Spread the love

, Beter in je vel en nog geld verdienen ook? Met It Works kan dat!  , Vera's Lifestyle WereldHet trendy wellness assortiment van It Works helpt je op veel manieren goed te voelen. Probeer het eens voordelig. Deze week is de starterskit nog € 72,60*. Daarna gaat de kit terug naar de normale prijs. De enige echte It Works bodywrap kuur zit er in. Net als de defining gel – onze ‘vloeibare goud’. Plus een proefmaand risicoloos werken aan misschien wel een heel andere inkomensmogelijkheid. De waarde van dit pakket is ca. € 230. Normaal bieden wij deze business builder kit aan voor € 117 exclusief verzendkosten. Waarom zou jij jezelf dan niet zo’n waanzinnig cadeau geven?

*Koop de Business Builder Kit tot zaterdag 8 juli 06.59 CEST voor € 72,60 exclusief verzendkosten.  


 

 

Inschrijven als onafhankelijk distributeur

Heb jij naar de online presentatie gekeken? Fijn, dank je wel! Lijkt samenwerken je wat? Goed zo. Inschrijven gaat via de pagina www.veraslifestylewereld.nl . Druk op de tab ‘Webshop’ en klik op de link van de webwinkel. De webwinkel opent. Kies daarna voor ‘Inschrijven’. Maar leg vooral eerst contact! Dan help ik je verder. De business builder kit ontvang je na je inschrijving. In de doos zit onder andere een kuur Ultimate Body Applicator. Als je deze bodywraps verkoopt, heb je je investering ruim terug. Dat is gemakkelijk terugverdiend!

De Business Builder Kit bevat

 • Fab Wrap van half formaat (1)
 • Defining Gel 14,7 ml Sample (pak van 4)
 • Ultimate Body Applicator (pak van 4)
 • #IW Adventure Bracelet (1)
 • Bedrijfstools voor uw land
 • 1 maand gratis eSuite en gerepliceerde website
 • U bent gekwalificeerd voor commissie voor de maand waarin u lid wordt

, Beter in je vel en nog geld verdienen ook? Met It Works kan dat!  , Vera's Lifestyle WereldWerken met It Works is eenvoudig

Het synergetische, plantaardige assortiment bestaat uit een kleine lijn huidverbeteringsproducten die in elke salon, sportschool, wellness centra of in elk huishouden zouden moeten staan.  Je markt is dus groot. It Works richt zich op trendy, simpel en doeltreffend. Omdat It Works al in 21 landen zit, kun je ook in die 21 landen werken. Dat maakt je markt zelfs nog groter. Het compensatieplan en de werkwijze zijn inzichtelijk. Distributeurs zijn hierdoor snel ingewerkt en kunnen gauw zelfstandig aan de slag. Coaching krijg je van mij – als je je inschrijft binnen mijn team – net als een business plan op maat.

Naast commissies werk jij ook voor bonussen bij It Works

Als jij je inschrijft als onafhankelijk distributeur voor 1 januari 2018 kom jij in aanmerking voor onze Go Bonus en de Go Fast Bonus – dit is bovenop je commissies over je verkopen. Haal jij bijvoorbeeld je Diamond status in 6 maanden na je start, dan krijg je een extra bonus van USD 5.000. Blijk jij een wrapstar en behaal jij de Diamond status al in 3 maanden? Dan krijg jij een bonus van USD 10.000 in plaats van USD 5.000. Eerlijk verdiend!

, Beter in je vel en nog geld verdienen ook? Met It Works kan dat!  , Vera's Lifestyle WereldDe bonussen zijn cumulatief!

Je kunt overigens doorgaan met het verzamelen van bonussen. Haal je dus daarna je volgende statussen, dan krijg je dus ook voor de Double Diamond USD 30.000, voor de Triple Diamond USD 50.000, etc. Uitgaande van de Go Fast kun je dus binnen 10 maanden extra bonussen verzamelen van in totaal USD 340.000. Wil of kun je niet zo snel? Met de Go Bonus word jij ook perfect beloond met een cumulatieve bonus van USD 170.000. Voor deze bedragen moet je uiteraard wel zelf voor werken! Maar stel dat je het haalt … wat zou jij dan met dit geld doen? Die lening afbetalen? Of een ander huis? Of een betere auto?

Nog meer extra’s bovenop de Go Bonus

, Beter in je vel en nog geld verdienen ook? Met It Works kan dat!  , Vera's Lifestyle WereldWe doen alles om jou snel te laten starten en te motiveren de benodigde omzet te halen. Daarom krijg je nog meer!

