* van onze testers over de CollagenWorks. Over huid dat dikker en steviger aanvoelt na een paar dagen. Over huid dat rustiger wordt bij gebruik van de Collagen in de eerste week. Over haar dat sterker en dikker wordt en beter glanst en dieper van kleur wordt. Over energie dat toeneemt. Over een blijere spijsvertering. Over pijn dat snel kan verminderen met CollagenWorks na een rugoperatie, terwijl het collageen van een ander merk niet hielp. We hebben niet alleen reviews, maar ook tig foto’s.

In 10 dagen gebruik kun je al verschil merken. In 15-30 dagen gebruik zien ook anderen bij jou verschil. Dat betekent dat jouw eerste aanschaf al helpt. Zo snel kan een vloeibaar collageen supplement aanslaan.

*Let wel dat elk persoon en elke leefstijl anders is. Resultaten zullen en mogen verschillen. Onze producten mogen geen vervanger zijn van medische voorschriften en gezonde voeding. Gebruik altijd je gezonde verstand en luister naar jouw lijf.

Word loyal customer en bespaar maximaal!

Wie zegt er dat exclusieve, unieke, botanische melanges duur moeten zijn? Een gemakkelijk in te bouwen routine met ons natuurlijk assortiment heb je zo bij elkaar gespaard tegen zo’n 40% korting of meer! Hoe werkt ons trouwe klantenlidmaatschap nou? En hoeveel bespaar jij? Ik zette de voordelen voor je op een rij:

 • Bestel nu bijvoorbeeld als trouwe klant in maand 1 de voordeelaanbieding wraps of facials
 • Bestel in maand 2 de FIT5 (of welk ander product naar jouw keus, zoals de aanbieding van die maand) met jouw trouwe klantnummer en jouw 40% korting
 • Bestel in maand 3 nogmaals iets (de FIT5 weer bijvoorbeeld of onze lopende aanbieding) met jouw trouwe klantnummer en jouw 40% korting

En …

 • Je hebt je trouwe klant status voor altijd behaald en kunt bestellen (of niet bestellen) wanneer je maar wilt
 • En … je hebt bij elke bestelling al 10% extra korting gespaard, zodat je bijvoorbeeld extra korting krijgt op je 4de bestelling
 • En … alle extra aanbiedingen gelden niet alleen voor onze distributeurs maar ook voor jou als trouwe klant! Dus nog meer voordeel
 • Bestel je regelmatig, dan geven wij je zelfs nog meer korting cadeau! Dit loopt op naar zo’n euro 200 per jaar (Deze €200 is extra naast de 10% spaarkorting!).

Zonder verplichtingen eerst een proefpakketje uitproberen? Ook dat kan. Leg contact met Vera en reken af middels overschrijving. Je leest meer op Sample Sale kopen bij Vera 

It Works! CollagenWorks kan haargroei ondersteunen
It Works! CollagenWorks kan haargroei ondersteunen

Wil jij ook werken met It Works in jouw salon, studio of sportschool?

Cliënten eenvoudig op gang helpen. En op gang houden. Voor jou is It Works gemakkelijk te implementeren. En voor jouw cliënt simpel uit te voeren. Hierdoor komt je cliënt snel vooruit. Het It Works wellness assortiment helpt jou je cliënten helpen! En Vera helpt jou met jouw ondernemersplan. Kijk je mee naar Vera’s presentatie?

Kickstart met onze Results Packs en FIT Packs

Wil je afvallen en afslanken? Meer spiermassa? Zou je meer energie willen hebben? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het verbeteren van je metabolisme? Niets zo erg als gemotiveerd zijn, maar weinig resultaat zien bij je pogingen. De Metabolic Burn, de Target Trio en de FIT5, FIT15 en FIT30 zijn ontwikkeld om je verder te helpen afslanken, fitter worden en/of droge spieren bouwen. Deze synergetische, natuurlijke combinaties van It Works helpen jou met die kickstart. De voedingsstoffen vullen elkaar aan en helpen jou naar je meest maximale resultaten. Hierdoor motiveren deze Results Packs en FIT Packs, geven je zelfvertrouwen en helpen je beter in je vel te voelen. En als jij je beter van binnen voelt, dan straal je dat ook uit!

It Works! helpt jou een betere leefstijl vinden
It Works! helpt jou een betere leefstijl vinden

Start keto met It Works

Keto moeilijk? Niet met It Works. Wij ondersteunen jouw fitdoelen met fijne producten en handige tools. Ketogeen bestaat al heel lang en levert veel voordelen op! Met de juiste vetten, gematigd proteïne en minder koolhydraten bruis jij in no time van de energie en functioneer je fijner.

