Spread the love

Over schrijven, bloggen, vloggen en (e-)boeken

Naast haar coaching bij It Works! International schrijft Vera boeken en blogt zij over verschillende onderwerpen. Haar spannende fantasy debuut is verkrijgbaar bij uitgeverij Boekscout.nl. Diverse artikelen van Vera verschijnen van tijd tot tijd ook op andere sites, zoals Infonu.nl . Ook vind jij video’s over verschillende wellness onderwerpen op het YouTube-kanaal van Vera’s Lifestyle Wereld. Gewoon … om jou op weg te helpen en te houden! En vergeet jij niet jouw gratis e-boekjes op te vragen?

De Gelijkgestemden- Een Nieuw Begin

Vol liefde en toewijding ben ik aan dit boek begonnen. Elk karakter is zorgvuldig opgesteld. Ik heb plezier beleefd aan het schrijven van dit boek en hoop dat jij het net zo fijn vindt!

Samenvatting

Amber verhuist naar een verlaten streek en merkt dat zij bijzondere krachten heeft, krachten die zij nog moet leren beheersen. Amber is degene die de balans op de wereld kan herstellen. Gelukkig staat ze er niet alleen voor. Ze krijgt hulp van twee jonge wezens met wie zij van gedachten kan wisselen. Ook haar nieuwe klasgenoten, Tim en de tweeling Jun en Shen, blijken ongewone talenten te hebben. Samen bereiden zij zich voor op de ontmoeting met een monster. Zeker Amber moet oppassen, want het monster zal alles op alles zetten om haar haar doel niet te laten bereiken…

Het debuut van Vera is te bestellen bij uitgeverij Boekscout via http://boekscout.nl/shop/_.aspx/De_Gelijkgestemden__Een_Nieuw_Begin?bookId=3758

De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin
De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin

Uit het boek

Amber spert haar ogen wagenwijd open. Dat is het!
Ze springt uit bed en holt de trap af naar beneden. Buiten adem valt zij voor de kooi op haar knieën neer. Hijgend tuurt zij door de tralies. De puppy’s liggen tegen elkaar aan − de warmte opzoekend − en worden haar langzaam gewaar. Het zijn deze pups die zij volwassen en wel in haar droom zag.
Amber doet het deurtje open. Van de grijze pup blijven de ogen stevig dichtgeknepen, waaruit blijkt dat de eigenaar liever verder wil slapen. De groene ogen van de witte pup nemen haar wel belangstellend op.
Het is raar wat ze van plan is, maar ze vertrouwt op haar intuïtie. Amber haalt diep adem.
‘Word wakker. Kijk me eens aan,’ beveelt ze streng.
De blauwe ogen gaan versuft open.
De witte pup kruipt naar Amber toe en nestelt zich tegen haar aan.
‘Zijn jullie hier om me te beschermen?’ vraagt Amber en wacht zenuwachtig af.
Ergens verwacht zij geen antwoord. Hoe zouden de honden haar tegen iets moeten beschermen? Alleen omdat zij deze pups net volgroeid in een droom zag? Werd de terugkerende nachtmerrie niet gewoon beïnvloed door de komst van de pups?
Wat een idioot gedrag is dit eigenlijk. Midden in de nacht onwetende dieren wakker maken en suffe vragen stellen. Honden praten niet. Waarom volgt ze haar dwaze ingeving ook? Ze zou de arme puppy’s in alle rust verder moeten laten slapen. De dieren hebben voldoende opwinding gehad.
Ja! galmen twee stemmen eensgezind door haar hoofd.

Over de auteur

“Papier is geduldig. Het maakt mij niet uit of de woorden een handleiding vormen, of een bericht naar een dierbaar iemand. Als ik maar kan schrijven. Als ik maar iets inzichtelijk kan maken. Mijn eerste roman is een feit, gevormd door mijn interesse in de wereld. Centraal staat de ontwikkeling van een aantal jongvolwassenen. Ik heb genoten van het schrijven. Ik hoop dat anderen net zoveel plezier beleven aan De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin.”

Vijf geheimen om binnen drie weken jouw leven om te gooien naar fit. Sterker en slanker. Zonder te diëten! Luister jij mee?

Start je VIP Traject goed bij Vera’s Lifestyle Wereld

Vraag jouw gratis e-boekjes op!

Vera heeft haar jarenlange ervaring als onafhankelijk distributeur en wellness coach bij It Works gebundeld in een aantal e-books. Verschillende e-boekjes zijn exclusief verkrijgbaar bij Vera’s Lifestyle Wereld. Waardevolle informatie die Vera gratis weggeeft, omdat zij het belangrijk vindt dat je goed start! Start je VIP Traject dus goed bij Vera. Vraag de e-boekjes op of download ze uit Vera’s ondersteunende facebookgroep. Met de volgende e-books weet je beter waar je aan begint en houd jij je nieuwe leefstijl met It Works vol. En dat motiveert!

