Thermofight Xx – Hoe een trage stofwisseling, vetverbranding en metabolisme verbeteren?

This content has been archived. It may no longer be relevant

Houdt een trage stofwisseling je tegen? Ken jij de Thermofight Xx Next Gen al? Het is een nieuwe generatie ‘vetverbrander’. Dit supplement bevat bekende voedingsstoffen in een unieke verhouding, waardoor het net dat verschil kan uitmaken voor jouw metabolisme. Je hoeft er niet extra bij te trainen! Lees je mee? 

Meteen naar de webwinkel? Klik op

Soms wil je metabolisme niet

Het metabolisme is een ingewikkelde term voor het verbranden van energie in een lichaam. En hoe lichaamsfuncties kunnen blijven werken met de omgezette energie. Hoe beter die omzetting van energie gaat, hoe beter jouw lichaamsprocessen kunnen werken. Waardoor jij een fitter lichaam kunt hebben.

Soms loopt het mis op je stofwisseling. Maar waar precies? Een lijf zit ingewikkeld in elkaar. Elk lichaam en elke leefstijl is uniek. Zeker als jij je fitdoelen maar steeds niet haalt en voor je gevoel alles doet wat je er maar aan kunt doen, kan de ThermoFight je lijf net dat duwtje de goede kant op geven zonder extra beweging. Zodat je kunt afvallen, beter vet gaat verbranden, je voeding beter verteert en meer energie krijgt.

De voedingsstoffen in de Thermofight zijn zo samengesteld dat jouw lichaamsprocessen op verschillende manieren geholpen kunnen worden. Voor die kickstart naar een beter metabolisme. De nutriënten kunnen goed door het lichaam worden opgenomen en kunnen lekker aan de slag. Op naar een betere werking. Zoals het hoort van potjes die jij in huis haalt!

Thermofight Xx, helpt metabolisme en vetverbranding verbeteren, evenals energie beter aanwenden
Thermofight Xx, helpt metabolisme en vetverbranding verbeteren, evenals energie beter aanwenden

Wat is Thermofight?

Thermofight is een supplement om in te nemen. Een potje bevat 60 tabletten met ingrediënten die wereldwijd bekend staan – wetenschappelijk bewezen zelfs – om hun goede effecten op de spijsvertering en het metabolisme. Samen helpen ze jou je verbranding te verhogen, waardoor alle energie goed benut wordt.

De Thermofight is een aantal keer verder ontwikkeld naar aanleiding van nieuwe studies. De eerste versie werkte al goed. Maar de derde versie is net even verder aangevuld, zodat het de lichaamsprocessen nog beter kunnen ondersteunen.

De derde versie – de Thermofight Xx – bevat onder meer guarana, acai bes, paardebloem, kaneel, groene koffiebonen, groene thee, cayenne peper, zwarte peper, magnesium, calcium, zink, chroom en B vitamines. Thermofight X is bovendien vegan, niet-GMO, soja vrij en keto-vriendelijk.

De Thermofight Xx is dus een complexe, synergetische combinatie aan (fyto)nutriënten. Ruw gezegd, kun je zeggen dat de actieve ingrediënten zijn:

 • chroom – boost het metabolisme
 • magnesium – ondersteunt het metabolisme, de spierfunctie en electrolytenbalans
 • groene thee – support lichaam en stimuleert vetverbranding
 • B-vitamines, zoals B1, B2, B6 en B12 – helpen het metabolisme ondersteunen en vermoeidheid verminderen,

Twee tabletjes Thermofight per dag kunnen je lichaam die kickstart naar een betere stofwisseling geven. Bovendien kan het je metabolisme op meer manieren verder helpen. Neem een tabletje in de ochtend bij je eten. En eentje in de namiddag. In een potje zit dus voldoende voor een maand. En altijd voordelig te bestellen met een trouwe klantenlidmaatschap.

Waar helpt de Thermofight je bij?

Je mag respect hebben voor al wat in jou gebeurt. Het metabolisme is een samenspel van ingewikkelde processen die de binnengekomen energie moeten aanwenden. Waar de Thermofight jou onder meer bij kan helpen?

 • Helpt de verbranding verhogen van vet, koolhydraten, macronutriënten en opgeslagen reserves
 • Helpt de bloedsuikerspiegel reguleren en de behoefte naar snelle suikers verminderen
 • Ondersteunt je energieniveau en helpt vermoeidheid voorkomen
 • Helpt electrolyten beter in balans
 • Ondersteunt je immuunsysteem
 • Helpt je aan extra voedingsstoffen om je voeding beter te ondersteunen
 • Soya vrij, niet-GMO, zuivelvrij, vegan, keto-vriendelijk

Waarom kan deze vetverbrander verschil maken?

De Thermofight Xx Next Gen is een zogeheten ‘next generation fat burner’. De ingrediënten helpen je lichaam op verschillende manieren beter te functioneren door je in een ‘multi level burn mode’ te zetten. De tabletten werken dus op meer dan een manier. Niet alleen krijgt je vetverbranding een boost, maar je lijf wordt ook gestimuleerd de koolhydraten, macronutriënten en zelfs glucose beter te verbranden – de beschikbare energie wordt dus beter benut. Een nieuwe generatie ‘vet verbrander’ met betere resultaten. Met vertrouwde en wereldwijd bekende voedingsstoffen die de stofwisseling kunnen helpen verbeteren. Een goed metabolisme is immers belangrijk om alle lichaamsfuncties naar behoren te laten functioneren, de energie die je binnen krijgt beter te benutten, en zoveel meer.

