Hoe leg je contact met Vera's Lifestyle Wereld of V.P. Ramman

Hoe leg je contact met Vera? Wel, stuur een e-mail!

Vera’s Lifestyle Wereld

V.P. Ramman

info@veraslifestylewereld.nl

‘s-Gravenhage, Nederland

Copyright

De inhoud – inclusief alle recepten en foto’s – op deze website en alle blogartikelen mogen niet zonder toestemming van Vera’s Lifestyle Wereld gebruikt worden. Er mag wel gerefereerd worden naar informatie op deze website. Vermeld in dat geval de volledige link naar deze website of de link van het betreffende artikel.

Reactiebeleid

Door alle spam op de pagina’s en blogs is de mogelijkheid tot reageren uitgezet. Natuurlijk zijn complimenten en/of aanbevelingen welkom via het bovenstaand emailadres. Voor het inhoudelijk beantwoorden van vragen over een betere leefstijl, blogs en vlogs, het ketogeen dieet, lage koolhydraten leefstijl kan Vera een uurtarief vragen.

Reacties op de internetpagina die dienen tot (zelf)promotie of die onfatsoenlijk zijn, worden wel zonder tegenreactie verwijderd. Het is namelijk te tijdrovend om op alles serieus in te gaan.

Social media pagina’s

Vera heeft veel online staan op haar social media pagina’s, zoals gezondere recepten, het verkrijgen van een betere leefstijl en een positieve mindset. Kijk eens op:

YouTube

Facebook

Instagram

Pinterest

TikTok

Vrijwaringsclausule

Aan de informatie verstrekt door Vera’s Lifestyle Wereld kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze internetpagina en social mediakanalen is naar beste weten verzameld. Vera’s Lifestyle Wereld is echter niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door onjuistheden en/of onvolledigheden. 

Bij twijfel dien je altijd je specialist te raadplegen. Resultaten verschillen per individu en per leefstijl. Elke persoon is immers uniek. Wees daar vooral trots op!

Samenwerken Vera’s Lifestyle Wereld

Hoe leg je contact met Vera's Lifestyle Wereld of V.P. Ramman
Hoe leg je contact met Vera’s Lifestyle Wereld of V.P. Ramman

Wil je op een andere manier samenwerken met Vera? Denk je aan het schrijven van artikelen voor jouw website? Wil je graag dat ik een e-book of boek voor jou schrijf?

Wil je dat ik jouw website beoordeel, boeken en/of artikelen redigeer? Leg even contact en overleg over de prijzen. Zo zijn de mogelijkheden duidelijk en voorkom je teleurstellingen.

Nieuwsbrieven

Heb je interesse in een gratis e-book? Wil je op de hoogte blijven? Geef je dan op voor de nieuwsbrieven! Je gegevens worden niet aan derden verstrekt. Ik houd ook niet van spam en zal daarom de mailings beperken.