Spread the love

Bied jij weerstand? Ga jij op voor betere resultaten? Gratis werkboekjes bij jouw start? Pak It Works op bij Vera. Jij bent voordelig uit met ons online trouwe klantenprogramma! Ook bij jou kan onze natuurlijke verzorgingslijn aanslaan. Klik op

Laat jij alles over jou heen komen? Of bepaal jij wat er gebeurt? Ben jij afwachtend? Of sta jij vooraan? Volg jij anderen? Of bepaal jij zelf wat jij wilt? Met andere woorden: Kies jij voor passief of proactief in het leven staan?

Werk aan je weerstand! Wees goed voor jouw lichaam. Je hebt er maar één.
Werk aan je weerstand!

Want als het gaat om volop in het leven staan … Als het gaat om goed zijn voor jezelf en jouw naasten … Als het gaat om het verbeteren van jouw immuunsysteem … kun je eigenlijk niet anders dan leren beslissen … en proactief dingen ten goede te veranderen. Voor jezelf. Je hebt maar één lijf. Daar moet je het mee doen. Met uitstellen verlies je misschien kostbare tijd. Nu is het de tijd. Een geschikter moment zal er niet zijn. Vandaag moet die beslissing vallen.  Het immuunsysteem is alles

Alles valt of staat met de balans in jouw lijf. Jouw balans. We beseffen langzaamaan dat die balans verweven is met de balans in de buik. Balans in je spijsverteringskanaal welteverstaan. Het hebben van een goed immuunsysteem die uit die balans in de spijsvertering komt. Alles valt of staat met dat goede immuunsysteem. En het immuunsysteem is afhankelijk van wat jij eet en drinkt. Alles valt of staat dus met jouw voeding.

Die balans, die voeding en dat immuunsysteem? Is allemaal met elkaar verweven. Het een kan niet zonder het ander. Neem dan ook jouw gezondheid – en die van je naasten – niet voor lief. Je hoeft niet overbezorgd te zijn. Maar denk nuchter na. Wat kan er beter aan jouw leefstijl? Wat kan er beter aan jouw voeding. Wat kan er beter aan jouw weerstand? Wedden dat je niet veel hoeft te veranderen? En in een paar minuten verder kunt? De goede kant op? Die betere leefstijl in? Lees je mee?

Ga van passief naar proactief

Pak je agenda. Digitaal of papier maakt niet uit. Noteer wat jij opmerkt. Aan jezelf. En eventueel je naasten. Zo snap jij beter waar jij zit. En bedenk je dan: Wat kan er blijvend beter? Een paar tellen reflecteren is voldoende. Schiet je wat te binnen later op de dag? Dan noteer je dat erbij. Leer aan om jouw agenda iets beter in te vullen dan normaal. Je zult zien, dat het een goede gewoonte wordt om even te kijken hoe het met jou gaat – en met jouw dierbaren. Waar let jij op? Hoe kan jouw fitplan beter in elkaar zitten?

