Spread the love

Naar de webwinkel? Klik op

Tijd terugdraaien en blijvend beter
Tijd terugdraaien en blijvend beter

Hoe winkel ik bij It Works?

Wij zijn een internationale groothandel. Bij ons gaat het aanschaffen net iets anders dan normaal. Maar aan de andere kant zijn de producten ook anders dan normaal!

  • Je kunt afrekenen tegen de normale prijs. Deze adviesprijzen zijn prima als je zonder verplichtingen wilt winkelen.
  • Je kunt inschrijven als distributeur als jij zelf ook de producten wilt verkopen en als teamlid van Vera aan jouw inkomen en omzet wilt werken. Jouw eerste proefmaand komt met weinig verplichtingen. Lees maar eens verder op Inkomen & Omzet met Vera en It Works
  • De meesten kiezen voor ons loyal customerprogramma. Je kunt al jouw eerste bestelling afrekenen tegen de trouwe klantprijs  en profiteren van kortingen tot 40%-70%. Bovendien krijg je nog eens 10% spaarkorting terug. Als beginnende loyal customer vragen wij OF een eenmalige lidmaatschap van USD50 (excl. btw) te voldoen OF mee te doen aan ons 90-dagen programma.
  • Met dit 90-dagen programma betaal jij het lidmaatschapsgeld niet, maar kies jij voor 1 bestelling in jouw eerste, 1 bestelling in je tweede en 1 bestelling in jouw derde maand. Je kunt bestellen wat je wilt. Ook al staat er automatische verzending. Elk van deze 3 bestellingen kun jij steeds aanpassen naar wens. Elke autoship weer. Dat geeft jou alle vrijheid! Na die drie orders vervalt jouw ‘automatische’ bestelverplichting, terwijl jij trouwe klant blijft. Je trouwe klantenlidmaatschap krijg jij dus zonder een extra lidmaatschap te betalen.
  • Deze zogeheten ‘autoships’ mogen uit na jouw derde verzending. Toch is het handig deze maandelijkse verzending aan te blijven houden. Zo blijf je gebruiken en val je niet terug in jouw oude patronen. Daarnaast bespaar je veel op keigave producten. Informatie over het trouwe klantenvoordeel vind jij door op Hoe werkt een loyal customer programma van Vera en It Works? te klikken.
Slechts 6 weken verder met een aantal combinaties
Slechts 6 weken verder met een aantal combinaties

Liever eerst een proefpakket?

Een aantal producten zoals de Keto Coffee, de Greens, de Keto Energy en de Body Wraps en de Facial Wraps verkoopt Vera ook los in ‘sample sales‘. Handig als je niet meteen een grootverpakking (voor 2 tot 4 weken inhoud) wilt proberen.

Ook handig als jij niet met PayPal* of Klarna of een creditcard wilt of kunt afrekenen in de webwinkel. Want dit proefpakketje reken je rechtstreeks bij Vera af. Zij handelt dan jouw bestelling verder af. Kijk eens voor een indicatie van prijzen en pakketjes op Stuur een verrassing met een It Works cadeaupakket.

Mocht je liever eerst een bestelling via Vera willen plaatsen, leg dan contact met Vera! Via facebook, per email, of via het contactformulier in de webshop. Vera neemt dan contact met je op. Klik op

*PayPal en Klarna kunnen aan je normale bankrekening gekoppeld worden. Je hoeft dus NIET over een creditcard te bezitten. Het grote voordeel van PayPal is dat je wereldwijd online kunt winkelen (en tickets en hotels kunt reserveren). Handig als je naar het buitenland gaat en geen zin hebt in creditcards.

Ga naar

Als bijna iedereen tevreden is over deze unieke producten, waarom jij dan niet? Waarom je nu trouwe klant zou moeten worden (als je een salon of studio hebt)? Luister je mee? 

Vera’s Lifestyle Wereld helpt jou simpel betere resultaten te behalen met de It Works producten. Met e-books, met filmpjes, met motivaties, met tips over het It Works assortiment, en met gezondere recepten. Hoe sneller je begint, hoe sneller je resultaten ziet! Bekijk het assortiment door op deze link Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld met It Works te klikken. Wij hopen dat je net zo’n fan wordt van de producten als wij! Dank voor je interesse!

Vera’s Lifestyle Wereld is onafhankelijk distributeur bij It Works International. Individuele resultaten kunnen en zullen variëren. Elk lichaam en elke leefstijl is anders. Dat maakt jou zo uniek! It Works & Vera’s Lifestyle Wereld beweren niet eventuele, aan huid, lichaam, of haar gerelateerde aandoeningen te genezen/behandelen/voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat, dan wel medicatie gebruikt, overleg dan voor gebruik met jouw arts. Net als bij andere merken zijn niet alle producten en adviezen geschikt voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Vraag na bij je specialist of gebruik kan.

Vera is wellness coach & onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt haar cliënten en teamleden

Ontvang exclusieve e-boekjes en wellness tips gratis

* indicates required
Email Format
Ontvang meteen GRATIS e-boekjes in je mailbox!
Gratis ebook Van Wens Naar Fit Plan

Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Recente berichten
Wat voor supplement is de It Works Super Greens?
Wat voor supplement is de It Works Super Greens?
Dreams don't work unless you do Vraag jij je ook af of supplementen werken? Het is niet vreemd d[...]
Hoe herstel je beter na een coronabesmetting?
Hoe herstel je beter na een coronabesmetting?
It Works productcatalogus Kun je als vegetarier of veganist ook lage koolhydraten of een ketogee[...]
Snel en gezond ontbijten of brunchen – recepten en tips
Snel en gezond ontbijten of brunchen – recepten en tips
Heb jij ook moeite met ontbijten? Geen punt. Veel mensen zijn van nature geen vroege ontbijters[...]
Soepel door de overgang met It Works
Soepel door de overgang met It Works
Op nieuwe kansen. Op mooie wensen. Op naar beter. Start anders. Fitter en dat dal uit? Zo erg[...]
Betere sex en meer orgasmes door minder stress en beter dagritme
Betere sex en meer orgasmes door minder stress en beter dagritme
Samen. Motiveer elkaar. Op naar beter. Betere seks en meer orgasmes ... Intens genieten van elk[...]