Misschien wel de meest eenvoudige manier om meer energie te krijgen en af te vallen. Kijk je even mee naar mijn uitleg?

Wat zeggen onze resultaten binnen It Works?

De Thermofight X is een nieuwe type ‘vetverbrander’. Door de unieke, synergetische combinatie aan metabolisme verhogende stoffen behaal jij betere resultaten. Hoe goed? Onze studies melden bij de gemiddelde persoon een afname van 31 lbs (ca. 14 kilogram) in 90 dagen. Gemiddeld! Elk mens is anders. Elk lijf en elke leefstijl reageert anders. Maar als je van iets hoort dat het bij zoveel mensen goede resultaten geeft … waarom zou je het dan niet proberen?

Vergeet niet dat het soms misloopt op je stofwisseling. Je lichaam zit ingewikkeld in elkaar. De precieze oorzaak vinden is lastig. Dan is het fijn als een product je op verschillende vlakken een kickstart geeft. Zeker als jij je fitdoelen maar steeds niet haalt en voor je gevoel alles doet wat je er maar aan kunt doen, kan de ThermoFight je lijf net dat goede duwtje de oede kant op geven.

Slechts 2 maanden met de Thermofight X. Resultaten verschillen per persoon

Waarom maken groene koffiebonen het verschil?

Je hebt koffie … en je hebt koffie. Net als dat je mooi donkerbruine koffiebonen hebt na een branding, heb je ook prachtig groene koffiebonen voor de branding. Nu bevatten de geroosterde – afhankelijk van hun kwaliteit en branding – al veel voedingsstoffen die gunstige effecten kunnen hebben op jouw functioneren. Maar … ze bevatten ook wat nadelen. Juist door het branden.

Weet jij dat groene koffiebonen, doordat ze dat chemische proces nog niet zijn ondergaan, juist barsten van de voedingsstoffen? En dat die nutriënten een gunstig effect kunnen hebben op je vetverbranding, je suikerspiegel en hormoonhuishouding? En ook nog eens ontstekingsremmend werken?

Combineer je het – zoals wij dat doen – met andere cafeïne-bronnen, zoals guarana en groene thee, met de bijzondere eigenschappen van pepers, acai, kruiden en mineralen, dan … heb je ineens een nieuw generatie supplement in handen dat het metabolisme op verschillende manieren kan boosten.

Groene koffiebonen kun je overigens steeds gemakkelijker vinden in winkels. Het is de nieuwe hype onder de koffie. Al was het maar, dat het beter is sommige dingen zelf naar jouw wens te bereiden. Bij de gemiddelde pak koffie is door het heftige brandingsproces de chemie van de koffieboon goed veranderd – op 700 vlakken als ik dat mag geloven. En er treedt veel geur- en smaakverlies op, omdat jij de koffie pas opent maanden nadat het gebrand is. Kies daarom voor een betrouwbaar merk. Of brand de groene koffiebonen zelf. Van groene koffie kun je koffie zetten. Maar rauw door een smoothie bevat het alle goede voordelen nog. 

Over de auteur

Vera weet uit ervaring dat verbeteren kan. Dat genieten kan. Als je maar weet welke kant je uit moet. Vera richt zich op het ‘hoe’, het ‘wat’ en de ‘actie’. Moeilijk is het niet om jezelf vooruit te krijgen met haar werkwijze. Velen gingen jou voor.

Wil je meer info? Over gezonder leven en lekker in je vel zitten? Pak Vera’s gratis e-boek op haar website en start in een tel met jouw beter zijn voor jezelf. Pak wat filmpjes van Vera op YouTube. Pak een blog op. En word lid van Vera’s facebookgroep voor meer motivatie. Klik op Lekker in je vel en fit 

Vragen over het assortiment van It Works? Op zoek naar jouw persoonlijke fitplan? Stel je vraag aan Vera door op de onderstaande knop te drukken

Mis geen aanbieding meer!

Geef je op voor de nieuwsbrieven en pak meteen jouw exemplaar van Vera’s e-boek op. Start met beter zijn voor jezelf. Meer online voordeel met jouw trouwe klantenlidmaatschap? Pak de actie Pick 2 & Pick 3 van It Works mee bij Vera’s Lifestyle Wereld. Meer info vind jij op Extra online voordeel met Pick 2 en Pick 3

Individuele resultaten kunnen en zullen variëren. Het It Works! assortiment & Vera’s Lifestyle Wereld beweren niet eventuele, aan huid, lichaam, of haar gerelateerde aandoeningen te genezen/behandelen /voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat, dan wel medicatie gebruikt, neem dan voor gebruik contact op met je arts. 

Net als bij andere merken zijn niet alle producten en adviezen geschikt voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Vraag na bij je specialist of gebruik kan.

Vera’s Lifestyle Wereld is onafhankelijk distributeur bij It Works! International. De inhoud – inclusief alle recepten, foto’s, blogs en andere artikelen – op deze website mogen niet zonder toestemming van Vera’s Lifestyle Wereld gebruikt of vertaald worden. Er mag wel gerefereerd worden naar informatie op deze website of de bedrijvenfacebookpagina van Vera’s Lifestyle Wereld. Vermeld in dat geval de volledige link naar de pagina’s of het betreffende artikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *