Spread the love

Meteen naar ons assortiment? Klik op Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld

It Works! Hair Skin Nails - Je faalt alleen als je het niet meer probeert!

It Works! Hair Skin Nails – Je faalt alleen als je het niet meer probeert!

Soms lukt het maar niet om je huid, haar of nagels in goede conditie te krijgen. Nu kun je veel vanaf de buitenkant aanpakken. Met shampoos, conditioners, crèmes en maskers. Dat biedt wat verlichting. Maar je pakt de bron niet aan.

Vaak kom je namelijk voedingsstoffen tekort. Die je had moeten innemen om dat fantastische lijf van jou te ondersteunen in alle lichaamsprocessen. Vergis je niet in wat daar binnenin jou moet gebeuren om goed te kunnen functioneren. Hoeveel bouwstoffen wel niet gegeten of gedronken moeten worden om alles naar behoren te laten werken.

Zo hebben voedingsstoffen ook effect op beter haar, huid en nagels. Als je maar weet welke fytonutriënten je nodig hebt. Nu adviseert vast iemand je een supplement te pakken. Of je Googlet er zelf op los. Maar … welk supplement pak je? Er bestaat zoveel. En kan een tabletje je echt aan betere huid, haar en nagels helpen? Lees je mee als je meer wilt weten over de ins and outs van (fyto)nutriënten?

Liefde zit in het … ha(a)r(t! It Works! Hair Skin Nails helpt huid, haar en nagels van binnenuit verder

Liefde zit in het … ha(a)r(t! It Works! Hair Skin Nails helpt huid, haar en nagels van binnenuit verder

Stress en leefstijl hebben impact op huid, haar en nagels

Ongemerkt kunnen stress, voeding en leefstijl een grote impact op je hebben. Het ervaren van drukte verschilt per mens. Een drukke agenda is ook afhankelijk van je eigen invalshoek. Net als voeding. En ideeën over rust. Nu kun je die negatieve effecten verminderen door regelmatig te sporten, gezond te eten en op tijd je rust te nemen. Dat helpt absoluut … als jij jouw balans weet te hervinden.

Toch kun je voedingsstoffen tekort blijven komen. Stoffen die je nodig hebt om je lichaam beter te laten functioneren. Weet jij dat zo’n 90% van de mensen een of meer belangrijke voedingsstoffen tekortkomt? Ook als je gevarieerd eet?

Jouw lichaam bevat ingewikkelde lichaamsprocessen, waarbij het ene proces niet werkt zonder een goede aansluiting van het andere proces. Mist er ergens iets aan een bouwstof dan kan de machine ergens vastlopen. Daarnaast ben jij zo’n uniek apparaat, dat wat bij een ander werkt, bij jou niet hoeft te werken. Supplementen aan je voeding toevoegen is haast onmisbaar.

Als je een scan zou willen doen op jou en je leefstijl, dan kun je mijn gratis Lekker in je vel-plan pakken in mijn ondersteunende facebookgroep Lekker in je Vel en Fit met Vera’s Lifestyle Wereld. Dit e-werkboekje geeft jou bij het invullen al een idee over welke kant je op kunt gaan om beter in je vel te zitten. Je bent welkom in de groep. Leg contact en meld je aan!

Nagels sterker, harder en gezonder met de Hair Skin Nails van It Works

Nagels sterker, harder en gezonder met de Hair Skin Nails van It Works

Voed huid, haar en nagels ook van binnenuit

Nu een stapje door naar huid-, haar- en nagelproblemen. Je kunt elk probleem aan de buitenkant proberen te behandelen. Door de juiste nagelcrème te gebruiken. Door de juiste toner te gebruiken voor je gezicht. Een goede shampoo en conditioner voor je haren. En een goede dag- en nachtcrème om vrije radicalen op te ruimen.

Weet jij dat wij een goede huidverzorgingslijn hebben? Met zelfs waanzinnige resultaten voor het gezicht en lijf? Zo kunnen rimpels en lijnen vervagen waar je bij staat en kunnen je contouren snel verbeteren. Onze huidverzorgingslijn vind jij in mijn webwinkel door op Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld te klikken. Neem daar vooral eens een kijkje. Misschien is het net wat jij nodig hebt!

Bovengenoemde oplossingen zijn verbeteringen te vinden voor de buitenkant. Deze ideeën kunnen verlichting geven. Maar weet jij dat huid-, haar- en nagelproblemen aan elkaar gelinkt zijn? En dat je de kwaliteit vanaf de binnenkant beter kunt beïnvloeden? Door wat jij eet en drinkt?