 1. Alle startende distributeurs die 4 trouwe klanten inschrijven in hun eerste 30 dagen krijgen tot 1 september een extra winkeltegoed van € 94.
 2. Schrijf jij op jouw beurt al nieuwe distributeurs in via jouw weblink? Alle distributeurs die deze week distributeurs laten starten en hen in hun eerste 30 dagen 4 trouwe klanten helpen in te schrijven, ontvangen een bonus van USD 200 per distributeur (onbeperkt).
 3. Voor elk teamlid die onder jou binnen 30 dagen 4 trouwe klanten inschrijft, krijg jij een lot in de loterij van de Jeep (onbeperkt).

Waarom is It Works een fijne zakenpartner?

It Works snapt dat de gewone mens lekker wil leven en werken. Door een goede opzet van het ondernemingsplan kan It Works jou al tegen een klein bedrag laten beginnen. Een extra voordeel is dat It Works al 16 jaar bestaat, zelf veel doet aan marketing en werkzaam is in meer dan 20 landen. Ook jij kunt dus in die landen werken. Het unieke, botanische assortiment wordt al wereldwijd geprezen en in de mode- en filmwereld gebruikt. Omdat jij je bijdrage levert aan de omzet en bekendheid van It Works wordt jij er naar beloond. Aan de hand van het compensatieplan en de bonussen. De regels gelden voor iedereen. Iedereen is even gelijk. In ruil begin jij dus een eigen onderneming met lage vaste kosten. De link naar je webwinkel kost je ca. 23 euro per maand. Om voor commissies en bonussen in aanmerking te komen, betaal je een maandelijkse autoshipment van ca. 120 euro per maand. Die maandelijkse aanschaf verkoop jij weer of gebruik jij voor je promoties. Je business kit was eenmalig en fijn geprijsd. Met de verkoop van de wrapkuur heb jij je kit er weer uit. Je webwinkel wordt dus onderhouden, acties worden opgezet, een deel van de campagne en naamsbekendheid gebeurt al voor jou. Waar vind je dat nog meer? It Works vraagt vergeleken met soortgelijke ondernemingen een kleine omzet om je al in aanmerking te laten komen voor commissies en bonussen. Je hoeft geen tijd te steken in research, marktpositie, promotiemateriaal en websites. Dat doet It Works al allemaal. En vergeleken met de hoge kosten voor de huur van een winkelpand ben je absoluut voordeliger uit.

, Beter in je vel en nog geld verdienen ook? Met It Works kan dat!  , Vera's Lifestyle WereldWie zoekt Vera’s Lifestyle Wereld?

Vera zoekt teamleden die het fijn vinden om anderen verder te helpen. Anderen te informeren en op gang te helpen. Die zelf ook geïnteresseerd zijn in natuurlijke producten en de werking daarvan. Die het leuk vinden om ook een team te begeleiden. Die graag werven en inwerken en de voortgang in de gaten houden. Teamleden die dus zijn, zoals zij zelf is. Je werkt zelfstandig aan je toekomst onder haar begeleiding. Je helpt cliënten, teamleden en jezelf. De trainingen en voortgang vinden voornamelijk online plaats. Af en toe plan ik een extra (online) afspraak met je in. Dat houdt lifestyle coaching in bij Vera’s Lifestyle Wereld.

Let op:

 • Voor dit inkomen moet je werken en doorzettingsvermogen hebben.
 • Je moet focus hebben en teamspirit.
 • Je moet coachable zijn en willen werken aan jezelf.
 • Je moet open minded zijn en gemotiveerd.
 • Je kunt je eigen werktijden bepalen, maar ‘behandel je het als een hobby, dan betaalt het ook uit als een hobby’.
 • Je moet minimaal 10 uur per week vrij kunnen maken.
 • Buiten de minimale investering in je distributeurschap worden weinig kosten gemaakt.
 • De bonussen en commissies zijn gebaseerd op jouw eigen omzet en je eigen inzet. Een eerlijk systeem voor elk mens!

, Beter in je vel en nog geld verdienen ook? Met It Works kan dat!  , Vera's Lifestyle WereldWelkom als franchisenemer!

