Meer voordeel met het nieuwe Loyal Customer Programma van It Works International bij Vera’s Lifestyle Wereld

Nieuw loyal customer programma It Works International bij Vera's Lifestyle Wereld
This content has been archived. It may no longer be relevant
Nieuw loyal customer programma It Works International bij Vera's Lifestyle Wereld
Nieuw loyal customer programma It Works International bij Vera’s Lifestyle Wereld

Meer voordeel met het nieuwe Loyal Customer Programma van It Works International bij Vera’s Lifestyle Wereld – Claim jouw Gold en Platinum Status!

Weet jij dat jij als trouwe klant heel veel online voordeel krijgt van ons? Misschien heb jij mijn blog op Hoe werkt een loyal customer schap bij It Works al eens gelezen? Ons assortiment op natuurlijke basis is vrij uniek: door de ingewikkelde combinatie zetten de ingrediënten haast elk lichaam al snel aan het werk. Dat merk je aan gauw fitter voelen. Dat merk je aan een beter velletje.We hebben supplementen en huidverzorging die elk synergetisch werken door alle plantaardige voedingsstoffen. Ons assortiment kun je tegen adviesprijs aanschaffen. Maar in de webwinkel van Vera’s Lifestyle Wereld kun je bij het afrekenen ook kiezen voor het It Works loyal customer programme. Wij vragen slechts 3 eerste bestellingen in 90 dagen tijd voor zo’n 40% korting op alles. Daarna kun je bestellen wanneer het uit jou uitkomt. Ook tegen diezelfde korting. Of meer. Lees je mee voor mijn uitleg?

Online begeleiding bij Vera’s Lifestyle Wereld

Vera’s Lifestyle Wereld werkt al jaren samen met It Works International. Sinds It Works in Europa is te krijgen. It Works Global bestaat al zo’n 20 jaar. Vera kan jou daardoor na jouw aankoop in haar webwinkel meteen voorzien van de juiste informatie, waardoor jij nog beter kunt starten. Door Vera’s unieke online begeleiding, filmpjes en e-boekjes weet je zeker dat jij het maximale uit je bestellingen kunt halen – op naar een beter en gezonder leven met deze hoogwaardige combinaties op plantaardige basis. Het zijn immers planten, bloemen, groenten en fruit waar je lichaam het goed op doet.

Vloeiend verbeteren en versterken
Vloeiend verbeteren en versterken

Zoals je misschien al weet, helpen onze natuurproducten bijna elke cliënt al snel vooruit. Zo gaaf zijn onze plantaardige samenstellingen. En dat krijg je met bloemen, planten, fruit en groenten op hun eigenschappen te selecteren en in de juiste hoeveelheden bij elkaar te stoppen, waardoor een mooie synergie op mag treden. Samen op naar betere resultaten heet dat. Kijk maar eens mee naar de foto’s in mijn blogs.

Wanneer pak jij It Works?

Weet jij niet helemaal waar wij jou bij kunnen ondersteunen? Geen punt. Lees mee op Wanneer pak jij het It Works assortiment op bij Vera . Ik vertel jou daar meer over huidverzorging, lichaamsverzorging, afvallen, sterker worden, op energie komen, en meer.

Doe dat vooral, want dan weet jij tenminste dat je tijd in kunt halen of eenvoudig kunt verbeteren met slimme combinaties, wanneer jij daar aan toe bent. Niets erger dan gemiste kansen, toch?

Voortaan meer online voordeel met Gold en Platinum!

Ontzwangeren en fitter? Ook jij kunt thuis aan de slag met het 90-dagen voordeelprogramma van It Works en de e-werkboekjes van Vera's Lifestyle Wereld
Ontzwangeren en fitter? Blijvend fijner?

Vanaf november 2020 kun jij als trouwe klant de gouden status en de platina status behalen, met extra’s zoals gratis verzending.

Ik zet een aantal punten op een rij voor jou. En natuurlijk heb jij dezelfde informatie ook in je mailbox gekregen als bestaande loyal customer. Ben jij nieuw? Dan krijg jij de ‘overeenkomst’ ook als jij je voor het eerst aanmeldt als ‘new loyal customer’. Er is niets engs aan aan ons lidmaatschap. Eerder gemak. Zeker als jij op wilt voor blijvende resultaten.