Vaak wordt al snel als advies gegeven dat je biergist of biotine kunt uitproberen. Het kan jou helpen. Elk lijf verschilt van een ander lijf. Mij hielp een single supplement niet. Waarom? Omdat de voedingsstoffen in zo’n potje biergist of biotine te alleen is. Het brengt geen synergie op gang.

Wat moet je dan? Belangrijk is een supplement te vinden met voedingsstoffen die elkaars werking aanvullen. Waardoor je over een totaalsupplement beschikt met een synergetisch effect. Belangrijk daarbij is dat het potje dan ook uit zuivere (fyto)nutriënten bestaat. In de juiste verhoudingen. En daar loopt helaas een hoop fabrikanten op mis. Let dus vooral op de handleiding bij het potje. En de ingrediënten. En de wijze hoe de fabrikant communiceert en durft te vertellen over de producten.

It Works! Hair Skin Nails kan ook bij mannen haar helpen groeien

It Works! Hair Skin Nails kan ook bij mannen haar helpen groeien

Waarom werkt Hair Skin Nails van It Works zo goed?

Vera’s Lifestyle Wereld en It Works vinden goede informatievoorziening belangrijk. Met onze productinformatie, ingrediëntenlijsten en tips willen wij zo transparant mogelijk zijn.

Daarnaast hebben wij onze trouwe klantenprogramma, waarbij je standaard tot zo’n 40% korting krijgt op de normale prijs. Wij hebben voor onze loyal customers extra aanbiedingen en spaarpunten. Tel je voordeel maar eens op aan de hand van deze blog Hoe werkt een loyal customer programma bij It Works .

We hebben van alles voor lijf en brein. En staan bekend om onze unieke combinaties. Voor een optimale ondersteuning van huid, haar en nagels heeft It Works de Hair Skin Nails ontwikkeld. Zoals met alle producten van It Works bevat ook de HSN een pure, unieke combinatie die eenvoudig in gebruik is, maar groots in daden.

Zo zit onze HSN vol vitaminen, mineralen en plantaardige nutriënten die jouw eigen aanmaak van collageen en keratine een boost geven. De zorgvuldige combinatie in de HSN stimuleert bovendien gezonde celgroei. De huid raakt beter gehydrateerd en wordt elastischer en flexibeler. Bovendien verhoogt de HSN ook de afweer tegen schade door vrije radicalen en helpt het stress verminderen.

De HSN bevat onder andere zink en selenium die zorgen voor gezond haar en nagels. Biotine verbetert haar en huid. Haar en nagels kunnen onder betere omstandigheden groeien. De glans en sterkte nemen toe. Gecombineerd met de huidverzorging van It Works zorg jij voor je eigen maximale resultaten.

Gelukkig helpt de Hair Skin en Nails je ondersteunen, waardoor je je snel beter in je vel voelt. En … voel jij je van binnen en buiten beter, dan straal je dat ook uit!

Benieuwd naar een snelle vegan detox kuur? Luister eens mee voor meer informatie over onze (deels vegan) verzorgingslijn. Op naar fit!

Sterk krullend kroeshaar een boost geven, kan met de Hair Skin Nails van It Works

Sterk krullend kroeshaar een boost geven, kan met de Hair Skin Nails van It Works

Mooi van binnenuit met de It Works Hair Skin Nails!

Wat is het?

Een voedingssupplement met belangrijke vitaminen en mineralen voor huid, haar en nagels. Twee kleine, langwerpige tabletten per dag. Gemakkelijk in te nemen. Weet jij al dat de Hair Skin Nails van It Works een veganistisch supplement is? Het bestaat alleen uit natuurlijke, plantaardige stoffen. Dat maakt gebruik extra fijn!

Waar helpt het bij?

Huid, haar en nagels komen vaak voedingsstoffen tekort voor een optimaal functioneren. De HSN helpt de conditie verbeteren van binnenuit. Vitaminen, mineralen en plantaardige extracten helpen jouw huid, haar en nagels in topconditie met It Works Hair Skin Nails. Ook voor wimpers en wenkbrauwen. Voor man en vrouw!

Waar zie ik de ingrediënten en kan ik bestellen?