PAK JOUW CADEAU BIJ DE NIEUWSBRIEF

Van Wens Naar Fitplanner
Van Wens Naar Fitplanner

e-book ‘Van Wens Naar Fit Planner’

Sneller merkbare resultaten. Gemak. Pak bij Vera’s nieuwsbrief meteen het gratis e-boek Van Wens Naar Fit op. Dit werkboek kun jij zelf invullen. Aan de hand van de vragen kom jij uit op jouw eigen fitplan. Wedden dat jij in vijf minuten tijd verder kunt met ons assortiment? Meer informatie over dit ebook vind jij op Van Wens Naar Fitplanner

Vul je contactgegevens in bij de nieuwsbrief en ontvang meteen een EXCLUSIEVE e-book cadeau! Lekker voor jouw beste resultaten gaan, daar staat Vera voor. Meer informatie over dit e-boekje vind jij op Drinken tot je een ons weegt
(Deze nieuwsbrief van Vera’s Lifestyle Wereld is echt zonder overdrijven de beste trigger om jou lekker in je vel te krijgen. Wees gerust, je gegevens blijven veilig bij ons en wij houden ook niet van spam.)

METEEN GRATIS TE DOWNLOADEN

It Works productcatalogus
It Works productcatalogus

De volgende informatie krijg je meteen cadeau! Download de bestandjes meteen. Neem ze door en start met die omslag naar beter!

Product catalogus It Works

In de It Works catalogus staat ons assortiment overzichtelijk op een rij met een korte beschrijving. Zo krijg jij meteen goed zicht op onze producten. Kijk vervolgens in de webshop van Vera naar actuele aanbiedingen en plaats je bestelling.

gratis e-book It Works Mocktails
gratis e-book It Works Mocktails

e-book ‘Mocktail Recepten’

Als jij je afvraagt hoe je onze supplementen in kunt zetten, zonder dat het gaat vervelen, is dit boekje een mooi houvast. In dit ebook vind jij een aantal mocktail recepten, waardoor jij veel meer plezier kunt hebben van … drinken. Met deze voorbeelden blijf je eenvoudiger binnen een gezonde leefstijl. Daarnaast zorg jij voor aanvullende voedingsstoffen, zoals belangrijke vitamines, mineralen, vezels en antioxidanten voor een tevreden lichaam. Lichaamsprocessen hebben immers een complexe combinatie aan fytonutriënten nodig om optimaal te kunnen werken. En dat merk jij weer aan meer energie en beter kunnen genieten – gewoon … omdat daar ruimte voor ontstaat. Pak het ebook meteen op door te klikken op

Meal Prepping en Gezondere Recepten

Niets zo vervelend als goede voornemens hebben en die wensen vervolgens niet in vervulling zien gaan. Start dus met het vullen van verschillende voorraadpotten met bakmixen, zodat je minder snel mis grijpt. Als je eenmaal merkt hoe lekker en gemakkelijk gezonder bakken en koken is, wil je niet meer anders.

Recept Bijna Klaar Potjes Keto Crackers

Binnen een paar minuten heb jij deze crackers al in de oven staan. En nee, mislukken doen ze niet!

Recept Bijna Klaar Potjes Appelplaatkoekjes

Deze oudhollandse plaatkoekjes horen in elke voorraadkast thuis. Probeer ze eens uit!

WELK CADEAU WIL JIJ NA JOUW BESTELLING BIJ VERA?

Heb jij besteld in de webwinkel van Vera’s Lifestyle Wereld? Als dank mag jij een passend e-book uitzoeken. Geef jij het door aan Vera? Dan krijg jij die zo spoedig mogelijk in je mailbox. Op naar betere resultaten!

Start Jouw Keto Vandaag
Start Jouw Keto Vandaag

e-book ‘Start jouw keto vandaag’

Een e-boekje (bijna 50 bladzijden!) dat jou wegwijs maakt in ketogeen leven. Met dit boekje leer je begrijpen hoe jouw metabolisme werkt. Leer voeding voor voeding kiezen dat beter bij jou en jouw leefstijl past. Intermittent fasting en sportvasten lijkt ingewikkeld, maar wij maken het overzichtelijk en gemakkelijk voor je. Ook jij kunt zelf aan de slag met deze vorm van lage koolhydraten en in ruil … kun jij snel in vorm komen en je fitter voelen.

Werken met Balansdagen
Werken met Balansdagen

e-book ‘Werken met Balansdagen’

Een gezonde leefstijl … Je zult het zelf moeten doen, want het is jouw lijf, jouw leven. Maar waar begin je? En waar let je op? Wat zijn gezondere opties? En lage koolhydraten? Of ketogeen? De basisbeginselen in dit e-boekje helpen jou betere keuzes te maken, zodat jouw overgang naar een gezonde leefstijl soepel verloopt. Simpele, maar belangrijke basics. Zo krijg je meer zelfvertrouwen en weet jij dat je succesvol kunt zijn. Dit e-boekje (ruim 30 pagina’s!) krijg jij tijdelijk cadeau bij inschrijving van de nieuwsbrief. Profiteer snel!