Je kunt het eenmalige lidmaatschapsgeld ook in 1x afkopen als je geen zin hebt in 3 bestellingen. Dat eenmalige abonnementsgeld van euro 62 inclusief btw heb jij er bij je eerste bestelling vaak al uit, omdat je als trouwe klant altijd zo’n 40% korting op je aankopen krijgt. Zie ons programma als een voordeelpas voor een groothandel. Of een abonnement bij een sportschool.

Op naar Gold en Platinum met It Works

Ons ‘abonnement’ is prima te doen als jij het volgende weet:  

 • Je geeft je op als trouwe klant bij het doen van je eerste bestelling in de webwinkel. Als nieuwe loyal customer ontvang jij je bestelling meteen tegen zo’n 40% korting op de normale verkoopprijs – of de aanbieding waarop jij reageerde.  
 • Zet gelijk je autoship aan bij die eerste bestelling. Zo staat je tweede bestelling – en jouw derde – klaar voor de maand erna. Deze autoship heb jij nodig, als jij dat lidmaatschapsgeld van euro 50 (excl. btw) niet wilt betalen. En geen probleem, je kunt de inhoud van die automatische verzending tussentijds veranderen. Pak dus een paar dagen voor de datum van jouw autoship lekker een aanbieding en volg de stappen in ons bestelsysteem!
 • Laat jij je autoship lekker maandelijks aanstaan? Na drie maanden met elk 1x autoship heb jij aan je trouwe klantenlidmaatschap voldaan – zonder dat jij het eenmalige lidmaatschapsgeld van euro 50 (excl. btw) hebt hoeven betalen – en kun jij je autoship eventueel stop zetten. Maak wel eventueel jouw spaarpunten op met een losse bestelling.
 • Zet jij je autoship uit na de derde of de vierde bestelling? Prima. Blijf ingeplugd! Blijf onze emails volgen, want natuurlijk blijven de speciale aanbiedingen voor je gelden. Met speciale dagen krijg jij een kortingscoupon waarmee jij 20% korting kunt krijgen op een willekeurige bestelling. Met sommige aanbiedingen krijg jij gratis verzending.
 • Laat jij je vierde autoship nog doorgaan? Als dank krijg jij bij je vierde automatische verzending een cadeautje van ons.
 • Na jouw vierde autoship kijken wij ook naar je totale bestellingen. Net zo lang tot jij binnen 12 maanden met jouw autoships besteld hebt voor euro 200 (exclusief btw en verzending). Hierop begint jouw ‘Gold Status’. En dat is echt goud, want je krijgt 10% extra korting bovenop die 40% die al voor jou geldt. Je krijgt daarnaast gratis verzending (dus circa euro 10 extra korting!) op elke autoship. Ook krijg jij extra cadeaus en kun je profiteren van exclusieve aanbiedingen. Jarig zijn wordt extra fijn met een 50% kortingscoupons.  
 • Ga jij door met bestellen? Pas ze fijn tussendoor aan naar wat jij nodig hebt. Heb jij minimaal 8 keer besteld binnen 12 maanden tijd? Met een minimum van euro 300 (exclusief btw en verzending)? Dan krijg jij de ‘Platinum Status’. Met de platinum status ontvang jij voortaan 25% extra korting bovenop de al geldende 40% korting.  Ook krijg jij gratis verzending op alle bestellingen. En natuurlijk blijven de extra aanbiedingen komen. Hoe leuk wordt het gebruik van mooie, werkzame producten dan wel niet?
 • Kijk naar de geldigheid van je spaarpunten die jij automatisch opbouwt met elke bestelling die jij doet. Elke ‘perk’ staat voor 1 euro. Die kun jij inwisselen op het hele assortiment. Maak de punten dus van tijd tot tijd op. Zeker met de gratis verzendingen bij een Platinum status is dit eenvoudig bijhouden.
Goede resultaten bij mannen en vrouwen!
Goede resultaten bij mannen en vrouwen!

In mijn webwinkel kun jij onder Het nieuwe loyal customerprogramma van It Works bij Vera alle recente details nog eens doorlezen. Dat raad ik je van harte aan, omdat uiteraard de webshop steeds het meest actueel is. Mijn blogs zijn puur ter ondersteuning bedoelt en kunnen nog weleens verouderen. Lees mijn vrijwaringsclausule alsjeblieft door en vergeet niet dat wij al bijna 20 jaar dik tevreden cliënten hebben. Als bijna iedereen (bijna 100% in hun eerste week!) gauw verschil merkt, waarom jij dan niet?

