Spread the love
Nieuw loyal customer programma It Works International bij Vera's Lifestyle Wereld
Nieuw loyal customer programma It Works International bij Vera’s Lifestyle Wereld

Weet jij dat jij als trouwe klant heel veel online voordeel krijgt van ons? Heb jij mijn blog op Hoe werkt een loyal customerschap bij It Works al eens gelezen? Met hoge kortingen en sparen voor nog meer geld toe is ons assortiment van It Works International extra fijn gebruiken. Dit horen wij regelmatig in ons bijna 20 jarig bestaan. Vera’s Lifestyle Wereld werkt al een flink deel van dat 20 jarig bestaan met It Works. Vera kan jou daardoor bij jouw aankoop in haar webwinkel meteen voorzien van de juiste opstart.

Door haar unieke online begeleiding, filmpjes en e-boekjes weet je zeker dat jij het maximale uit je bestellingen kunt halen. Op naar een beter en gezonder leven met deze hoogwaardige combinaties op plantaardige basis! Het zijn immers planten, bloemen, groenten en fruit waar je lichaam het goed op doet.

Vloeiend verbeteren en versterken
Vloeiend verbeteren en versterken

Zoals je misschien al weet, helpen onze natuurproducten bijna elke cliënt al snel vooruit. Zo gaaf zijn onze plantaardige samenstellingen. En dat krijg je met bloemen, planten, fruit en groenten op hun eigenschappen te selecteren en in de juiste hoeveelheden bij elkaar te stoppen, waardoor een mooie synergie op mag treden. Samen op naar betere resultaten heet dat. Kijk maar eens mee naar de foto’s in mijn blogs.

Weet jij niet helemaal waar wij jou bij kunnen ondersteunen? Geen punt. Lees mee op Wanneer pak jij het It Works assortiment op bij Vera . Ik vertel jou daar meer over huidverzorging, lichaamsverzorging, afvallen, sterker worden, op energie komen, en meer.

Doe dat vooral, want dan weet jij tenminste dat je tijd in kunt halen of eenvoudig kunt verbeteren met slimme combinaties, wanneer jij daar aan toe bent. Niets erger dan gemiste kansen, toch?

Uitleg trouwe klantenprogramma It Works bij Vera's Lifestyle Wereld
Uitleg trouwe klantenprogramma It Works bij Vera’s Lifestyle Wereld

Voortaan meer online voordeel met Gold en Platinum!

Ontzwangeren en fitter? Ook jij kunt thuis aan de slag met het 90-dagen voordeelprogramma van It Works en de e-werkboekjes van Vera's Lifestyle Wereld
Ontzwangeren en fitter? Blijvend fijner?

Vanaf november 2020 krijg jij als trouwe klant zelfs meer voordeel! Naast het gewone trouwe klantenlidmaatschap hebben wij nu ook de gouden status en de platina status met nog meer cadeautjes van ons, zoals gratis verzending.

Ik zet een aantal punten op een rij voor jou. En natuurlijk heb jij dezelfde informatie ook in je mailbox gekregen als bestaande loyal customer. Ben jij nieuw? Dan krijg jij de ‘overeenkomst’ ook te lezen, als jij je voor het eerst aanmeldt als ‘new loyal customer’. Er is niets engs aan aan ons lidmaatschap. Je kunt het eenmalige lidmaatschapsgeld ook in 1x afkopen als je geen zin hebt in 3 bestellingen. Dat eenmalige abonnementsgeld van euro 62 inclusief btw heb jij er bij je eerste bestelling vaak al uit, omdat je als trouwe klant altijd zo’n 40% korting op je aankopen krijgt. Zie het als een voordeelpas voor een groothandel.

Op naar Gold en Platinum met It Works

Aan welke stappen denk jij voor je statussen?  

  • Je geeft je op als trouwe klant bij het doen van je eerste bestelling in de webwinkel. Als nieuwe loyal customer ontvang jij je bestelling meteen tegen zo’n 40% korting op de normale verkoopprijs.  
  • Zet gelijk je autoship aan bij die eerste bestelling. Zo staat je tweede bestelling klaar voor de maand erna. Deze autoship heb jij nodig als jij dat lidmaatschapsgeld van euro 50 (excl. btw) niet wilt betalen. En geen probleem, je kunt de inhoud van die automatische verzending tussentijds veranderen. Pak dus een paar dagen voor de datum van jouw autoship lekker een aanbieding en volg de stappen van ons bestelsysteem!
  • Laat jij je autoship lekker maandelijks aanstaan? Na drie maanden met elk 1x autoship heb jij aan je trouwe klantenlidmaatschap voldaan – zonder dat jij het eenmalige lidmaatschapsgeld van euro 50 (excl. btw) hebt hoeven betalen – en kun jij je autoship eventueel stop zetten. Natuurlijk blijven de speciale aanbiedingen voor je gelden. Pak af en toe dus extra voordeel mee. Met je verjaardag krijg jij een kortingscoupon waarmee jij 20% korting kunt krijgen op een willekeurige bestelling.
  • Laat jij je maandelijkse verzending doorgaan? Dan krijg jij bij de vierde autoship een cadeautje van ons en … kijken wij naar je totale bestellingen. Heb jij al besteld voor euro 200 binnen 12 maanden tijd? Dan krijg jij de ‘Gold Status’.  En dat is echt goud, want je krijgt 10% extra korting bovenop die 40%  die al voor jou geldt. Je krijgt voortaan gratis verzending (dus circa 10 extra korting!), extra cadeaus en extra promoties speciaal voor jou! En jarig zijn wordt extra fijn met 50% korting op jouw toch al scherp online voordeel.  
  • Heb jij zo’n 8 autoships binnen 12 maanden tijd voldaan? Met een minimum van euro 300? Dan krijg jij de ‘Platinum Status’. Dat is niet mis! Want je ontvangt nu voortaan 25% extra korting bovenop die 40% korting.  En die gratis verzending plus extra promoties blijven gelden uiteraard. Hoe leuk wordt het gebruik van mooie, werkzame producten dan wel niet?
  • Supertip! Kijk naar de geldigheid van je spaarpunten die jij automatisch opbouwt met elke bestelling die jij doet. Elke ‘perk’ staat voor 1 euro. Je bouwt dus keihard korting op. Doe dus vooral een extra bestelling met die spaarpunten. Zo eenvoudig gaat dat.
Goede resultaten bij mannen en vrouwen!
Goede resultaten bij mannen en vrouwen!

Op Het nieuwe loyal customerprogramma van It Works bij Vera kun je alle details nog eens doorlezen. Dat raad ik je van harte aan, omdat uiteraard de webwinkel steeds het meest actueel is. Mijn blogs zijn puur ter ondersteuning bedoelt en kunnen nog weleens verouderen. Lees mijn vrijwaringsclausule alsjeblieft door en vergeet niet dat wij al bijna 20 jaar dik tevreden cliënten hebben. Als bijna iedereen (bijna 100%!) gauw verschil merkt, waarom jij dan niet?

Bestellen via mijn webwinkel kan altijd! Het is een gewone webwinkel en het levert jou voordeel op. Zonder dat jij extra hoeft te betalen voor mijn begeleiding. Zo krijg jij passende werkboekjes van mij cadeau die jou beter helpen starten, waardoor jij gemakkelijker op kunt naar betere resultaten. Deze boekjes zijn alleen bij mij verkrijgbaar.

Pak een eenmalig proefpakket

Niet voordeliger, maar wel gemakkelijk om een keer te proberen zijn de proefpakketjes die jij bij mij kunt kopen. Met een betaalverzoek, ofwel ‘tikkie’. Handig als je geen zin hebt in een registratie met PayPal of Creditcard. Lees mee op Zonder verplichtingen een proefpakket uitproberen van It Works bij Vera’s Lifestyle Wereld

Tijd inhalen met It Works
Tijd inhalen met It Works

Van wens naar fit

Je kunt een voorproefje nemen door mijn gratis Van Wens naar Fit Plan te downloaden van mijn website. Dit werkboekje helpt je al in een paar minuten bepalen waar je staat en waar je naar toe kunt. Wel zo efficiënt!

Als jij lekker aan de slag kunt met een bestelling in mijn webwinkel en mijn online info zonder verdere begeleiding is dat helemaal prima. Wil jij extra hulp? Dan kan dat ook en spreken wij een tarief af, zodat jij niet voor extra verrassingen komt te staan. Wel zo helder.

