Stuur een verrassing of verras jezelf met een It Works cadeaupakket

Stuur een verrassing of verras jezelf!
This content has been archived. It may no longer be relevant
Stuur een verrassing of verras jezelf!
Stuur een verrassing of verras jezelf!

Heb jij een last minute verrassing nodig? Voor jezelf of een ander? Wil jij gaan voor unieke natuurproducten? Of wil jij proeven van ons assortiment? Ik heb originele cadeaupakketjes samengesteld die ik rechtstreeks voor jou naar de blije ontvanger kan sturen. Zonder verdere verplichtingen. Je betaalt met een tikkie* voor een It Works cadeaupakket. Op = Op!

*Exclusief verzending binnen Nederland € 4,10.

Interesse? Leg contact met mij via email, messenger of Whatsapp. De contact details vind jij door te klikken opWat heb ik voor jou?

Stuur een verrassing of verras jezelf met een It Works cadeaupakket. Handig starten, slim proeven en beslissen welke combinaties je langer wilt gebruiken.

Cadeaupakket 1 Foodie Fan       € 30,00

*Inclusief verzending binnen Nederland € 4,10 is € 34,10 .

Als je geïnteresseerd bent in gezonder en fijner leven kun je eigenlijk niet zonder fytonutriënten die je immuunsysteem dat beetje meer kunnen bieden. Op naar een betere weerstand doe je dus absoluut met alle vitaminen, mineralen, vezels en meer in de Super Greens, Super Reds en Hydrate+. Natuurlijk bevatten deze losse zakjes elk hun portie puur fruit, groenten, kruiden en bloemen.

 • 4x single sticks Super Greens
 • 4x single sticks Super Reds
 • 4x single sticks Hydrate+
 • Extra presentje
 • Gift bag
Vijf persoonlijke cadeaupakketten Op is op!
Vijf persoonlijke cadeaupakketten Op is op!

Cadeaupakket 2 Fashionista       € 30,00

*Inclusief verzending binnen Nederland € 4,10 is € 34,10 .

Al bijna 20 jaar biedt onze Ultimate Body Applicator een unieke mogelijkheid om de probleemzone ter plekke en meteen te helpen hydrateren en voeden. Het resultaat is vaak een mooie contouring en meer definitie na slechts 45 minuten opplakken. Handig voor gelegenheden waarbij je net even strakker in je vel wilt zitten, zoals een bruiloft.

 • 1 Single Applicatie Ultimate Body Applicator (zwarte editie)
 • Extra presentje
 • Gift bag

Cadeaupakket 3 Fitness Fanaat € 30,00

*Inclusief verzending binnen Nederland € 4,10 is € 34,10 .

Sporten en voldoende bewegen is een noodzaak. Een oververhit lijf dat niet voldoende hydratie kan pakken is een ander verhaal. Ondersteun jouw lichaam dus beter door je sportfles gevuld te houden met een Collagen Works, Hydrate+ of een Super Reds. Of combineer het flesje met een beetje van alle drie voor alle voordelen tezamen, waardoor herstel bij inspanning bespoedigd wordt. Dat is de kracht van ons assortiment!

 • 3x single sticks Collagen Works
 • 3x single sticks Hydrate+
 • 3x single sticks Super Reds
 • Extra presentje
 • Gift bag

Cadeaupakket 4 Keto Koffie Call   € 35,00

*Inclusief verzending binnen Nederland € 4,10 is € 39,10 .

Want wakker worden kan in een tel, als je maar goed start. Onze Keto Coffee en de Skinny Brew staan bekend om de krachtige werking van de ingrediënten. Zonder dat de hoeveelheid cafeïne te heftig is (zoals bij een gewone energy drink het geval kan zijn). Hierdoor landen deze koffiepreparaten fijn en functioneer je merkbaar scherper.  

 • 3x single zakje Keto Coffee
  • 3x single sticks Skinny Brew
  • Extra presentje
  • Gift bag

Cadeaupakket 5 Beauty Booster € 40,00

*Inclusief verzending binnen Nederland € 4,10 is € 44,10 .

Want echte schoonheid komt van binnen uit! Weet jij dat voeding invloed heeft op je huid? De Keto Coffee bevat goede vetzuren en collageen en helpt jou daarmee naar die welbekende ‘keto glow’. De Hydrate+ bevat stoffen om je maximaal te hydrateren, waardoor je niet alleen je huid een plezier doet, maar ook je brein. De Collagen Works bevat vijf typen collageen en fruitzuren waar je bindweefsel blij mee is. Terug naar meer elasticiteit dus!

 • 3x single zakje Keto Coffee
 • 3x single stick Hydrate+
 • 3x single stick Collagen Works
 • Extra presentje
 • Gift bag

Al deze brievenbuspakjes bevatten

 • Ingrediëntenlijst en gebruiksaanwijzing
 • Passende tips voor beter gebruik
 • Passende wens/motivatie

Wil jij een andere combinatie? Ben je veganist? Wil je het cadeaupakket uitbreiden? Leg contact voor mogelijke aanpassingen. Elk mens is uniek en dat mag!

Al onze combinaties zijn op natuurlijke basis en bevatten net die adaptogenen die voor een prachtig samenspel kunnen zorgen en jouw resultaten kunnen verbeteren. Meer informatie over de producten vind jij op onder meer

Wanneer heb je supplementen nodig?

Meer energie met Skinny Brew

Waarom de Keto Coffee een andere bullet coffee is

Het leukste cadeau ben jij!
Het leukste cadeau ben jij!

Over Vera en It Works

Vera werkt al jaren samen met It Works. Niets liever dan processen verbeteren en mensen een fijner leven aanbieden. Niet vreemd, want daarvoor werkte zij al 20 jaar ‘op kantoor’ en deed daar op een andere manier hetzelfde met administratieprocessen verbeteren. Je vindt unieke e-boekjes bij Vera die jij nergens anders vindt. De extra uitleg, tips, recepten en boodschappenlijst sluiten aan op de werkwijze van It Works. Hierdoor heb jij extra voordeel van jouw aankoop.

Gratis It Works proefzakjes en gratis verzending

Met alle liefde stelt Vera deze cadeaupakketjes voor je samen, want elk mens moet deze verzorgingslijn eens een keer geprobeerd hebben om te weten wat het kan doen. Gratis It Works proefzakjes weggeven en kosteloos verzenden wordt echter een kostbaar verhaal. Voor elk product moet Vera namelijk ook betalen.

Maar … voordeliger kan wel! Kijk dan ook eens naar ons It Works loyal customer programma. Met slechts 3 bestellingen naar jouw zin heb jij zonder voor jouw lidmaatschap te betalen kortingen tot 40%-70%. Dat is snel terugverdiend! Bovendien mag jij jezelf best 90 dagen geven om te wennen aan alle natuurlijke combinaties die wij hebben.

Gratis e-books bij Vera’s Lifestyle Wereld

Bestel wel via de webshop van Vera. Zo ben jij verzekerd van haar unieke werkboekjes die jij wel cadeau krijgt na jouw bestelling. Zo helpt het Start Jouw Keto Vandaag e-book (ca 50 pagina’s!) jouw betere leefstijl bepalen. Ook kun je al meteen via de nieuwsbrief het Van Wens Naar Fit Plan downloaden. Vul dit plan zelf in en zie meteen waar jij staat!

Ons synergetische It Works assortiment, loyal customer voordeelprogramma en meest actuele aanbiedingen vind jij op

Het leukste cadeau ben jij! Wees goed voor jouw lijf. Vind jouw balans - Vera's Lifestyle Wereld
Het leukste cadeau ben jij! Wees goed voor jouw lijf. Vind jouw balans – Vera’s Lifestyle Wereld

Het leukste cadeau ben jij! Vergeet niet goed te ‘zijn’. Vergeet niet te voelen wat jij nodig hebt. Werk aan je wensen. Werk aan jouw doelen. Zorg voor dat lijf. Vind je balans in rust en onrust. Ook jij mag genieten van jouw tijd. Mocht je op zoek zijn naar tips en ondersteuning met gezondere voeding en natuurproducten dan vind jij mijn nieuwste nieuwsbrief online op Het leukste cadeau ben jij

Nog meer uitleg over de voor jou geschikte en goed ondersteunende natuurproducten, nog meer tips en motivaties en gezondere recepten vind jij op

Wees lief voor jouw lijf
Wees lief voor jouw lijf

Neem kennis van onze vrijwaringsclausule

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geverifieerd door MonsterInsights