Spread the love

Meteen naar ons assortiment? Klik op Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld

Jij bent geen boom! Schuif op met deze tips (21/90 regel deel ..), Vera's Lifestyle Wereld
Je bent geen boom! Schuif op als iets jou niet bevalt – 21/90 regel

Sommige bomen hebben het zwaar. Ze staan te nat. Te droog. Te winderig. Soms vangen ze te veel zon. En kwijnen ze weg. Soms staan ze te lang in de schaduw. En kwijnen dan ook weg. Soms zijn ze overgeleverd aan dieren … en mensen. En altijd zetten bomen door. Met alle kracht die zij in zich hebben. Tot het echt niet meer gaat. En alle energie verbruikt is. Zo werkt dat.

Dat doorgaan – ondanks alles – zal waarschijnlijk ook voor jou gelden. Hoogst waarschijnlijk met steeds dezelfde handelingen. En dezelfde reacties op dezelfde soort situaties. In een wereld waarin jij mee moet draaien. In een wereld die om jou heen verandert. Tot jij niet meer kunt.

Zit jij op dat punt? Dan heb jij de keus: of door blijven gaan, zoals je gewend bent … of wat veranderingen aanbrengen. Er is overigens geen goed of fout. Jij bent goed zo. Je hebt een bepaalde manier van doen. Een bepaalde wijze van ‘zijn’. Je hebt je van alles aangeleerd. Je mag blijven zoals je bent. Top! Maar wil jij een nieuwe balans? Omdat jij merkt dat jij vast zit in jouw patronen? Lees dan verder! Misschien heb je wat aan deze blog.

Lekker in je vel? Misschien is dit assortiment net wat je zoekt. Klik voor aanbiedingen en bestsellers op de link  Wat moet je gezien hebben bij Vera’s Lifestyle Wereld  

Schuif op! Jij bent geen boom

Gewoonten zijn prima. Zo zitten wij in elkaar. Met ons eigen uniek setje patronen. En dat reikt ver. Ongeveer 95% van alles wat jij doet en vindt, doe jij onbewust. Op basis van jouw aangeleerde patronen. Slechts 5% van al jouw handelingen gaan bewust.

Soms zijn wat van die patronen aan verandering toe. Omdat je niet meer optimaal functioneert. Of merk je dat je verder wilt groeien. Hoe gaaf is het dan, dat je daar gewoon aan kunt werken? Jij bent immers geen boom. Ook al voel jij je misschien diepgeworteld. Het is aan jou om daar verandering in aan te brengen. Het is niet aan anderen. Het is aan jou. Het is jouw keus. Schuif dus op als het jou niet bevalt. Ga voor zon. Ga voor schaduw. Kijk wat jij nodig hebt. Heb het vooral fijn!

Als een situatie jou dus niets nieuws meer brengt … Als jij geen plezier meer haalt uit jouw setje aangeleerde patronen … kijk dan eens verder. Besluit wat gewoonten te doorbreken. Jij bent immers geen boom. Ook al ben je nog zo sterk: wacht niet tot jij beschadigd bent – zoals de boom op de foto. Die is al aan alle kanten in vorm gebracht.

Doorbreek gewoonten! En stretch

Jouw ingebakken patronen hebben jou gebracht waar jij nu bent. Doorbreek een paar gewoonten. Voor die betere leefstijl. Je zult zien dat dat energie geeft. Zo begint beter zijn voor jezelf. En na het aanleren van een paar nieuwe gewoonten, doorbreek jij opnieuw een paar gewoonten – als dat nodig is.

Dit doe jij net zo lang tot jouw nieuwe leefstijl voldoende goed is voor jou. Het mooie is, dat als jij eenmaal begint met die wortels terug te trekken – en ze ergens anders uit te zetten, het voor jou steeds gemakkelijker wordt om nieuwe dingen op te pakken. En anders naar je leven te kijken. En jezelf een stukje verder te brengen. Dan gisteren. Je stretcht jezelf.

Vaak is dat alles wat je hoeft te doen. Een paar nieuwe gewoonten oppakken. Voor die omslag. Naar beter. Naar goed zijn voor jezelf. Je leefstijl hoort jou net zo te passen, als de juiste leefomstandigheden voor een boom die mooi kan groeien en bloeien. Maar geef jezelf dan wel een goede voedingsbodem. En groei in jouw tempo. Werk aan jezelf. Alles groeit immers met aandacht. Dat verdien jij. Je hebt maar een lijf. Wees daar dus goed voor.