Krijg een e-boek 'Drinken tot je een ons weegt' cadeau!
Krijg een e-boek ‘Drinken tot je een ons weegt’ cadeau!

e-book ‘Drinken tot je een ons weegt’

Je bent wat je eet, je bent wat je drinkt, je bent wat je denkt … Verantwoord vocht zorgt ervoor dat je lichaam beter functioneert. Hydrateren kàn slim. En efficiënt. Met dranken die ontstekingsremmend kunnen werken. Met dranken die jouw lichaamsprocessen beter kunnen ondersteunen. Je leert wat waterkefir met je kan doen. Je begrijpt wat goede vetzuren met je lijf kunnen doen. Pas de recepten aan naar jouw zin. Maak voortaan betere keuzes doordat je voeding leert begrijpen.

Snel en fitter slank met It Works!
Snel en fitter slank met It Works!

e-book ‘Snel fitter en slanker met de It Works! Target Trio Pack’

Wanneer je drie van de bestverkopende It Works! producten samenvoegt, kunnen de resultaten niet uitblijven! Ieder product in dit Target Trio Pack helpt jou op een specifieke manier lekkerder in je vel te zitten – of je nou man of vrouw bent. Dat gebeurt met een plantaardige combinatie vol (fyto)nutriënten die de spijsvertering normaliseert en de huid van binnen en buiten helpt verstevigen. In slechts dagen kun jij al prachtige resultaten behalen.

 

Hoe werkt die rare wrap eigenlijk?
Hoe werkt die rare wrap eigenlijk?

e-book Ultimate Body Applicator ‘Hoe werkt die rare wrap eigenlijk?’

Ingewikkelde alternatieven, onmogelijke diëten, zonder resultaat sporten … We nemen het voor lief, tot … we beter weten! Verwacht ‘ultieme’ resultaten binnen 45 minuten met deze Ultimate Body Applicator van It Works. Deze handzame Body Applicator helpt je huid maximaal te verstrakken, voeden en verstevigen – waar aangebracht. Bij regelmatig gebruik is zelfs sprake van blijvende resultaten. De melange is luxueus en puur plantaardig. Met een synergetisch effect. Lekker in je vel, zoals het hoort!

Ondersteun je gezondheidsdoelen
Ondersteun je gezondheidsdoelen

e-book ‘Ondersteun je gezondheidsdoelen met  de  Metabolic Burn Pack van It Works’

Wil jij ook snel fitter, slanker en sterker worden met de METABOLIC BURN? Vraag je gratis e-book aan met meer informatie over dit pakket! De Metabolic Burn Pack helpt je metabolisme te verbeteren, meer energie te krijgen voor workouts, de opbouw van spiermassa te verbeteren, je voeding te ondersteunen met kruiden, mineralen, fruit en groente, je huid te verstrakken, verstevigen en aflijnen

Individuele resultaten kunnen en zullen variëren. Elk lichaam en elke leefstijl is anders. Dat maakt jou zo uniek! It Works & Vera’s Lifestyle Wereld beweren niet eventuele, aan huid, lichaam, of haar gerelateerde aandoeningen te genezen/behandelen/voorkomen. Indien je allergisch bent voor een van de vermelde ingrediënten, of onder behandeling staat, dan wel medicatie gebruikt, overleg dan voor gebruik met jouw arts. Net als bij andere merken zijn niet alle producten en adviezen geschikt voor kinderen, of vrouwen die zwanger zijn of borstvoeding geven. Vraag na bij je specialist of gebruik kan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geef je op voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS e-boekjes in je mailbox!
Gratis ebook Van Wens Naar Fit Plan

Gratis ebook Van Wens Naar Fit Planner

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Gratis e-boek Hoe worden supplementen fris & lekker? Mocktails!

Recente berichten
Hoe kom je die burn out sneller uit?
Hoe kom je die burn out sneller uit?
Hoe kom je die burn out sneller uit? Al in 1 week merkbaar verschil kan. In 30 dagen kun je op naar[...]
Help! Hoe verzorg ik mijn oudere huid?
Help! Hoe verzorg ik mijn oudere huid?
Help! Hoe verzorg ik mijn oudere huid? 21 dagen verder met de BeautyWorks Help! En daar sta je d[...]
Dagboek van een IJslandse hond genaamd Odin
Dagboek van een IJslandse hond genaamd Odin
Dagboek van een IJslandse hondenpup genaamd Odin Weet jij, dat ik naast moeder en echtgenote ook[...]
Weet wat femicide inhoudt! - Over (on)gelijkwaardigheid van vrouwen
Weet wat femicide inhoudt! - Over (on)gelijkwaardigheid van vrouwen
Weet wat femicide inhoudt! Over de (on)gelijkwaardigheid van vrouwen Ik schrijf vaker over de ge[...]
Ontdek Kungshamn in Zweden – Scherenkust Bohuslän
Ontdek Kungshamn in Zweden – Scherenkust Bohuslän
Ontdek Kungshamn in Zweden - Scherenkust Bohuslän Daar aan de kust, de Zweedse kust – Kungshamn.[...]