 • Vul je agenda iets beter in dan normaal. Noteer jouw eten, drinken en jouw afspraken en activiteiten
 • Noteer je gedachten en je stemmingen. Per dag. Na een gesprek. Noteer ook hoe (willekeurig) anderen op jou overkomen.
 • Als je moet werken, wel of niet vanuit huis, wel of niet met kinderen thuis, bedenk dan wat er in jouw dag je opvalt. Waar ben je blij mee? En met wat niet?
 • Wat kan er beter? Waar heb je invloed op? Wat kun je aanpassen aan jouw dag? Durf afspraken te schrappen. Durf contactmomenten te schrappen. Durf dat druk zijn te spreiden over de week.   
 • Plan rustmomenten voor jezelf en je naasten in. Juist als je een gezin hebt, is die rust zo hard nodig. Ongemerkt ben je continu bezig en hoor je steeds overal geluid. Dat zorgt voor overprikkeling. Durf dat scherm of muziek uit te laten. Doe eventueel party plugs of oordopjes in je oren. Gewoon stilte. Pak die rust voor jouw brein.
 • Leer aan om tussendoor ademhalingsoefeningen te doen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn. Gewoon 10 keer zo diep mogelijk inademen en uitademen zorgt al voor meer zuurstof en rust in je lijf.
 • Plan beweging in. Voor jezelf. Doe dit tussen alle bezigheden door. Google op burst trainingen of hiit-trainingen, die je thuis kunt doen. Of pak wat rek en strekoefeningen. Of yoga. Wat vind jij fijn? Bewegen zorgt voor ideeën en creatie.
 • Ga elke dag naar buiten. Door buiten te zijn, neem je afstand van je woon- en werkplek. Daardoor kun je beter reflecteren. Pak een paar tellen om te bedenken hoe jij je voelt. Moet er iets anders? En geniet voor de rest van de tijd.
 • Zorg voor een goed immuunsysteem bij jou en je naasten. Wat bevalt goed? Wat niet? Bekijk die weerstand van jou en je naasten. Valt het ziek zijn mee? Valt het moe zijn mee? Kan die weerstand beter?
 • Eet en drink gezond! Je kunt vast beter eten. Je kunt vast betere kwaliteit in huis halen. Je kunt vast meer groenten inplannen in je dag.
 • Zorg voor een lichamelijke detox. Hoe meer afvalstoffen in je lichaam, hoe trager je functioneert. Ontgiften is noodzaak. Pak een detox kuur die je ligt.
 • En … houd je hoofd cool. Blijf in balans. Het start met jouw omslag. Jouw ‘mind’. Jouw ‘zijn’.

Evalueer na een paar dagen hoe jij je voelt. Meestal merken mensen dat ze toch wel moe waren voor zij die veranderingen inzetten. Meestal merken mensen dat ze toch wat stress hadden. Meestal merken mensen dat ze best vaak hoofdpijn hadden.

Besluit veranderingen blijvend door te voeren waar mogelijk. Houd je eraan. Herpak jezelf als het niet goed gaat. Herstart. Evalueer van tijd tot tijd. Dan … ga jij van passief naar proactief.

Oververmoeid? Laat je ondersteunen
Oververmoeid? Laat je ondersteunen

Pak het Van Wens naar Fit- Plan

Als je toe bent aan meer uitdaging naar aanleiding van mijn tips … Als je het aandurft om te kijken wat lekker in je vel zitten voor jou kan betekenen … Als jij toe bent aan dat volgende niveau van functioneren … Op naar beter. Naar meer genieten En oprecht goed voor jezelf zijn … Pak dan het Van Wens naar Fit Plan op van Vera’s website. Dat e-boek geeft jou meer handvaten en krijg je cadeau. Je doorloopt het plan zelf. Want het draait ook om jou. En je besluit wat er anders kan.

Dit plan is niet voor watjes. Maar voor mensen die echt onder ogen willen zien, dat zij hun leefstijl kunnen verbeteren. En dat zij op kunnen naar hun beste ik. Het plan vind je ook in mijn ondersteunende facebookgroep. Of vul het contactformulier in. Dan verstuur ik het digitaal naar jou. Lees in deze blog meer over de Fit en Fab Challenge . Een uitdaging voor jou zelf. Naar je beste ik. Meer challenge is niet nodig.

Over een gezonde leefstijl, betere weerstand en supplementen. Kijk je mee naar mijn filmpje?

Jouw fitdoelen. Onze support.

Pak het assortiment op natuurlijke basis op van It Works met Vera's online coaching. Op naar jouw beste resultaten!
Het natuurlijk assortiment It Works

Ja echt, een gezonde leefstijl bevat goede supplementen om de leefstijl van nu te kunnen ondersteunen waar mogelijk. En die extra fytonutriënten kunnen heel fijn in gebruik zijn. En eenvoudig in gebruik. Ik heb goede ervaringen met de synergetische verzorgingslijn van It Works International. Zowel de huidverzorging op natuurlijke basis als de supplementen kunnen bijzonder mooie resultaten geven. Bij bijna iedereen. Al heel snel. Ik raad jou in elk geval de Cleanse, de Super Greens en de Super Reds aan. Alledrie bevatten belangrijke (fyto)nutriënten uit groenten, fruit, bloemen en kruiden. De Cleanse helpt je gauw afvalstoffen verliezen en op energie komen. De Greens en Reds helpen jouw lichaam herstellen en ondersteunen. Lees eens mee op Wanneer heb je supplementen nodig?

