Het is jouw lifestyle, Jij bepaalt. Echt alleen jij.
This content has been archived. It may no longer be relevant

Het is jouw lifestyle, Jij bepaalt. Echt alleen jij. Maak er dus een mooie tijd van.
Het is jouw lifestyle, Jij bepaalt. Echt alleen jij. Maak er dus een mooie tijd van.

Van wens naar fit. Vaak weet je het wel, maar heb je net die aandacht niet. Zo kan het zijn, dat jouw tijd zich vult met andere dingen dan jij gewild had.

Maar vergeet niet dat jij jouw lifestyle bepaalt. Alleen jij. Maak er dus een mooie tijd van.Op naar beter

Het doe-het-zelf boek ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman kan je helpen gerichter te werken aan jouw dagen. Dit lifestyle-boek is een inspirerend en motiverend werkboek voor het blijvend minderen van stress en een betere invulling van tijd.

Met oefeningen, affirmaties en tips kun jij zelf aan de slag met bewuster in je dagen staan. Zo krijg je meer grip op jouw tijd en jouw gedachten.

Op naar beter, een inspirerend en motiverend werkboek van V.P. Ramman
Op naar beter, een inspirerend en motiverend werkboek van V.P. Ramman

Ik leef nu. Ik mag hier zijn. Ik ben goed zo.

Uit het boek ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman

‘Op naar beter’ – inspirerend en motiverend werkboek

Als je op zoek bent naar een inspirerend en motiverend ‘doe-het-zelf-boek’, dan is ‘Op naar beter’ het oppakken waard. Dit werkboek geschreven door V.P. Ramman is gemakkelijk te lezen.

Geen quote-boekje, geen ingewikkelde materie, maar korte teksten, opdrachten, affirmaties en vragen die jou kunnen helpen naar een beter ‘zijn’.

Hoe ga ik aan de slag?

Waar kan ik dit lifestyle boek krijgen?

Te bestellen bij alle (online) boekhandels, zoals de Bruna, Ako en Bol.com met ISBN/EAN 978-94-6443-212-1 van de drukker Pumbo.nl. Dit boek is gemakkelijk te lezen met herkenbare materie.

Jezelf motiveren wordt wel heel eenvoudig zo. Op naar een beter ‘zijn’! Ook vind jij het boek op https://www.boekenbestellen.nl/ .

Meer over de inhoud, inclusief boektrailer, vind jij op Persbericht – Het boek ‘Op naar beter’ kan stress helpen minderen