Hoe krijg jij meer lijn in een blijvend betere leefstijl?

Soms lijkt veranderen een onbegonnen taak. Toch kunnen verschillende – simpele – methoden jou snel naar jouw resultaten leiden. Wat zou jij kunnen doen om meer lijn te krijgen in jouw gezondere leefstijl?

Start simpel. Houd het overzichtelijk. Pak een nieuwe gewoonte op, zoals een smoothie als ontbijt. En maak dat jezelf eigen tot je niet meer beter weet. Pak dan de volgende nieuwe gewoonte op. Tot ook die gewoonte een goed – ingebakken – patroon is geworden. Zit je er even naast? Dat geeft helemaal niet. Alles gaat met pieken en dalen. Als je dat maar onder ogen ziet. Het is geen falen. Dus: Wees lief voor jezelf. Erken het. En herpak jezelf.

En ga zo door tot jij een compleet nieuwe leefstijl hebt of jouw fitdoelen hebt behaald. Geïnteresseerd in gewoonten doorbreken? Lees eens verder op Werken met de 21/90 regel . En wees voortaan wat geduldiger met jezelf.

Jij bent geen boom! Schuif op met deze tips (21/90 regel deel ..), Vera's Lifestyle WereldSnel beter met slimme swaps

Je hebt vast al gehoord, dat hoe beter jouw voedingsstoffen hoe beter jij je voelt? Dat je niet alleen meer energie kunt krijgen met de juiste nutriënten, maar ook een scherpere focus, een stralend huidje, je langer kunt concentreren en jij je overall beter voelt? Dat is wat de juiste voedingsstoffen – passend bij jouw lijf – voor jou doen kunnen.

Fitter worden en daarmee energie overhouden – en oprecht kúnnen genieten – is echt voor iedereen weg gelegd. Als je maar weet wat je doen kunt. En als het maar simpel genoeg is om in jouw dag in te plannen. Want dan houd jij die verandering vol.

Door slimme swaps op te pakken, kun jij snel een goede voortgang boeken. Slimme swaps kunnen eenvoudige basisrecepten zijn. Of supplementen die jij toevoegt aan je normale voedingspatroon, zoals je glas water te ruilen voor een Greens.

Doordat het gedoe uitblijft, pak jij nieuwe stappen zoveel sneller op. En maak je dat tot een goede gewoonte. Daar zit de kracht van een blijvend beter, sterk, fit, slank, energiek lijf. Pak dus die betere leefstijl vandaag nog op en breek door jouw oude patronen heen. Lees eens mee op Slimme Swaps – Betere voeding voor een gezonder lijf.

Online lekker in je vel!

Je kunt online aan de slag met jouw plan. De FIT en FAB(ulous) Challenge is een werkboekje waar jij zelf uit kunt werken. Een video-serie helpt jou op weg.

Deze korte cursus daagt jou uit om te zien waar jij staat en waar jij naar toe zou kunnen. Om beter in je vel te gaan zitten. En die betere versie van jezelf te worden.

Of jij nu beter in je vel komt met een betere dagindeling, gezondere voeding en/of wat producten uit het assortiment: het is aan jou. Jouw actie. Jij bepaalt.

Je vindt deze online challenge in Vera’s facebookgroep door toegang te vragen via deze link Lekker In Je Vel en Fit met Vera’s Lifestyle Wereld  . Geen gedoe met meekijkers. Geen kritiek van anderen. Vragen stel jij aan mij via een privéberichtje. In competitie zijn met jezelf is al zwaar genoeg. En het draait vooral om jouw eigen actie. Niet die van anderen. Het is jouw actie. Zonder jouw beslissingen verandert er weinig in jouw leven.

Lees mijn nieuwsbrief eens op Schuif op! Je bent geen boom en geef je op mijn website voor de laatste nieuwtjes, aanbiedingen en de gratis e-boekjes.  Deel mijn blog gerust met een ander. Heb het fijn!

Vera Ramman-Delpeut is echtgenote, moeder, blogger, auteur en wellness & business coach bij Vera’s Lifestyle Wereld. Vera vindt dat ieder mens recht heeft op een fijn leven. Maar dat je dat leven wel zelf in je eigen handen moet houden. Jij bent ‘in control’. Zodra jij dat beseft, breng jij een hoop goeds voor jezelf in gang. Wees de beste versie van jezelf. Je kunt het!