Samenwerken met Vera en It Works

Vera heeft 20 jaar processen begeleid op kantoor. Inmiddels werkt zij al jaren vanuit huis samen met It Works en kan jou veel vertellen over wat It Works kan betekenen voor jou. De webwinkel is maar een klein onderdeel van werken met It Works. Weet jij dat wij in meer dan 20 landen zitten, waaronder Nederland, België, Zweden, Verenigde Staten en Australië? Weet jij dat wij een huidverzorgingslijn hebben en een sportlijn met supplementen? Weet jij dat door de synergetische werking de resultaten zowel bij mannen als vrouwen en alle huidtypen goed kunnen zijn?

1 maand met It Works Thermofight Xx
1 maand met It Works Thermofight Xx

Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil jij het assortiment van It Works ook aanbieden in jouw salon, studio of sportschool? Of wil jij online werken vanuit huis? Ook dat kan. En ik help jou daartoe op weg, als jij je inschrijft via mijn webwinkel. Lees eens mee op Samenwerken met Vera en It Works en kijk ook vooral geheel vrijblijvend op Join Vera en It Works

Welk voordeel biedt Vera’s Lifestyle Wereld jou?

  • gezonder leven, letterlijk lekker in je vel zitten en beter functioneren met Vera
  • trouwe klantenlidmaatschap met o.a. 40% korting, gratis verzending, extra (spaar)kortingen en aanbiedingen
  • samenwerken met Vera voor een betere omzet en begeleiding van jouw cliënten in jouw salon, studio, sportschool
  • gratis online begeleiding bij bestellingen in de vorm van e-boekjes, filmpjes, recepten en tips

Kijk in mijn webwinkel eens naar alle productinformatie. Klik op

Kijk op mijn website naar meer gratis informatie voor jou. Blogs en filmpjes wijzen jou de weg. Weet jij dat jouw resultaten nog beter kunnen zijn met mijn tips? Leg eens vrijblijvend contact!

Geef een antwoord

Vera is wellness coach & onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt haar cliënten en teamleden

Ontvang exclusieve e-boekjes en wellness tips gratis

* indicates required
Email Format
Ontvang meteen GRATIS e-boekjes in je mailbox!
Krijg een e-boek 'Drinken tot je een ons weegt' cadeau! Bijna 50 blz. helpen jou verder met tips & recepten over beter drinken. (De nieuwsbrieven kun jij altijd stop zetten)

Krijg het e-boekje ‘Van wens naar fitplanner’ cadeau en start meteen met jouw fitdoelen bepalen. Pak ook meteen het e-boek ‘Drinken tot je een ons weegt’ cadeau! Meer dan 50 blz. helpen jou verder met tips voor dat gezonder leven. (De nieuwsbrieven kun jij altijd stop zetten)

 

Recente berichten
Wat voor supplement is de It Works Super Reds?
Wat voor supplement is de It Works Super Reds?
Same Goals. Different results. Ben jij op zoek naar supplementen waarbij je echt kunt voelen da[...]
Is een detox sexy? Ontgiften in 48 uur met de It Works Cleanse
Is een detox sexy? Ontgiften in 48 uur met de It Works Cleanse
Verbeter die vetverbranding met Vera's Lifestyle Wereld Detoxen ... geen sexy onderwerp, maar we[...]
Glutenvrije appeltaart met zwarte bessen en cacao – Recept minder suiker en eivrij
Glutenvrije appeltaart met zwarte bessen en cacao – Recept minder suiker en eivrij
Appeltaart met zwarte bessen en cacao Een appeltaart is heerlijk. Typisch Hollands en overal ver[...]
Wintertijd of zomertijd – Gun je biologische klok meer tijd!
Wintertijd of zomertijd – Gun je biologische klok meer tijd!
Gun jouw biologische klok meer tijd Weet jij dat onze biologische klok ingesteld staat op winter[...]
Hoe maak je zelf gekleurd holi poeder voor een fotosessie of color run?
Hoe maak je zelf gekleurd holi poeder voor een fotosessie of color run?
Wil je holi vieren, maar ben je vergeten holi poeder in huis te halen? Wil je zelf een colour r[...]