Spread the love
Beter in je vel en sexy
Beter in je vel en sexy

Als jij je fijn voelt, is de kans groot dat jij je ook sexy voelt. Onweerstaanbaar sexy misschien. Want je zit lekker in je vel. Je bruist en niets is je teveel. Heerlijk. Houden zo. Je mag het goed hebben. Elk mens heeft een tijd dat het goed gaat en dan weer niet. Jij zit in je opwaartse flow. Geniet ervan.

Als jij daarentegen niet lekker in je vel zit, is de kans groot dat jij je niet sexy voelt. Want je bent moe. Voelt je ziek en zwak. Een beetje depri misschien. Je wilt niemand zien. En dat mag. Laat je niets aanpraten: je mag off days hebben. Je mag in alle rust bijkomen. Neem de tijd. Laat je niet haasten. Je lichaam is gebaat bij rust.

Het is alleen dat dat zwak voelen niet al te lang mag duren. Je moet dat herstel in. Voor jezelf. Je verdient het namelijk om ook te bloeien. En weet jij dat als jij in die neerwaartse flow zit, dat anderen dat oppikken? Voor je het weet, is je hele gezin lamlendig. Voor je het weet, nemen anderen afstand. Want jij roept weerstand op. Familie, vrienden, buren en collega’s die toch al nooit echt begrip voor je hebben kunnen tonen, doen dat nu helemaal niet meer.Wat hebben fijn en sexy gemeen met weerstand?

En soms … ben jij je situatie zelf zat. Herpak je dan. Want jij kunt daar wel wat aan doen. Moeilijk is het niet. Als je maar weet wat je moet doen. En hoe jij kunt voorkomen dat je afglijdt naar je oude manier van doen en weer hetzelfde doet. Keer op keer. Deze herhaling heet een vicieuze cirkel.

Kijk naar wat er bij jou speelt. Elk mens heeft een ander verhaal. Dat evalueren kun je doen met mijn gratis Van Wens Naar Fit Plan. Je vindt dat bij de nieuwsbrief. Voor nu kun jij de volgende vragen stellen: Ben je ziek? Ben je herstellende van een operatie? Ben je geblesseerd? Is je hormoonhuishouding uit balans? Fluctueert je bloedsuikerspiegel te veel? Hoe goed is jouw vermogen om te herstellen van ziektes? Heb je een zwak afweersysteem en kan elke virus of bacterie je onderuit slaan? Ervaar jij in enige mate stress? Hoe ervaar jij jouw dagen?

Fitter en dat dal uit?
Fitter en dat dal uit?

Heb jij een goed immuunsysteem? Doe de test!

Een goede weerstand hangt samen met voeding en rust. Weet jij om te beginnen of jij een goede weerstand hebt? Doe eens mee met deze vragenlijst en bepaal meteen hoe het met jou staat. Je vindt in ditzelfde artikel op Heb jij een goede weerstand? Doe de test! ook tips om je immuunsysteem te verbeteren.

Je hoeft niet ingewikkeld te doen als jij een betere weerstand wilt. Dat laat mijn blog op Vijf gouden tips om jouw immuunsysteem te versterken zien.

En natuurlijk leer jij bij Vera ook dat passieve gedrag achter te laten. In Proactief werken aan een betere weerstand vind jij meer handvaten. Veel plezier ermee!

Hoe ik van weerstand naar fijn en sexy ga? En daar weer op weerstand stuit? Dat lees je in de nieuwsbrief. Die vicieuze cirkel uit lukt jou ook met deze nieuwsbrief. Lees mee op Treffen fijn en sexy meer weerstand? Want je vindt daar naast uitleg over ‘weerstand’ ook meteen twee gratis e-boekjes en een aantal gezondere recepten en tips. Geniet in elk geval van je tijd. Heb het goed!

Wat is jouw doel?
Wat is jouw doel?

Werken aan je afweersysteem

Waar het om gaat, is feitelijk hoe jij ermee omgaat. Met jouw immuunsysteem. Weet jij hoe jij werken kunt aan die goede weerstand? En van dat zwakke gestel naar een beter functioneren kunt?