Bestellen via mijn webwinkel kan altijd! Het is een gewone webwinkel en het levert jou voordeel op. Zonder dat jij extra hoeft te betalen voor mijn begeleiding. Zo krijg jij passende werkboekjes van mij cadeau die jou beter helpen starten, waardoor jij gemakkelijker op kunt naar betere resultaten. Deze boekjes zijn alleen bij mij verkrijgbaar.

Pak een eenmalig proefpakket

Niet voordeliger, maar wel gemakkelijk om een keer te proberen zijn de cadeaupakketjes die jij bij mij kunt kopen. Je maakt het bedrag voor een proefpakket zelf over na ontvangst van mijn factuur. Je kunt ook kiezen voor een betaalverzoek, oftewel ’tikkie’. Handig als je nog geen zin hebt in PayPal of Creditcard, alhoewel PayPal zelfs handiger is dan IDEAL en te koppelen is aan je Nederlandse bankrekening. Lees mee op Verassende Cadeaupakketten van It Works.

Tijd inhalen met It Works
Tijd inhalen met It Works

Van wens naar fit

Je kunt een voorproefje nemen door mijn gratis Van Wens naar Fit Plan te downloaden van mijn website of klik op de ‘Subscribe’ button in mijn nieuwsbrief Meer dan een papa . Dit fitplan helpt je al in een paar minuten bepalen waar je staat en waar je naar toe kunt. Wel zo efficiënt!

Als jij lekker aan de slag kunt met een bestelling in mijn webwinkel en mijn gratis online info is dat helemaal prima. Wil jij extra hulp? Dan kan dat ook en spreken wij een tarief af, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan. Wel zo helder.

Samenwerken met Vera en It Works

Vera heeft 20 jaar processen begeleid op kantoor. Inmiddels werkt zij al jaren vanuit huis samen met It Works en kan jou veel vertellen over wat It Works kan betekenen voor jou. De webwinkel is maar een klein onderdeel van werken met It Works. Weet jij dat wij in meer dan 20 landen zitten, waaronder Nederland, België, Zweden, Verenigde Staten en Australië? Weet jij dat wij een huidverzorgingslijn hebben en een sportlijn met supplementen? Weet jij dat door de synergetische werking de resultaten zowel bij mannen als vrouwen en alle huidtypen goed kunnen zijn?

1 maand met It Works Thermofight Xx
1 maand met It Works Thermofight Xx

Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil jij het assortiment van It Works ook aanbieden in jouw salon, studio of sportschool? Of wil jij online werken vanuit huis? Ook dat kan. En ik help jou daartoe op weg, als jij je inschrijft via mijn webwinkel. Lees eens mee op Samenwerken met Vera en It Works en kijk ook vooral geheel vrijblijvend op Join Vera en It Works

Welk voordeel biedt Vera’s Lifestyle Wereld jou?

 • gezonder leven, letterlijk lekker in je vel zitten en beter functioneren met Vera
 • trouwe klantenlidmaatschap met o.a. 40% korting, gratis verzending, extra (spaar)kortingen en aanbiedingen
 • samenwerken met Vera voor een betere omzet en begeleiding van jouw cliënten in jouw salon, studio, sportschool
 • gratis online begeleiding bij bestellingen in de vorm van e-boekjes, filmpjes, recepten en tips

Kijk in mijn webwinkel eens naar alle productinformatie. Klik op

Heb jij vragen over het It Works assortiment? Wil jij deze natuurlijke verzorgingslijn in jouw salon of studio? Wil je liever eerst proefzakjes (klik op Kostenoverzicht Cadeaupakketjes) bestellen? Spreek een berichtje in na de piep of leg contact via email, whatsapp, sms of messenger met Vera door te klikken op

Kijk op mijn website naar meer gratis informatie voor jou. Blogs en filmpjes wijzen jou de weg. Weet jij dat jouw resultaten nog beter kunnen zijn met mijn tips? Leg eens vrijblijvend contact!

Uitleg trouwe klantenprogramma It Works bij Vera's Lifestyle Wereld
Uitleg trouwe klantenprogramma It Works bij Vera’s Lifestyle Wereld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *