Persbericht: De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin

De Gelijkgestemden Een Nieuw Begin geschreven door V.P. RammanHet boek ˜De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin van V.P. Ramman is lekker internationaal en toch van Hollandse bodem. Veel lezers kunnen zich identificeren met de personages en de omgeving waarin het verhaal zich afspeelt. Bovenal is het een spannend fantasy- en avonturenverhaal over moed, angst, vriendschap en oorlog.

Recent is het boek ‘De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin’ van V.P. Ramman verschenen. Geïntrigeerd door buitenzintuiglijke waarneming schreef de auteur een meeslepend avonturen/fantasyverhaal voor tieners en jongvolwassenen. Het boek geeft een beeld van de onrustige binnenwereld van mensen die moeten functioneren in een onzekere samenleving. Ongrijpbare zaken als mentale ontwikkeling, een nieuw leefgebied en een dreigende oorlog zijn beangstigend – en vooral herkenbaar en actueel. 

‘Een wereld die pijnlijk duidelijk maakt dat wij te weinig op signalen letten – en meer op onze intuïtie zouden moeten vertrouwen’

Het boek leest prettig weg en de opbouw naar de climax is intrigerend. Denkpatronen van verschillende personages worden aandachtig uitgewerkt, terwijl de actie lekker spannend is. Hierdoor leest het verhaal fris en vlot. De roman fascineert door de opgeroepen beelden en de wijze van denken van de twee ‘wolvenpups’ werpt een grappige kijk op mensen.  

Dit boek is geplaatst in het genre voor young adults. Het wordt uitgegeven door de auteur zelf, Vera’s Lifestyle Wereld, en gedrukt door de drukker Pumbo. Het boek is te koop via de grote website voor boeken, genaamd ‘Boekenbestellen’. Natuurlijk is het boek ook verkrijgbaar bij elke boekhandel en Bol.com. Met de link van Boekenbestellen op Boek: De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin lees je meteen meer over deze roman, geplaatst onder genre ‘fictie 15+’.

De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin geschreven door V.P. Ramman

‘De auteur biedt een intrigerende kijk op zaken’

Het boek komt voort uit de gedachtegangen van de auteur. Zo heeft zij vragen over de wereld waarin wij ons bevinden. Zij heeft ideeën over wat dieren ons proberen te vertellen. En overpeinzingen van gemiste kansen, omdat wij signalen niet voldoende oppikken. Ook beschrijft zij angsten waar niemand van ons controle op lijkt te hebben. En dat samen met het feit dat de wereld een leukere plek kan zijn als wij er anders in gaan staan.

‘Wanneer komt het tweede deel uit?’

Eerdere lezers geven aan dat het boek fijn leest, van tijd tot tijd grappig is en ontroert. Ze vinden de ontwikkeling van de jongvolwassenen herkenbaar en de verborgen talenten boeiend. Ze vinden de andere dimensies fascinerend en zouden graag dezelfde ‘niet-wolven’ willen hebben. Bovenal vinden zij het verhaal spannend, meeslepend en verrassend. Ook volgt de vraag: ‘Waar blijft het tweede deel?’

Meer informatie staat hier in de persmap van De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin.

De 'wolvenpups' in het young adults boek De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin zijn gebaseerd op Storm en Logan van V.P. Ramman zelf
Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin zijn gebaseerd op Storm en Logan van V.P. Ramman zelf

Meer van de auteur

De schrijfster zet zich belangeloos en onvermoeibaar in voor een beter welzijn van onze tieners en jongvolwassenen. Haar eerdere werk richt zich op het verminderen van stress en een betere weerbaarheid. Dit boek, genaamd ‘Op Naar Beter – Een inspirerend en motiverend werkboek’ beschrijft herkenbare materie en biedt oefeningen, affirmaties en tips. Meer informatie over dit boek staat hier in het persbericht en hier in de persmap.

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content met alle informatieve blogs, tips, affirmaties, motivaties en handige recepten beschikbaar blijven. Dank voor het meedenken!

Dillemma: Wacht je af of ga je op zoek naar dat monster? Kijk eens mee naar de YouTube-video van TweePlusDrieIsVijf.

Geverifieerd door MonsterInsights