Fantasy- en avonturenroman De Gelijkgestemden van V.P. Ramman

Vera was als kind een enorme dagdromer. Ze bleef een fantast en verslond onderweg zo ongeveer alles op het gebied van fantasy en avonturen. En ze bleef wensen.

Dat resulteerde in haar eerste avonturen/fantasy roman voor tieners en jongvolwassenen. Ruim 350 pagina’s houden je vast tot het eind. Waar dit meeslepend verhaal over gaat? Lees mee!

De Gelijkgestemden

De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin. geschreven door V.P. Ramman, een meeslepend fantasy- en avonturenboek voor young adults, fictie 15+
De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin. geschreven door V.P. Ramman, een meeslepend fantasy- en avonturenboek voor young adults, fictie 15+

Met tegenzin verhuist Amber met haar moeder naar een verlaten streek. Gek genoeg stroomt het gebied vol met nieuwe inwoners. Spontaan blijkt de wereld meer te bevatten dan Amber ooit voor mogelijk hield.

Gaandeweg merkt Amber dat zij talenten heeft die anderen niet hebben. Zo voelt Amber dat zij mentaal verbonden is met twee ‘wolvenpups’. En zo kan zij intuïtief een andere dimensie vinden.

‘Een meeslepend fantasy boek over moed, angst, vriendschap en oorlog’

Amber hoort dat er meerdere dimensies zijn, waarvan sommige uit balans raken. Ook wordt naar haar gezocht, want zij is de sleutel tot het openen van die werelden – en meteen is zij daarmee het probleem.

Amber zal tot het uiterste moeten gaan als zij niet dood wil. Gelukkig krijgt zij hulp van haar nieuwe klasgenoten: Tim en de tweeling, Jun en Shen. Elk heeft een ongewone afkomst, waardoor zij samen meer weten over wat haar te wachten staat.

‘Een wereld die pijnlijk duidelijk maakt, dat wij te weinig op signalen letten’

Door hun bijzondere gaven te combineren, grijpt Amber de kans om te blijven leven. Terwijl de tijd dringt, bereiden de jongvolwassenen zich voor op de ontmoeting met een monster.

Onder alle druk ontwikkelen zij nieuwe krachten. Niets is meer wat het lijkt te zijn …

Fantasy- en avonturenroman De Gelijkgestemden van V.P. Ramman

Meer over De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin van V.P. Ramman

Het boek is overal te krijgen. Vraag ernaar bij de Bruna, AKO of lokale boekhandel. Of kijk eens op Bol.com. Liever een e-book? Ook dat is te koop … en te leen bij de Koninklijke Bibliotheek.

De persmap van de Gelijkgestemden staat hier en het persbericht hier. Meer informatie staat ook op de website van drukker Pumbo. Druk op de betreffende link Boeken bestellen – De Gelijkgestemden Een nieuw begin. Daar valt het boek ook te bestellen.

Geverifieerd door MonsterInsights