Doe meer van wat jou blij maakt

Doe meer van wat jou blij maakt - V.P. Ramman


Doe meer van wat jou blij maakt. Als je lekker buiten wilt staan zonder jas, terwijl het sneeuwt … doe dat dan. Als je graag naar buiten wilt, terwijl je net terug bent van een wandeling … doe dat dan. Als je geen zin hebt in iets, maar in je bed wilt blijven liggen … doe dat dan.

Binnen het redelijke, mag je doen waar jij gelukkig van wordt. Te vaak worden wij op onze verplichtingen gewezen. Te vaak leggen wij onszelf allerlei taakjes op, waardoor wij niet toekomen aan dat ene echt belangrijke ding in de wereld: de rust die jouw lijf en brein nodig heeft om je goed te voelen.

Naast alle (zorg)taken die je hebt, is er nog een ander modern probleem: Als je continue door blijft gaan, kan je lichaam niet goed ontladen en opladen. Als je continue door blijft gaan met het consumeren van beeldmateriaal en geluid, kan je lichaam op een gegeven moment de prikkels niet meer kwijt. Waardoor je niet alleen qua lijf, maar ook mentaal uit balans kunt raken.

Pak dus bewust jouw rust. Pak bewust die wandeling in de natuur. Pak bewust niets. Doe meer van wat jou blij maakt. Doe meer van wat jouw lichaam vraagt. Door toe te geven aan dat verlangen, herstel je beter. Door te luisteren naar jouw behoeften, ga jij op voor beter.

Net als je blij van je rust wilt genieten

Heb jij een hond? Misschien is dit filmpje herkenbaar voor jou. Een trouwe viervoeter zorgt vaak voor een lach. Net als je vredig en blij van je rust geniet … komt er een IJslandse hond voorbij. Een IJslandse hond zal altijd – altijd – je rust verstoren. Onze Odin doet dat in elk geval wel.

Het filmpje staat symbool voor alle afleiding die je kunt hebben in jouw dagen. Het is dus belangrijk om bewust jouw oplaadmomenten in te voeren. Zonder een rustig lichaam en geest help jij jezelf en anderen niet. Tijd om meer mindful te zijn! Jij verdient dat ook.

Hoe doe je meer van wat jou blij maakt?

Wil je meer weten over beter zijn voor jezelf? Zou je verandering willen in jouw dagen? Maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Zorg dan voor de nodige tips die jou verder kunnen helpen. Het boekje ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman bevat misschien die handvaten voor jou.

Dit boek is meer dan een notitieboek. Ook is het meer dan een boekje met quotes. ‘Op naar beter’ is een inspirerend en motiverend werkboek, waardoor je merkbaar betere dagen kunt hebben. Met oefeningen, affirmaties en tips kun jij zelf aan de slag met bewuster in je dagen staan. Je leert hoe je zelf jouw ideeën over stress kunt vormen. Zo wordt het mogelijk jouw leven te veranderen. Pak die houvast.

Het boekje is handig naast coaching die je al krijgt, want een professional kan nou eenmaal niet steeds met jou meekijken. Je zult zelf die blijvende verbetering in jouw dagen moeten inbouwen. Door te leren meer te doen van wat jou blij maakt. Fijn om dan de juiste tips te vinden in dit boek. Ga gelijk aan de slag en bouw die betere gewoonten in!

Gemotiveerd op naar beter!

Bovenstaand stukje tekst met oefening komt uit het boekje ‘Op naar beter’. Dit werkboek is meer dan een notitieboek en meer dan een quote-boek. Het is bovendien gemakkelijk te lezen met herkenbare materie. Elk mens kan wel wat inspiratie en motivatie gebruiken. Dat maakt ‘Op naar beter’ een leuk cadeau voor je vriendin, oma, moeder, zus of collega.

‘Op naar beter’ is te bestellen tegen € 16,95 bij alle (online) boekhandels, zoals de Bruna, Ako en Bol.com met ISBN/EAN 978-94-6443-212-1. Bij de drukker Pumbo.nl vind jij het boek op https://www.boekenbestellen.nl/ . Op naar een beter ‘zijn’!

Misschien vind jij dit ook interessant?

Hoe kan ik mijn leven veranderen?

Hoe kies ik voor mezelf?

Hoe vind je meer rust in jezelf als jouw wereld zo druk is?

Hoe maak ik mij minder druk?

Wees zo moedig als een puppy – Groeien en leren kun jij ook

Leuk hersengymnastiek voor hond en kind

Beter weerbaar met affirmaties en oefeningen

Inspirerende boeken van Vera’s Lifestyle Wereld

Heb jij al gezien dat Vera ook boeken schrijft? Op de webpagina Lifestyle van Vera’s Lifestyle Wereld vind je het inspirerend lifestyle boek ‘Op naar beter’. Of loop meteen naar de bestelsite van de drukker Pumbo en vind meer over het boek door te klikken op ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman.

Vera is naast nuchter ook een fantast. Meer over haar avonturen- en fantasyverhaal ‘De Gelijkgestemden- Een nieuw begin’ vind je op de webpagina Fantasy. Je kunt ook bij haar drukker Pumbo meer lezen door te klikken op ‘De Gelijkgestemden – Een nieuw begin’ van V.P. Ramman.

Natuurlijk zijn beide boeken ook bij alle boekhandels en online winkels als Bol.com, Paagman en Bruna te krijgen. Kun je niet wachten? Download dan meteen het gratis e-boek dat Vera voor je klaar heeft staan. Dat doe je via de nieuwsbrief – die eigenlijk verder bijna niet verstuurd wordt. Je leest meer over dit cadeau op de webpagina Gratis e-book.

Doe meer van wat jou blij maakt - V.P. Ramman
Doe meer van wat jou blij maakt – V.P. Ramman

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content met alle informatieve blogs, tips, affirmaties, motivaties en handige recepten beschikbaar blijven. Dank voor het meedenken!

Geverifieerd door MonsterInsights