Spread the love
It Works Stretch Mark, omdat striae en littekens mogen en kunnen verzachten met plantaardige ingrediënten
It Works Stretch Mark, omdat striae en littekens mogen en kunnen verzachten met plantaardige ingrediënten

Door alle aandacht voor die geweldige Results Packs en FIT-combinaties zouden we bijna vergeten hoe goed de rest van het assortiment is. Weet jij dat de Stretchmark littekens helpt verzachten en striae en fijne lijnen helpt verminderen? Nee? Dat bedoel ik! Deze bijzondere tube verdient echt meer lof.Een multitaskende, vochtinbrengende crème

De natuurlijke bestanddelen hydrateren de huid en verminderen het aanzicht van striae, littekens en fijne lijnen. Het effect is soms onvoorstelbaar mooi en goed. Helemaal omdat het resultaat zo gemakkelijk te behalen is. Slechts twee keer per dag smeren! De Stretchmark:

  • Helpt striae (stretchmarks) op bijvoorbeeld buik, borsten, bovenbenen en bovenarmen verminderen. Striae zijn strepen op de huid, die ontstaan als de huid sneller uitrekt dan het groeit. Het is een normaal verschijnsel en komt vooral bij bodybuilders en zwangere vrouwen voor. Er wordt gezegd dat je weinig tegen de soms ontsierende plekken kunt doen, maar … met deze tube maak je een goede kans!
  • Helpt fijne lijnen verminderen. De huid raakt weer gehydrateerd en gevoed. De Stretchmark helpt de huid beter in vorm komen. Je krijgt een stralende gloed.
  • Helpt littekens verzachten en verminderen. Littekens worden minder pijnlijk en minder zichtbaar. De huid wordt weer soepel en zacht. De crème helpt herstellen.
Slechts 2 maanden verder met de It Works Stretch Mark bodylotion. Wat wil jij bereiken in 60 dagen?
Slechts 2 maanden verder met de It Works Stretch Mark bodylotion. Wat wil jij bereiken in 60 dagen?

Synergie helpt striae en littekens verminderen

Waarom werkt de Stretchmark bij striae en littekens zo goed? De tube is rijk gevuld met plantaardige ingrediënten die bekend staan om hun helende en ondersteunende eigenschappen, waaronder aloë barbadensis, gotu kola en paardenkastanje. Alle bestanddelen werken dus samen beter naar een prachtig resultaat. Beter dan ze als losse ingrediënt zouden hebben gedaan. Vandaar dat een tube stretchmark zo bijzonder is. De volledige – zeer uitgebreide, synergetische – samenstelling, staat in de productinformatie in de webwinkel van Vera’s Lifestyle Wereld.

Zoals met alle andere producten van It Works geldt ook hier: het helpt – en het helpt snel, maar … je moet het wel gebruiken! Gelukkig is het gebruik eenvoudig. Een kwestie van twee keer daags zachtjes inmasseren op een schone huid tot de crème is opgenomen. Resultaten zie je snel*, al bij de eerste tube, zoals we van het It Works assortiment gewend zijn. Dat maakt uitproberen een stuk fijner!

Zwangerschapsstriemen en hangend vel aanpakken met slechts 3 plantaardige It Works melanges in slechts 90 dagen.
Zwangerschapsstriemen en hangend vel aanpakken met slechts 3 plantaardige It Works melanges in slechts 90 dagen.

Wil jij weten of jij goede resultaten kunt behalen? Leg contact met Vera en zij helpt je verder. Handig als je wilt weten welke combinatie jij het beste kunt pakken. Elke situatie is immers anders. Jij bent je unieke ik!

Uitgebreide informatie over de producten en de ingrediënten vind je in de webwinkel op

Extra snel vervagen van striae met een bodylotion als de It Works Stretch Mark - Waar wil jij staan in 4 maanden?
Extra snel vervagen van striae met een bodylotion als de It Works Stretch Mark – Waar wil jij staan in 4 maanden?

En dan die zwangerschap!

Onderschat het niet: Een zwangerschap heeft impact op je van jouw kruin tot je tenen. Kijk wat je ziektekostenverzekering biedt, en haal het maximale eruit. Het gaat om jouw gezondheid. Lees mijn blog op Hoe kun je beter ontzwangeren na complicaties? Daar lees je meer over de hormoonhuishouding en jouw herstel ondersteunen.

Neem je partner mee in dat herstel. Pak mijn tips op Beter herstellen als nieuwe ouders op. Als je eenmaal weet wat jij van elkaar, je omgeving en jouw specialisten mag verwachten, ben je immers beter voorbereid.

Alle vrouwen mogen van mij beter aan hun balans denken en zichzelf het minimale gunnen. Een aantal punten vind jij op Maak moederdag meer in balans met It Works.

Pak mijn ondersteuning met It Works op en ga lekker proactief in het leven staan. Ook jij mag en kunt meer genieten van het leven!

Over Vera’s Lifestyle Wereld en It Works

Weet jij dat je betere resultaten kunt krijgen door meerdere natuurproducten bij ons op te pakken? Een aantal zijn samen zelfs voordeliger! Hoe je snel in vorm komt met de Wraps, Greens en Defining Gel lees je in de Target Trio Pack.

Word meteen trouwe klant bij Vera door een voordeelpakket of een aanbieding te selecteren en in de winkelwagen te kiezen voor ons It Works loyal customer programme. Zo krijg jij het meeste prijsvoordeel met kortingen tot 70%.

Kijk gauw of onze Pick 2 & 3 aanbieding online staat. Ik leg het jou uit in Betere natuurproducten voordeliger met Pick 2 & 3. Bestellen bij Vera levert jou extra e-books cadeau op voor die betere resultaten met het It Works assortiment. Tel uit je winst!

Moederdag meer in balans met It Works
Moederdag meer in balans met It Works

Meer dan een mama

Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang meteen gratis e-books met tips om je resultaten te maximaliseren, want ongemerkt houden wij vrouwen veel omhoog. Als vrouw is jouw wereld echter groter. Zoveel groter. Jouw support is aan alle kanten hard nodig. Voor je partner. Je kind. Je bestie. Jouw ouder. Zus. Broer. Hond. Kat. Buur. Collega. Je vergeet haast dat jij ook jouw balans nodig hebt! Lees eens mee in de nieuwsbrief Meer dan een mama . Of zoek binnen de blogs op Vera’s website.

It Works in jouw salon of studio via Vera’s Lifestyle Wereld

Vera Ramman-Delpeut is onafhankelijk distributeur bij It Works! International. It Works werkt in meer dan 20 landen met een bijzonder assortiment. Alle producten zijn thuis en in salons te gebruiken.

9 maanden zwangeren, 9 maanden ontzwangeren! Ondersteun je resultaten met de plantaardige It Works combinaties
9 maanden zwangeren, 9 maanden ontzwangeren! Ondersteun je resultaten met de plantaardige It Works combinaties

Als jij It Works in je salon of studio wilt hebben, moet je zeker even met Vera contact leggen. Vera levert jou meer informatie over die betere omzet met It Works.

De resultaten zijn persoonsgebonden: elk lijf en elke leefstijl is anders. Toch merkt gelukkig bijna iedereen gauw verschil. Lees mee in de vrijwaringsclausule voor meer uitleg.

*Resultaten verschillen per persoon, want elk lichaam en elke leefstijl is anders. It Works producten zijn geen geneesmiddelen. Regelmatig en juist gebruik is noodzakelijk om goede resultaten te behalen en te behouden.

Over Vera en It Works

Vera is blogger, auteur en video-maker. Meer artikelen, tips en recepten vind je op haar webpagina’s, Facebook en YouTube kanaal. Bij Vera’s Lifestyle Wereld vind je ook een affiliate link naar de webwinkel van It Works International. Deze wellness gigant levert al bijna 20 jaar een fantastisch mooi assortiment. De natuurlijke supplementen en huidverzorgingslijn helpen door de synergetische werking op een unieke manier je lichaam in betere conditie komen. Het mooie is, dat je bestelling wordt afgehandeld door It Works tegen dezelfde kortingen en voorwaarden … èn Vera jou allerlei extra informatie kan verschaffen over jouw bestelling. Hier horen ook ebooks bij. Lekker in het Nederlands en op naar jouw beste resultaten! Deze extra service krijg je alleen bij Vera’s Lifestyle Wereld! We helpen je graag! Neem ook kennis van onze vrijwaringsclausule.

Leg contact bij vragen over het assortiment en pak je gratis eboekjes en tips mee. Je  vindt het allemaal in deze goed gevulde nieuwsbrief op Merkbaar beter in je vel al in 1 week.  Druk op de ‘Subscribe’ button in de nieuwsbrief en krijg meteen twee waardevolle eboeken cadeau!

Bronvermelding

Lees je in in jouw materie. Zo begrijp jij jezelf en anderen beter. Veel mensen gingen jou voor, zoals je leest in https://www.ad.nl/gezin/je-lichaam-na-de-bevalling-vrouwen-bereiden-zich-niet-goed-voor-op-wat-erna-komt~aa2e083c/

Er zit verschil tussen klagen en klagen. Lees mee op https://www.ad.nl/gezin/we-denken-dat-we-niet-mogen-klagen-over-onze-kwalen-na-een-zwangerschap~a7a28b3f/

Pak striae en littekens aan met de It Works! Stretchmark, Vera's Lifestyle Wereld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download jouw GRATIS e-boekjes en ga gelijk op voor beter! Ook jij kunt voortaan fijnere dagen hebben.

Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner - Bepaal jouw verbeterpunten!
Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner - Bepaal jouw verbeterpunten met een handige checklist!
Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Met mocktails & smoothies!
Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Met mocktails & smoothies recepten!

Recente berichten
In 14 dagen fitter met de 14 Easy Shape Up System!
In 14 dagen fitter met de 14 Easy Shape Up System!
Shape up like a pro! Op naar fitter met ondersteuning van de 14 Easy Shape Up Advanced System Ge[...]
Snack slim met de It Works Perform!
Snack slim met de It Works Perform!
Snack slim met de It Works Perform. Verkrijgbaar in de webwinkel van Vera's Lifestyle Wereld Waa[...]
Snack slim met de It Works Protein Power
Snack slim met de It Works Protein Power
Snack slim met de It Works Protein Power+ Vanilla Slim snacken doe je met de It Works Protein Po[...]
Motiverend en inspirerend 'Op naar beter' met V.P. Ramman !
Motiverend en inspirerend 'Op naar beter' met V.P. Ramman !
Op naar beter, een inspirerend en motiverend werkboek van V.P. Ramman Net uit en direct verkrijg[...]
Hoe kom je die burn out sneller uit?
Hoe kom je die burn out sneller uit?
Hoe kom je die burn out sneller uit? Al in 1 week merkbaar verschil kan. In 30 dagen kun je op naar[...]