Meer over onze natuurproducten, inclusief productinformatie en ingrediënten, en ons online voordeelprogramma vind jij op

Jouw fitdoelen. Onze support. Online voordeel.
Jouw fitdoelen. Onze support. Online voordeel.

Over de auteur

Vera is al jaren onafhankelijk distributeur bij It Works International in Nederland – en nòg langer fan van botanica en schrijven. Vera heeft zelf lang getobd met het vinden van haar perfecte gezonde leefstijl, want … dat scheelt per persoon. Ruim 25 jaar geleden, in een tijd dat deskundigen haar op voedingsgebied niet konden helpen, vond Vera zelf haar weg. Balans vinden in haar eigen lijf door voeding die bij haar past. En dat is niet de voeding die anderen haar opleggen. Dat is niet wat in die tijd door voedingsdeskundigen werd verkondigd.

Ook mannen zien resultaten met It Works!
Ook mannen zien resultaten met It Works!

Naast voeding is ook nog eens rust nodig. Minder stress en voldoende slaap is cruciaal. Voor een gezonder lijf. Op Vera’s website vind jij meer tips over gezonder leven. Je vindt informatie over balansdagen en lage koolhydraten, zoals het ketogeen dieet en intermittent fasting. Je vindt gezondere recepten, inclusief veganistische en vegetarische.

Je vindt ook het assortiment waar Vera mee werkt. Vaak kun je zonder extra kosten aan de slag met deze gave, hoogwaardige combinaties vol unieke voedingsstoffen. Per persoon verschillen de resultaten, want elk lijf en elke leefstijl is anders. Kijk eens naar meer uitleg over deze disclaimer. Realiseer je ook, dat … als bijna iedereen al snel resultaat ziet en gemotiveerd verder gaat … die omslag ook voor jou mogelijk kan zijn. Waarom start jij dan niet? Wees welkom!

Leg je contact bij vragen?

Pak It Works met Vera op!
Pak It Works met Vera op!

Mijn nieuwste nieuwsbrief staat online. Benut deze tijd vooral voor ‘Hoe kan ik voortaan beter verder? Kan ik wat ten goede veranderen voor mij en mijn naasten?’ Je kunt wachten. Maar dan gebeurt er niets. Of te weinig. Pak dus actief een nieuwe routine op. Kom in balans. Heb het fijn! Lees eens mee op Jouw immuunsysteem – Voorkomen is beter dan genezen 

Passief of proactief? Hoe krik jij die weerstand op?, Vera's Lifestyle Wereld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download jouw GRATIS e-boekjes en ga gelijk op voor beter! Ook jij kunt voortaan fijnere dagen hebben.

Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner - Bepaal jouw verbeterpunten!
Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner - Bepaal jouw verbeterpunten met een handige checklist!
Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Met mocktails & smoothies!
Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Met mocktails & smoothies recepten!

Recente berichten
No thumbnail available
Snelle tiramisu zonder ei of alcohol met bramen
Dit recept voor tiramisu is een snelle variant van het beroemde Italiaanse dessert en bevat gee[...]
No thumbnail available
Wat vertelt een (IJslandse) hond eigenlijk? Hondentaal
Van de zomer schoot Odin ineens fel blaffend over het pad in Zweden. Onze IJslandse hond is nam[...]
Simpel Recept Godjhia (Kokos Beignets) Zonder Frituren
Simpel Recept Godjhia (Kokos Beignets) Zonder Frituren
Een godjhia is een pasteitje met een zoete vulling. Het pasteitje is op basis van kokos en deeg[...]
Zo blij als een ijslandse hond Odin
Zo blij als een ijslandse hond Odin
Zo blij als een ijslandse hond Onze ijslandse hond Odin is intussen 15 maanden oud. Hij is eigen[...]
Hoe maak je s’mores? Met en zonder kampvuur
Hoe maak je s’mores? Met en zonder kampvuur
Zelf s'mores maken met of zonder kampvuur Een snelle en lekkere snack voor kinderen – en sommige[...]