De Hair Skin Nails bevat belangrijke (fyto)nutriënten gericht op huid, haar en nagels. De tabletjes bevatten onder meer extracten van gotu kola, druivenzaad, amla, heermoes en zeewier. Naast vitaminen en mineralen als calcium, magnesium, zink, selenium en biotine. Meer informatie vind je door op deze gekleurde link te klikken Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld .

Je komt dan in de webwinkel van Vera’s Lifestyle Wereld, waar je vrijblijvend rond kunt kijken. Start de pagina niet in het Nederlands? Klik dan bij de talen op ‘Dutch’. Klik op ‘Shop by Category’. Klik daarna op ‘Beauty’. Klik daarna op de Hair Skin Nails van jouw keus. Momenteel hebben wij de oude vertrouwde nog in het assortiment. Sinds kort hebben wij een nieuwe HSN met een verbeterde inhoud. Die boost huid, haar en nagels nòg verder. Klik op het balkje ‘Productinformatie’ voor de uitgebreide handleiding en ingrediëntenlijst.

Door je winkelwagen af te rekenen als trouwe klant, krijg je afhankelijk van je artikel of je pakket tot 40%-70% korting. Loyal customer zijn biedt extra voordelen. Neem dus even de tijd om je eenmalig te registreren! Of leg contact met Vera. Zij helpt je order registreren. En geeft jou uiteraard (online) begeleiding voor jouw beste resultaten.

Sterker, voller, gezonder haar met It Works HSN

Sterker, voller, gezonder haar met It Works HSN

Helpt de It Works! Hair Skin Nails echt bij huid- en haarproblemen?

Natuurlijk reageert elk lijf anders, maar een potje is het proberen waard. Vaak merk je al snel verbetering. Een onrustige huid, brokkelige nagels of een dunne bos haar kunnen sterk verbeteren met de juiste voedingsstoffen – en die ondersteunende nutriënten zitten in de Hair Skin Nails!

Verschillende distributeurs melden dat huidproblemen, zoals puistjes, acné en uitslag, verminderen bij hun gebruikers. De huid oogt gezonder, jonger en gladder.

Verschillende distributeurs melden ook dat haarproblemen, zoals haaruitval, dun haar, droog haar, kale plekken en zelfs alopecia, verminderen of verdwijnen bij het gebruik van dit supplement. Het haar krijgt meer veerkracht en oogt minder stug en droog. De HSN kan ook poreus haar helpen herstellen. Daarnaast kan hoofdhaar voller, dikker en gezonder worden.

De HSN ondersteunt ook de groei van sterk krullend haar, zoals kroeshaar. En dat is héél goed nieuws! Krullen lijken soms ellendig lang nodig te hebben om lengte te laten zien. De Hair Skin Nails helpt naast het versnellen van de groei ook de kwaliteit van krullend haar herstellen. En dat merk je aan meer veerkracht, een betere krul en meer lengte.

De Hair Skin Nails kan ook wimpers en wenkbrauwen beïnvloeden. Wimpers en wenkbrauwharen kunnen krachtiger, sterker, langer en voller worden, waardoor de gezichtsuitdrukking en oogopslag kan verbeteren. Verschillende cliënten melden vollere wenkbrauwbogen. Zelfs op plekken die voorheen gaten vertoonden.

En voor de nagel-fans: Brokkelige nagels, zwakke nagels en nagels in slechte conditie verbeteren met hulp van de HSN en ogen weer gezond en sterk. Je zult niet de eerste zijn die merkt dat je nagels harder worden en sneller groeien.

Mannen, vrouwen, jong en oud kunnen mooie resultaten hebben. Kijk zelf maar eens naar de voor- en na foto’s en oordeel zelf!

De Hair Skin Nails kan bij jou het verschil maken. Jouw huid, haar en nagels kunnen optimaal in conditie komen. Het start met proberen. Wedden dat jij dan ook zegt: Liefde zit in het … ha(a)r(t)? Heb het fijn. Start met jouw actie om beter in je vel te komen. Jij kunt dat echt wel!

De tijd vertragen rond je 45ste wordt extra belangrijk!

De tijd vertragen rond je 45ste wordt extra belangrijk!

Review Hair Skin Nails (HSN) Ervaring Vera

Heb jij de Hair Skin Nails al geprobeerd? Dit potje draait namelijk om het ondersteunen van gezonde, prachtige, glanzende èn sterke haren, huid en nagels met goede voedingsstoffen. Van binnenuit!