Het start namelijk met de voeding die jij tot je neemt. Zoals mensen in de biologie dat ook wel ‘dieet’ noemen. Heb je een goed dieet dat bij jou past, dan zit je vol energie en bruis je. Je voelt je sexy en fijn. Je lijf komt immers aan goede voedingsstoffen, omdat jij het juiste eet en drinkt. Passend bij jouw lijf. Jouw darmflora is lekker actief. Jouw lichaamsprocessen worden goed voorzien. Je houdt energie over.

Op Vera’s Lifestyle Wereld vind jij meerdere artikelen over voeding. Neem ze eens door. Klik bijvoorbeeld op Betere sex met gezonde voeding. In dit artikel vind je tips over betere keuzes maken in groenten, fruit, eiwitten en gezonde vetten.

Ervaar jij veel drukte en stress? Wil jij oude patronen doorbreken? Neem die moeite. Ook jij mag minder drukte ervaren en een beter dag- en nachtritme in. Neem mijn blog eens door op Betere sex en meer orgasmes door minder stress en een beter dag- en nachtritme.

En zeker als jij daarbij in balans weet te blijven met alles wat om jou heen gebeurt, kun je zeggen dat je een goede weerstand hebt. Maar dat merk je vast al aan je omgeving. Je komt onweerstaanbaar over. Omdat je bruist. Je blijft overeind. Je bent sterk. Je bent sexy. Jij bent weerbaar.

Als je echter niet lekker in je vel zit, omdat die balans kwijt is, omdat je een zware tijd hebt, omdat je niet het juiste eet, kan jouw lijf niet optimaal functioneren. Er mist van alles. Van passende voeding tot rust. En dat … straal je weer uit. Of eigenlijk – straal je niet. Dus kom je niet sterk over. Bruis je niet. En voel jij je niet sexy. En ben je dus feitelijk niet onweerstaanbaar. Je roept zelfs weerstand op. Mensen mijden je liever. Durf die vicieuze cirkel te doorbreken. Leer het herkennen en Ren die vicieuze cirkel zelfs uit.

Wat als ... jij beter in je vel kunt zitten?
Wat als … jij beter in je vel kunt zitten?

Op naar sexy

En daar kom ik dan kijken. Met jou weer op energie te krijgen. Jou te laten bruisen. Om op naar jouw eigen sexy te kunnen gaan. Want anderen ervan vinden, dat moeten zij weten. Het draait om jouw lijf. Dat mag bloeien. En dat kan.

Bij Vera’s Lifestyle Wereld vind jij namelijk een webwinkel met natuurproducten die jou in no time verder kunnen helpen. Wij hebben namelijk een zogeheten ‘synergetisch assortiment’. Dat wil zeggen dat alle ingrediënten zo samengesteld zijn in specifieke hoeveelheden, dat ze het lichaam lekker kunnen triggeren te werken. Zo kan de huidverzorgingslijn al meteen resultaten laten zien (dat voel je dus ook gelijk).

Lees maar eens mee op Is de It Works BeautyWorks en dr. Nassif lijn jouw oplossing?. Ook jij bent vast blij met het Serum, de Facial Pads en de Neck Treatment. Elk huidverzorgingsproduct bevat ingewikkelde combinaties van bloemen, planten en fruit. Samen helpen ze jou vooruit. Neem niet met minder genoegen. Jouw huid is jouw grootste orgaan. Als jij je huid al niet goede huidverzorging gunt, wat gun jij dan je andere organen?

Gebruikerstip verzorgingsproducten

Let erop, bij elk supplement dat je slikt, dat je goede resultaten màg verwachten. Gebeurt dat niet, dan ga je op zoek naar een ander merk. Van een fabrikant of winkel mag je ook verwachten dat ze jou goede resultaten en een producthandleiding kunnen laten zien. Deze hoge eisen mag je ook bij je huidverzorging stellen. Er is al voldoende rommel te koop. Als het gaat om jouw lichaam en jouw gezondheid mag je eisen stellen.

Let erop, dat de resultaten ook goedgekeurde resultaten zijn. Zoals bij ons. Vera publiceert alleen goedgekeurde foto’s van het hoofdkantoor. Van gebruik(st)ers die wij kennen. Neem hier ook niet met minder genoegen. Je gebruikt immers producten omdat je resultaat wilt zien.

En zo kun je met de supplementenlijn al in jouw eerste week merkbaar verschil voelen. Kun je nagaan wat 90 dagen met ons jou kunnen brengen. Natuurlijk verschillen de resultaten per persoon, elk mens en leefstijl is immers anders, maar als bijna iedereen verschil merkt (bijna 100% in ons geval) waarom jij dan niet? En als zoveel mensen vertellen dat ze blijvend goede resultaten hebben en tijd terug winnen, waarom jij dan niet? Feitelijk is de natuurlijke verzorgingslijn van It Works zo fijn en sexy, dat jij je ook vast snel beter (en sexy) in je vel voelt.

Leer meer over de Thermofight X, de Greens en de Keto Coffee (en nog veel meer) op Waarom fitter worden en afvallen gekoppeld is aan voeding en supplementen

Het It Works assortiment shop je extra voordelig als trouwe klant. Voor jou loopt het voordeel op tot zo’n 70%. Neem het loyal customer programme eens door en laat je overtuigen. Het assortiment inclusief productinformatie en alle ingrediënten vind jij op

Wat als ... jij beter in je vel kunt zitten?

Gratis e-book voor een gezondere leefstijl

Als jij bij Vera het It Works loyal customerprogramma oppakt, krijg jij bovendien het e-boek Start Jouw Keto Vandaag met informatie, recepten en boodschappenlijst om jouw gezondere leefstijl beter vol te houden. Of jij nu kiest voor balansdagen, lage koolhydraten, het ketogeen dieet of een mix van alles. Je kunt sneller op naar beter in je vel. Naar meer energie. En die onweerstaanbare ‘ik’.


Vergeet niet je eerste e-boekjes al cadeau te krijgen bij de nieuwsbrief. Op naar beter in je vel – en sexy! En als dat weerstand oproept van anderen? Dan is dat maar zo! Dan treft fijn en sexy maar meer weerstand. Je kunt dat aan met jouw goede weerstand. Jouw keus. Jouw lijf. Jouw fit. Wees weerbaar!

Voor en na It Works Skinny Brew
Voor en na It Works Skinny Brew

Heb jij vragen over het It Works assortiment? Wil jij deze natuurlijke verzorgingslijn in jouw salon of studio? Wil je liever eerst proefzakjes (klik op Kostenoverzicht Cadeaupakketjes) bestellen? Spreek een berichtje in na de piep of leg contact via email, whatsapp, sms of messenger met Vera door te klikken op

Meer blogs en tips vind je op

Moederdag meer in balans met It Works
Moederdag meer in balans met It Works

Vera’s Lifestyle Wereld zet haar informatie naar beste weten online. Leg contact met je specialist bij twijfels. En neem kennis van de vrijwaringsclausule. Heb het fijn!

Waarom treffen fijn en sexy weerstand?, Vera's Lifestyle Wereld

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Download jouw GRATIS e-boekjes en ga gelijk op voor beter! Ook jij kunt voortaan fijnere dagen hebben.

Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner - Bepaal jouw verbeterpunten!
Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner - Bepaal jouw verbeterpunten met een handige checklist!
Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Met mocktails & smoothies!
Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Met mocktails & smoothies recepten!

Recente berichten
No thumbnail available
Vertrouw op jezelf en jouw intuïtie
Het leven kan een uitdaging zijn met al die obstakels onderweg. Vertrouw op jezelf. Jouw intuït[...]
No thumbnail available
Wie je vandaag bent, hoef jij morgen niet te zijn
Wie je vandaag bent, hoef jij morgen niet te zijn. Wie jij vandaag bent, zegt niets over wie ji[...]
Kids kiwi tiramisu - Minder suiker no bake cake
Kids kiwi tiramisu - Minder suiker no bake cake
Kids kiwi tiramisu - No bake cake recept met minder suiker Deze kiwi tiramisu is een frisse no b[...]
Hoe maak je zelf haarolie? Incl DIY recept
Hoe maak je zelf haarolie? Incl DIY recept
Hoe maak je zelf haarolie? Incl DIY recept Wispelturig, beschadigd en stug haar heeft soms iets [...]
Recept gebakken zuivelvrije minder suiker yoghurttaart – Gemakkelijke variatie op cheesecake
Recept gebakken zuivelvrije minder suiker yoghurttaart – Gemakkelijke variatie op cheesecake
Recept gebakken zuivelvrije yoghurttaart met minder suiker - Gemakkelijk alternatief voor cheesecak[...]