Gezonde voeding en een betere leefstijl kunnen voor jou de oplossing zijn. Meer blogs, vlogs en tips over bewuster leven vind jij op www.veraslifestylewereld.nl

Slim & snel fit in je vel kan met de gratis e-boekjes die je kunt downloaden van Vera’s website www.veraslifestylewereld.nl . Deze boekjes geven jou meer informatie over ketogeen leven, lage koolhydraten en balansdagen. De info helpt jou je doelen te bepalen en je fit plan op te stellen. De boekjes zitten vol tips over hoe je zelf kunt starten met fitter worden, want … succes komt pas als je zelf aan de slag gaat! 

De gratis Live Fit app vind jij ook op Vera’s website. Deze digitale fitness app biedt jou workouts op jouw niveau, gezonde recepten en positieve tips. Gewoon als reminder dat jij niet alleen voor anderen, maar ook voor jezelf moet zorgen. Je kunt de app gratis downloaden door te klikken op Download de gratis Live FIT app nu!  .

Vera’s blogs over wellness en mindfulness, over dromen en plannen vind jij op haar website onder de categorie ‘Een beter mens en ouder – Positieve mind’.

Jij bent geen boom! Schuif op met deze tips (21/90 regel deel ..), Vera's Lifestyle Wereld

Voor vragen kun jij mij e-mailen op info@veraslifestylewereld.nl of leg contact via facebook! In Vera’s facebookgroep Lekker in je Vel en Fit met Vera’s Lifestyle Wereld vind jij gratis eboekjes en tips over gezonder leven. Ook de Fit & Fab ‘Lekker in je Vel’ Challenge vind jij daar. Geen competitie. Maar een uitdaging om met jezelf aan de slag te gaan. Je vindt de groep door op Lekker in je Vel en Fit met Vera te klikken. Deze groep is geen praat- of reclamegroep, maar een informerende plek van Vera over hoe jij snel beter in je vel kunt zitten. Met of zonder producten. Wees welkom! 

Als onafhankelijk distributeur bij It Works! International helpt Vera cliënten en teamleden verder met de verzorgingslijn van It Works – een eigenzinnige en tikje holistische wellness onderneming. Want je eigen welbevinden pak jij zelf op, maar wat hulp de goede kant op is fijn! Het natuurlijke assortiment van It Works vind jij in de webwinkel door op de link Webwinkel Vera’s Lifestyle Wereld te klikken.

Individuele resultaten kunnen en zullen variëren. Het It Works! assortiment & Vera’s Lifestyle Wereld beweren niet eventuele, aan huid, lichaam, of haar gerelateerde aandoeningen te genezen/behandelen/voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat, dan wel medicatie gebruikt, overleg dan voor gebruik met jouw arts. 

Net als bij andere merken zijn niet alle producten en adviezen geschikt voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Vraag na bij je specialist of gebruik kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS e-boekjes in je mailbox!
Gratis ebook Van Wens Naar Fit Plan

Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Recente berichten
Hoe kom je die burn out sneller uit?
Hoe kom je die burn out sneller uit?
Hoe kom je die burn out sneller uit? Al in 1 week merkbaar verschil kan. In 30 dagen kun je op naar[...]
Help! Hoe verzorg ik mijn oudere huid?
Help! Hoe verzorg ik mijn oudere huid?
Help! Hoe verzorg ik mijn oudere huid? 21 dagen verder met de BeautyWorks Help! En daar sta je d[...]
Dagboek van een IJslandse hond genaamd Odin
Dagboek van een IJslandse hond genaamd Odin
Dagboek van een IJslandse hondenpup genaamd Odin Weet jij, dat ik naast moeder en echtgenote ook[...]
Weet wat femicide inhoudt! - Over (on)gelijkwaardigheid van vrouwen
Weet wat femicide inhoudt! - Over (on)gelijkwaardigheid van vrouwen
Weet wat femicide inhoudt! Over de (on)gelijkwaardigheid van vrouwen Ik schrijf vaker over de ge[...]
Ontdek Kungshamn in Zweden – Scherenkust Bohuslän
Ontdek Kungshamn in Zweden – Scherenkust Bohuslän
Ontdek Kungshamn in Zweden - Scherenkust Bohuslän Daar aan de kust, de Zweedse kust – Kungshamn.[...]