Met de Hair Skin Nails merkte ik bij het eerste potje al met 1x daags 2 tabletjes dat mijn haaruitval sterk verminderde. Er leek weer kracht in mijn hoofdhuid te zitten. En dat terwijl mijn haar vanaf mijn tienerjaren futloos is. Na mijn zwangerschappen kreeg ik zelfs blijvend extreem veel haaruitval.  Tot ik startte met het slikken van de HSN. Ik geloofde er niet zo in, want ik heb vaker supplementen voor huid en haar geslikt. Zonder merkbare resultaten. De Hair Skin Nails maakt voor mij echt verschil. Goed merkbaar zelfs.

Ik heb altijd een onderbroken wenkbrauw gehad.  Bij die linker wenkbrauw groeide er gewoon geen haar aan het einde van mijn boog. Een vorm van alopecia, vrees ik. Erg storend, want ik houd van symmetrie en had bij mijn rechterwenkbrauw nergens last van. Met de Hair Skin Nails groeide al snel het gat dicht links, terwijl de andere, reeds perfecte, wenkbrauw voller werd.

Huid, haren, en nagels in betere conditie met een veganistisch supplement? Probeer de Hair Skin Nails van It Works eens

Huid, haren, en nagels in betere conditie met een veganistisch supplement? Probeer de Hair Skin Nails van It Works eens

Ook mijn veel te korte wimpers werden langer en voller. Echt ongekend. Ook voor mijn wimpers heb ik zo af en toe zonder goede resultaten producten gebruikt. Tot de It Works! Hair Skin Nails. Nu breken mijn wimpers niet meer voortijds af. Ze zijn vol en dik en iets langer. Met een gewone mascara bereik ik nu wel een mooie oogopslag. Iets wat mij voorheen niet lukte.

Het ene merk is het andere niet. Ik heb vaker andere merken met biotine geprobeerd. De HSN van It Works slaat gewoon beter aan bij mij. Inmiddels heb ik het gebruik kunnen minderen naar een tabletje per dag (af en toe). Mijn situatie is kennelijk stabiel. In drukke tijden of bij stress merk ik dat ik wel keurig een tijdje 2 tabletjes moet hebben. Hoe ik dat merk? Aan uitslag en haarverlies.

De HSN werkt overigens bij iedereen anders. Maar is zeker de moeite van het proberen waard. De tabletjes zijn klein en glad en smaken fris naar mint. Ik heb het zo ingenomen, terwijl dit maatje normaal een probleem zou zijn voor me.

Waarom is bullet proof coffee een hype? 

Waarom is bullet proof coffee een hype? Helpt het echt vet verbranden en fitter worden? En weet jij dat Vera ook sample sales verkoopt van It Works producten, zoals de Keto Coffee, de Greens en de Body en Facial Applicators? Proberen zonder die trouwe klantenverplichting kan dus ook. Dat maakt starten simpeler. Lees meer in mijn nieuwsbrief op Waarom is bullet proof coffee een hype? Veel leesplezier!

Jij bent jij. Ik ben ik. Vera's Lifestyle Wereld is wellness & business coach. Pak je gratis info op van de website!

Jij bent jij. Ik ben ik. Vera’s Lifestyle Wereld is wellness & business coach. Pak je gratis info op van de website!

‘Jij bent uniek. Jij bent jij.
Niemand anders kan jou zijn.
Wees tevreden met jezelf. Heb genoeg aan jezelf. 

Het is fijn meegenomen, dat iemand zegt dat jij speciaal bent. Maar … feitelijk hoeft die bevestiging niet. Dat mag een extraatje zijn, als … je zelf maar weet hoe speciaal jij bent. Lekker in je eigen vel … Daar gaat het om. Heb het fijn!’

Vera Ramman-Delpeut is echtgenote, moeder, blogger, auteur en wellness & business coach bij Vera’s Lifestyle Wereld. Vera vindt dat ieder mens recht heeft op een fijn leven. Maar dat je dat leven wel zelf in je eigen handen moet houden. Jij bent ‘in control’. Zodra jij dat beseft, breng jij een hoop goeds voor jezelf in gang. Wees de beste versie van jezelf. Je kunt het!

Gezonde voeding en een betere leefstijl kunnen voor jou de oplossing zijn. Meer blogs, vlogs en tips over bewuster leven vind jij op www.veraslifestylewereld.nl

Slim & snel fit in je vel kan met de gratis e-boekjes die je kunt downloaden van Vera’s website www.veraslifestylewereld.nl . Deze boekjes geven jou meer informatie over ketogeen leven, lage koolhydraten en balansdagen. De info helpt jou je doelen te bepalen en je fit plan op te stellen. De boekjes zitten vol tips over hoe je zelf kunt starten met fitter worden, want … succes komt pas als je zelf aan de slag gaat! 