Waar krijg jij een dergelijk kans? De kans om eerlijk beloond te worden naar inzet? Elke zzp-er – vooral in de beauty, wellness en fitness branche – is welkom om samen te werken met It Works en Vera’s Lifestyle Wereld. It Works begrijpt als franchiseverlener dat het fijn is om minder geldzorgen te hebben. Minder stress zorgt voor meer genieten van het leven! Daarom beloont It Works de distributeurs al meteen voor de eerste stappen die zij zetten. Door bijvoorbeeld een bonus te geven bij de eerste successen die je haalt. Ook de business builder kit is normaal tegen kostprijs beschikbaar. Verkoop je de body contouring wraps aan je eerste klanten, dan kost de starterskit je dus zelfs niets.

Wil je meer weten? Wil je samenwerken met Vera’s Lifestyle Wereld?

, Beter in je vel en nog geld verdienen ook? Met It Works kan dat!  , Vera's Lifestyle WereldKijk verder op de website www.veraslifestylewereld.nl en vooral onder de tab ‘Samenwerken’. Maak vrijblijvend een afspraak via info@veraslifestylewereld.nl of stuur Vera Ramman-Delpeut een berichtje via facebook. Haar facebookpagina vind je op https://www.facebook.com/veralifestylewereld/?fref=ts. Vera heeft vervolgens een eerste, oriënterend gesprek met je (online, telefonisch of face-to-face) en schrijft je daarna desgewenst in binnen haar team.

Vera Ramman-Delpeut is onafhankelijk distributeur bij It Works! International. It Works werkt in meer dan 20 landen met een bijzonder assortiment. Alle producten zijn thuis en in de schoonheids- en wellness branche te gebruiken. De resultaten zijn persoonsgebonden: elk lijf en elke leefstijl is anders. Toch ligt het slagingspercentage hoog!

Uitgebreide informatie over de producten en de ingrediënten vind je in de webwinkel op www.veraslifestylewereld.nl of in de blogs op deze website. Geef je op voor de gratis tips en boekjes in je inbox.

, Beter in je vel en nog geld verdienen ook? Met It Works kan dat!  , Vera's Lifestyle Wereld‘On the road to legendary’. Het geheim van een goede direct selling onderneming ligt in de bewogenheid van het management. De support, de focus en persoonlijke groei zijn fenomenaal. Het sales team (de onafhankelijke distributeurs wereldwijd) wordt eerlijk en gul beloond naar omzet. De plantaardige producten zijn ‘legendary’ goed. Bijzondere, natuurlijke melanges. Trendy en simpel in gebruik. Met goede resultaten. De Leadership Bravo award voor It Works is dan ook volkomen terecht. http://directsellingnews.com/index.php/view/bravo_leadership_award_it_works_ceo_mark_pentecost_on_the_road_to_legendary#.WVNUHoTyi9I

Vera is wellness coach & onafhankelijk distributeur bij It Works International en ondersteunt haar cliënten en teamleden

Ontvang exclusieve e-boekjes en wellness tips gratis

* indicates required
Email Format
Ontvang meteen GRATIS e-boekjes in je mailbox!
Gratis ebook Van Wens Naar Fit Plan

Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Recente berichten
Weet wat femicide inhoudt! - Over (on)gelijkwaardigheid van vrouwen
Weet wat femicide inhoudt! - Over (on)gelijkwaardigheid van vrouwen
Weet wat femicide inhoudt! Over de (on)gelijkwaardigheid van vrouwen Ik schrijf vaker over de ge[...]
Ontdek Kungshamn in Zweden – Scherenkust Bohuslän
Ontdek Kungshamn in Zweden – Scherenkust Bohuslän
Ontdek Kungshamn in Zweden - Scherenkust Bohuslän Daar aan de kust, de Zweedse kust – Kungshamn.[...]
Afvallen zonder dieet met It Works
Afvallen zonder dieet met It Works
Afvallen zonder dieet met It Works bij Vera's Lifestyle Wereld Afvallen zonder dieet met It Work[...]
Ontdek Gårvik in Zweden – Rotstekeningen en scherenkust
Ontdek Gårvik in Zweden – Rotstekeningen en scherenkust
Ontdek Gårvik in Zweden. Scherenkust Bohuslän. Ontdek Gårvik in Zweden. Vul je dag met wandelin[...]
Overheerlijk Recept Wilde Appel-Bosbessensaus Zonder Geleisuiker
Overheerlijk Recept Wilde Appel-Bosbessensaus Zonder Geleisuiker
Recept Wilde Appel-Bosbessensaus Haal meer smaak in huis met zelfgemaakte jamsoorten. Je hoeft n[...]