Het is jouw lifestyle, Jij bepaalt. Echt alleen jij.

Van wens naar fit. Vaak weet je het wel, maar heb je net die aandacht niet. Zo kan het zijn, dat jouw tijd zich vult met andere dingen dan jij gewild had. Maar vergeet niet dat jij jouw lifestyle bepaalt. Alleen jij. Maak er dus een mooie tijd van.

‘Op naar beter’ – inspirerend en motiverend werkboek

Als je op zoek bent naar een inspirerend en motiverend ‘doe-het-zelf-boek’, dan is ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman het oppakken waard. Dit lifestyle-boek is een inspirerend en motiverend werkboek voor het blijvend minderen van stress en een betere invulling van tijd.

Op naar beter, een inspirerend en motiverend werkboek van V.P. Ramman
Op naar beter, een inspirerend en motiverend werkboek van V.P. Ramman

‘Op naar beter’ van V.P. Ramman kan je dus helpen gerichter te werken aan jouw dagen. Met oefeningen, affirmaties en tips kun jij zelf aan de slag met bewuster in je dagen staan. Zo krijg je meer grip op jouw tijd en jouw gedachten.

Ik leef nu. Ik mag hier zijn. Ik ben goed zo.

Uit het boek ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman

Geen quotes, geen agenda

Het is geen quote-boekje en geen agenda. Maar een boekje vol herkenbare materie met korte teksten, opdrachten en vragen die jou kunnen helpen naar een beter ‘zijn’. Door de korte uitleg kun je het boekje op een willekeurige bladzijde openslaan.

Handig om gericht te werken aan wat jij op dat moment nodig hebt. Jezelf motiveren wordt wel eenvoudig zo. Op naar een beter ‘zijn’! Meer over de inhoud, inclusief boektrailer, vind jij op Persbericht – Het boek ‘Op naar beter’ kan stress helpen minderen

Het is jouw lifestyle, Jij bepaalt. Echt alleen jij. Maak er dus een mooie tijd van.
Het is jouw lifestyle, Jij bepaalt. Echt alleen jij. Maak er dus een mooie tijd van.

Waar kan ik dit lifestyle boek krijgen?

‘Op naar beter’ is te bestellen bij alle (online) boekhandels, zoals de Bruna, Ako en Bol.com met ISBN/EAN 978-94-6443-212-1.

Het boek valt ook rechtstreeks te bestellen bij de drukker Pumbo.nl en te vinden met de link Boeken bestellen-Op naar beter.

Geverifieerd door MonsterInsights