Vera’s blogs over wellness en mindfulness, over dromen en plannen vind jij op haar website onder de categorie ‘Een beter mens en ouder – Positieve mind’.

It Works Hair Skin Nails ondersteunt ook de groei naar vollere, lange wimpers

It Works Hair Skin Nails ondersteunt ook de groei naar vollere, lange wimpers

Voor vragen kun jij mij e-mailen op info@veraslifestylewereld.nl of leg contact via facebook! In Vera’s facebookgroep Lekker in je Vel en Fit met Vera’s Lifestyle Wereld vind jij gratis eboekjes en tips over gezonder leven. Ook de Fit & Fab ‘Lekker in je Vel’ Challenge vind jij daar. Geen competitie. Maar een uitdaging om met jezelf aan de slag te gaan. Deze groep is geen praat- of reclamegroep, maar een informerende plek van Vera over hoe jij snel beter in je vel kunt zitten. Met of zonder producten. Wees welkom!

Als onafhankelijk distributeur bij It Works! International helpt Vera cliënten en teamleden verder met de verzorgingslijn van It Works – een eigenzinnige en tikje holistische wellness onderneming. Want je eigen welbevinden pak jij zelf op, maar wat hulp de goede kant op is fijn! 

Ook in Nederland en België kun jij deze producten op natuurlijke basis bestellen. Het synergetische assortiment van It Works vind jij in de webwinkel door op de link Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld te klikken. Kijk eens vrijblijvend rond! Weet jij dat jij met het trouwe klanten voordeelprogramma goedkoop uit kunt zijn?  

Individuele resultaten kunnen en zullen variëren. It Works & Vera’s Lifestyle Wereld beweren niet eventuele, aan huid, lichaam, of haar gerelateerde aandoeningen te genezen/behandelen/voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat, dan wel medicatie gebruikt, overleg dan voor gebruik met jouw arts. 

Net als bij andere merken zijn niet alle producten en adviezen geschikt voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Vraag na bij je specialist of gebruik kan.

Geef een reactie

Heb het fijn! Pak jouw gratis FIT app!

Werk aan jezelf op jouw niveau, krijg gezonde recepten en wellness tips. Klik op de link en Download de gratis FIT app nu !

Ontvang meteen een GRATIS e-boek in je mailbox!
Krijg een e-boek 'Drinken tot je een ons weegt' cadeau! Bijna 50 blz. helpen jou verder met tips & recepten over beter drinken. (De nieuwsbrieven kun jij altijd stop zetten)

Krijg een e-boek ‘Drinken tot je een ons weegt’ cadeau! Bijna 50 blz. helpen jou verder met tips en recepten over beter drinken. (De nieuwsbrieven kun jij altijd stop zetten)

 

Vera is wellness coach & onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt haar cliënten en teamleden

Ontvang exclusieve e-boekjes en wellness tips gratis

* indicates required
Email Format
Recente berichten
Overgewicht of obesitas? - Kun je afvallen en afslanken met It Works?
Overgewicht of obesitas? - Kun je afvallen en afslanken met It Works?
Weet jij dat de helft van de Nederlanders te zwaar is? En dat 15% obesitas heeft? Je bent dus niet [...]
De aarde heeft ademnood
De aarde heeft ademnood
Meteen naar ons assortiment? Klik op Naar Webshop It Works De aarde heeft ademnood Zuurst[...]
Van magie naar realiteit – Hoe ga je proactief social detaching in?
Van magie naar realiteit – Hoe ga je proactief social detaching in?
En dan ... heb ik ineens alle ruimte en rust om mij heen in ... Nederland. Het land lijkt ineens zo[...]
Werken vanuit huis met social media, in je salon, studio of sportschool? Start bij It Works!
Werken vanuit huis met social media, in je salon, studio of sportschool? Start bij It Works!
Meteen inschrijven bij Vera? Klik op Join It Works Er is geen betere tijd om vanuit huis te w[...]
China kiest voor hogere weerstand met groenten, fruit en supplementen tijdens COVID19
China kiest voor hogere weerstand met groenten, fruit en supplementen tijdens COVID19
Jouw fitdoelen, onze support - It Works & Vera's Lifestyle Wereld Al gelezen hoe het coronav[...]