Wij helpen je graag goed op weg. Want als je goed start, houd jij vol! Daarom hebben wij naast onze natuurlijke productlijn ook onze website Start Keto Today klaar staan. Je vindt de site door op Start Keto Today  te klikken. Op deze webpagina vind jij informatie over keto, KetoWorks en de voeding die daarbij hoort. De site geeft jou een goed beeld van wat een keto lifestyle inhoudt, aan welke recepten je kunt denken en hoe snel je goede resultaten kunt behalen. Ja, ook jij kunt gewoon goede resultaten behalen.

Speciaal voor jou schreef Vera een blog over keto volgens It Works en hoe gemakkelijk keto eigenlijk is. Oordeel zelf door op Over Intermittent Fasting Sportvasten en Ketogeen Dieet   te klikken en je eigen mening te vormen. Je eigen gezonde leefstijl kies je tenslotte zelf.

Naslagwerken en de CollagenWorks

De werking van de CollagenWorks kun je eventueel maximaliseren met onze Hair Skin Nails. Daarnaast kun je ook extra Omega 3 slikken om de resultaten van de collageen te verbeteren. Mits je al voldoende vette vis kunt opnemen in je voeding natuurlijk! Voldoende omega-vetzuren voor het laten draaien van je eigen motor zijn sowieso onmisbaar. Wat is Omega 3 en waarom het zo belangrijk is voor je lees je op bijvoorbeeld https://www.ahealthylife.nl/17-wetenschappelijk-onderbouwde-voordelen-van-omega-3-vetzuren/

Welk masker zet jij op? Alles draait om perspectief
Welk masker zet jij op? Alles draait om perspectief

Welk masker zet jij op?

Mijn nieuwsbrief heeft dit keer als thema ‘Welk masker zet jij op?’ En dat is niet voor niets. Alles draait tenslotte om perspectief. Jouw eigen kijk op zaken. Je vindt de nieuwsbrief op Welk masker zet jij op?

Je kunt ook lid worden van deze nieuwsbrief. Door je op mijn website aan te melden. Als dank ontvang je een handig e-boek in je mailbox. En dat is niet voor niets! Ook jij mag bruisen en genieten. Maak er gebruik van. Heb het fijn!

Vera Ramman-Delpeut is echtgenote, moeder, blogger, auteur en wellness & business coach bij Vera’s Lifestyle Wereld. Vera vindt dat ieder mens recht heeft op een fijn leven. Maar dat je dat leven wel zelf in je eigen handen moet houden. Jij bent ‘in control’. Zodra jij dat beseft, breng jij een hoop goeds voor jezelf in gang. Wees de beste versie van jezelf. Je kunt het!

Gezonde voeding en een betere leefstijl kunnen voor jou de oplossing zijn. Meer blogs, vlogs en tips over bewuster leven vind jij op www.veraslifestylewereld.nl

Slim & snel fit in je vel kan met de gratis e-boekjes die je kunt downloaden van Vera’s website www.veraslifestylewereld.nl . Deze boekjes geven jou meer informatie over ketogeen leven, lage koolhydraten en balansdagen. De info helpt jou je doelen te bepalen en je fit plan op te stellen. De boekjes zitten vol tips over hoe je zelf kunt starten met fitter worden, want … succes komt pas als je zelf aan de slag gaat! 

Vera’s blogs over wellness en mindfulness, over dromen en plannen vind jij op haar website onder de categorie ‘Een beter mens en ouder – Positieve mind’.

Voor vragen kun jij mij e-mailen op info@veraslifestylewereld.nl of leg contact via facebook! In Vera’s facebookgroep Lekker in je Vel en Fit met Vera’s Lifestyle Wereld vind jij gratis eboekjes en tips over gezonder leven. Ook de Fit & Fab ‘Lekker in je Vel’ Challenge vind jij daar. Geen competitie. Maar een uitdaging om met jezelf aan de slag te gaan. Deze groep is geen praat- of reclamegroep, maar een informerende plek van Vera over hoe jij snel beter in je vel kunt zitten. Met of zonder producten. Wees welkom!

Rustig en veerkrachtig met It Works!
Rustig en veerkrachtig met It Works!

Als onafhankelijk distributeur bij It Works! International helpt Vera cliënten en teamleden verder met de verzorgingslijn van It Works – een eigenzinnige en tikje holistische wellness onderneming. Want je eigen welbevinden pak jij zelf op, maar wat hulp de goede kant op is fijn! 

Ook in Nederland en België kun jij deze producten op natuurlijke basis bestellen. Het synergetische assortiment van It Works vind jij in de webwinkel door op de link Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld te klikken. Kijk eens vrijblijvend rond! Weet jij dat jij met het trouwe klanten voordeelprogramma goedkoop uit kunt zijn?  

Individuele resultaten kunnen en zullen variëren. It Works & Vera’s Lifestyle Wereld beweren niet eventuele, aan huid, lichaam, of haar gerelateerde aandoeningen te genezen/behandelen/voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat, dan wel medicatie gebruikt, overleg dan voor gebruik met jouw arts. 

Net als bij andere merken zijn niet alle producten en adviezen geschikt voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Vraag na bij je specialist of gebruik kan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *