Wie is V.P. Ramman?

Ik ben sterk. Ik ben krachtig. Ik ben.

Uit het boek ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman
Betrokken en energieke mensen maken de wereld leuker
Betrokken en energieke mensen maken de wereld leuker

Over V.P. Ramman

Vera houdt van schrijven en fotograferen. Bovenal houdt Vera van chocola, fantaseren, reizen en haar gezin – en niet opzettelijk in die volgorde.

Vera schrijft al verhalen sinds zij kan schrijven. Toch studeerde zij eerst accountancy en werkte zij 20 jaar op kantoor. Op een gegeven moment was zij alleen die financieel-administratieve wereld zat – want zij was blijven schrijven. En die ideeën moesten echt uitgewerkt.

Heb ik invloed op mijn uitkomst?

Nu is zij content creator en fantast. En is zij terug bij haar passie: schrijven en creëren. Want waarom zou zij wachten op iemand die eindelijk de content maakt die zij wilt?

Maak zelf ook een leukere wereld met de verhalen die jij fijn vindt. Dat was jaren geleden in elk geval haar basis voor het verzinnen van verhalen.

Waar begin ik?

Onder haar meisjesnaam, V.P. Ramman, geeft Vera boeken en e-books uit. Een aantal e-books krijg je al cadeau op deze site. Vera’s content is gebaseerd op wat zij zelf wil zien.

Wie is V.P. Ramman?
Wie is V.P. Ramman?

Dus vind je smakelijke recepten zonder gedoe. En motivatie om jezelf te verbeteren, terwijl je op weg naar beter bent. Meer informatie over dit boek ‘Op naar beter’ vind je onder het volgende tabblad ‘Lifestyle’.

Ook heeft Vera een eigen wijze van uitdiepen van karakters, waardoor je de types in het verhaal echt goed leert kennen. En ontstaat die vloeiende verhaallijn waardoor je dat boek niet neer kunt leggen. En dan die wijze les, omdat je verder moet. Meer informatie over dit boek ‘De Gelijkgestemden’ vind je onder het tabblad ‘Fantasy’.

Lees ook mijn disclaimer alsjeblieft. Heb het goed in elk geval en dank voor het vinden van mijn website!

Geverifieerd door MonsterInsights