‘De Gelijkgestemden’: Een spannend verhaal maakt het verschil

Het boek De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin van V.P. Ramman is uit en de zoektocht begint


Sinds kort is het spannende fantasy- en avonturenboek ‘De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin’ te krijgen bij de boekhandel. De auteur V.P. Ramman schrijft dit verhaal zo meeslepend, dat je het boek niet meer neer wilt leggen tot het uit is.

In de tussentijd kijk je soms wat schrikkerig om je heen, omdat je het monster elk moment zelf naast je verwacht. Best moeilijk, dus gauw doorlezen is het enige dat helpt.

Zou het monster hier zijn? Of daar?

Een spannend verhaal maakt het verschil. Het boek ‘De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin’ van V.P. Ramman zuigt je mee en laat je pas aan het eind los. Het lastige is wel dat het een heel dik boek is. Zorg dus voor een regenachtige dag, een stille omgeving en veel eten en drinken naast je.

Het boek leest als een film en de personages worden goed uitgewerkt, zodat je hen veel beter begrijpt. Dat zorgt bij jou voor dezelfde buikpijn en dezelfde schrik als het karakter heeft. En voor je het weet, zoek je zelf naar dat beest.

Meer over dit boek vind je hieronder. Lees mee en vraag aan je bibliotheek of ze het boek ook willen bestellen. In de onderstaande YouTube-video van TweePlusDrieIsVijf krijg je een indruk van hoe het brein werkt bij het lezen van dit spannende verhaal.Zou het monster hier zijn? Of daar? Kijk eens mee naar de YouTube-video van TweePlusDrieIsVijf

Waar vind je meer over De Gelijkgestemden?

Op zoek naar het persbericht? Dat staat hier Persbericht De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin. Meer informatie over het verhaal en de auteur staat hier in de persmap van De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin.

Met de link van Boekenbestellen op Boek: De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin lees je meteen meer over deze roman. Het boek is geplaatst onder het genre ‘fictie 15+’ en daarmee geschikt voor tieners en jongvolwassenen.

Ben je ook geïnteresseerd in Op Naar Beter?

Soms wil je meer rust in jezelf vinden. Soms wil je weten of je wel de juiste beslissingen kunt maken. Dan is het handig om een lifestyle boek door te nemen als ‘Op Naar Beter’. Met de tips, motivaties en affirmaties kun je je dagen beter inrichten.

Het persbericht van dit inspirerend doe-het-zelf-boek staat hier op Persbericht Op Naar Beter van V.P. Ramman. De persmap vind je hier op Persmap Op Naar Beter van V.P. Ramman. Loop meteen naar het boek door te klikken op ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman.

Het boek De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin van V.P. Ramman is uit en de zoektocht begint
Het boek De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin van V.P. Ramman is uit en de zoektocht begint

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content met alle informatieve blogs, tips, affirmaties, motivaties en handige recepten beschikbaar blijven. Dank voor het meedenken!

Geverifieerd door MonsterInsights