Twee efficiënte DIY recepten voor snelle grijsdekking met een henna haarverf

Twee DIY recepten voor efficiënte grijsdekking met een henna haarverf - Wit en grijs naar donkerbruin in 1x


Vind je het ook zo hopeloos om de juiste henna te vinden voor jouw grijsdekking? Misschien is deze blog dan iets voor je. Je vindt hier twee efficiënte doe-het-zelf-recepten om wit en grijs haar met een henna haarverf naar donkerbruin te kleuren – vaak al in één haarmasker.

METHODE 1 DIY Henna haarverf met amla en zwarte thee

Dit DIY Henna-haarmasker met amla-olie en zwarte thee is een natuurlijke, plantaardige haarverf en kan wit en grijs haar bij de eerste poging bruin kleuren (geweldig voor donkere, bruine highlights in zwart haar)

Ingrediënten (voor kort haar en schoon haar, aanpassen aan de lengte)

  • 4 theelepels hennapoeder
  • 2 theelepel amla-olie
  • 4 theelepel zwarte thee +150 ml heet water

Bereiding Henna haarverf

Zet hete en sterke thee. Laat het 3 minuten inwerken. Giet een klein beetje thee op henna in een glazen pot. Roer en herhaal totdat de henna een beetje vloeibaar is. Je hebt minder dan 150 ml nodig! Laat henna 1 uur inwerken. Voeg amla-olie toe aan henna. Het henna-haarmasker zal van bruin naar donkerbruin verkleuren. Klaar voor gebruik op schoon haar. Masseer op het haar. Minimaal 2 uur inhouden. Gebruik regelmatig voor het beste resultaat. Lees meer op https://www.veraslifestylewereld.nl/d…

METHODE 2 DIY Henna haarverf met koffie en pepermunt

Deze DIY Henna-haarverf met koffie en pepermunt is een natuurlijke, plantaardige haarverf en kan wit en grijs haar bij de eerste poging bruin kleuren (geweldig voor bruinachtige highlights in zwart haar)

Ingrediënten (voor kort en schoon haar, aanpassen aan de lengte)

  • 4 theelepels hennapoeder
  • 100 ml espresso (sterke koffie)
  • 5-10 druppels etherische olie van pepermunt

Bereiding Henna haarverf

Zet hete en sterke koffie. Laat het 3 minuten inwerken. Giet een klein beetje koffie op henna in een glazen pot. Roer en herhaal totdat de henna een beetje vloeibaar is. Je hebt minder dan 100 ml nodig! Laat henna 1 uur inwerken. Voeg pepermunt toe aan henna. Het henna-haarmasker zal van bruin naar donkerbruin verkleuren. Klaar voor gebruik op schoon haar. Masseer op het haar. Minimaal 2 uur inhouden. Gebruik regelmatig voor het beste resultaat. Meer op https://www.veraslifestylewereld.nl/d…

Misschien vind je dit ook interessant?

Inspirerende boeken van Vera’s Lifestyle Wereld

Heb jij al gezien dat Vera ook boeken schrijft? Op de webpagina Lifestyle van Vera’s Lifestyle Wereld vind je het inspirerend lifestyle boek ‘Op naar beter’. Of loop meteen naar de bestelsite van de drukker Pumbo en vind meer over het boek door te klikken op ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman.

Vera is naast nuchter ook een fantast. Meer over haar avonturen- en fantasyverhaal ‘De Gelijkgestemden- Een nieuw begin’ vind je op de webpagina Fantasy. Je kunt ook bij haar drukker Pumbo meer lezen door te klikken op ‘De Gelijkgestemden – Een nieuw begin’ van V.P. Ramman.

Natuurlijk zijn beide boeken ook bij alle boekhandels en online winkels als Bol.com, Paagman en Bruna te krijgen. Kun je niet wachten? Download dan meteen het gratis e-boek dat Vera voor je klaar heeft staan. Dat doe je via de nieuwsbrief – die eigenlijk verder bijna niet verstuurd wordt. Je leest meer over dit cadeau op de webpagina Gratis e-book.

Twee DIY recepten voor efficiënte grijsdekking met een henna haarverf - Wit en grijs naar donkerbruin in 1x
Twee DIY recepten voor efficiënte grijsdekking met een henna haarverf – Wit en grijs naar donkerbruin in 1x

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Deze blog bevat geen betaalde promoties. Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. De inhoud is gebaseerd op persoonlijke ervaringen. Houd daarom rekening met onze disclaimer en weet wat het beste voor u is. Resultaten kunnen per persoon verschillen (zoals altijd bij gebruik van natuurlijke producten en zelfgemaakte recepten).

Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content met alle informatieve blogs, tips, affirmaties, motivaties en handige recepten beschikbaar blijven. Dank voor het meedenken!

Geverifieerd door MonsterInsights