Hoe leg je contact met Vera's Lifestyle Wereld of V.P. Ramman

Vera’s Lifestyle Wereld biedt voor V.P. Ramman naast het zijn van auteur, blogger en redacteur ook de mogelijkheid om leuke, handige, positieve content online te zetten.

Hoe leg je contact met Vera’s Lifestyle Wereld en/of V.P. Ramman? Wel, het klinkt heel ouderwets, maar stuur een e-mail met je vraag, opmerking of compliment naar info@veraslifestylewereld.nl

Copyright

De inhoud – inclusief alle recepten, foto’s en filmpjes – op deze website en de blogartikelen mogen niet zonder toestemming van Vera’s Lifestyle Wereld gebruikt worden. Er mag wel gerefereerd worden naar informatie op de website. Vermeld in dat geval de volledige link naar de website of de link van het betreffende artikel.

Reactiebeleid

Door alle spam op de pagina’s en blogs is de mogelijkheid tot reageren uitgezet – helaas. Natuurlijk zijn complimenten en/of aanbevelingen welkom via het bovenstaand emailadres. Voor het inhoudelijk beantwoorden van vragen over een betere leefstijl, blogs en vlogs kan Vera overigens een uurtarief vragen.

Reacties die dienen tot (zelf)promotie of die onfatsoenlijk zijn, worden zonder tegenreactie verwijderd. Het is te tijdrovend om op alles serieus in te gaan.

Social media pagina’s

Vera heeft veel online staan op haar social media pagina’s. Denk aan lekkere recepten met minder suiker, praktische diy recepten voor beter haar en huid, het verkrijgen van een betere leefstijl en een positieve mindset. Kijk eens op:

Wil je op de hoogte blijven? Druk dan op de ‘abonnee’ toetsen. Deze links zijn namelijk allemaal gratis!

Vrijwaringsclausule

Aan de informatie verstrekt door Vera’s Lifestyle Wereld en/of V.P. Ramman kunnen geen rechten worden ontleend. Alle informatie op deze internetpagina en social mediakanalen is naar beste weten verzameld. Vera’s Lifestyle Wereld is echter niet aansprakelijk voor eventuele schade ontstaan door onjuistheden en/of onvolledigheden. 

Bij twijfel dien je altijd je specialist te raadplegen. Resultaten verschillen per individu en per leefstijl. Elk mens is immers uniek. Wees daar vooral trots op!

Samenwerken Vera’s Lifestyle Wereld

Hoe leg je contact met Vera's Lifestyle Wereld of V.P. Ramman
Hoe leg je contact met Vera’s Lifestyle Wereld of V.P. Ramman

Wil je op een andere manier samenwerken met Vera? Denk je aan het schrijven van artikelen voor jouw website? Wil je graag dat ik een e-book, boek en/of blog voor jou schrijf?

Of wil je dat ik jouw website beoordeel, of boeken en/of artikelen redigeer? Leg even contact en overleg over de prijzen. Zo zijn de mogelijkheden duidelijk en voorkom je teleurstellingen.

Nieuwsbrieven

Heb je interesse in een gratis e-book? Wil je op de hoogte blijven? Geef je dan op voor de nieuwsbrieven! Je gegevens worden niet aan derden verstrekt. Ik houd ook niet van spam en zal daarom de mailings beperken.

Geverifieerd door MonsterInsights