Meer over De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin

De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin en Op Naar Beter van V.P. Ramman


Het boek De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin, geschreven door V.P. Ramman, is overal verkrijgbaar. Het is een spannend fantasieverhaal voor jongvolwassenen. De eerste lezers zeggen dat ze het boek niet meer neer willen leggen, dus dat is al een goed begin!

Als je dus zin hebt in een meeslepend boek, als je zin hebt in een goed verhaal, als je zin hebt in een heel andere wereld, maar die toch lijkt op de jouwe, dan is dit boek iets voor jou. Zeker als je houdt van fantasy en avontuur.

Het verhaal gaat over Amber, Tim, Jun en Shen die allemaal nieuwe krachten beginnen te ontwikkelen en weten dat er iets in de wereld staat te gebeuren. Er is iets met dimensies en die twee honden die geen honden zijn.

Er gebeurt van alles in het dorp, het dorp is ineens anders, de inwoners zijn anders. Wat moeten zij nou? Hoe vinden zij hun weg? Wat gaat er gebeuren? Het verhaal neemt je mee – tot aan het eind. En dan wil je meer en daar wordt aan gewerkt.

Het e-book is al te lenen bij de Koninklijke Bibliotheek. De goedkeuring voor het papieren boek loopt nog bij de bibliotheek. Meer over het boek, zoals de persmap en het persbericht staat hieronder.

Van V.P. Ramman verscheen ook het boek Op naar beter, een inspirerend en motiverend werkboek om beter in je dagen te gaan staan. Kijk eens naar de informatie verderop in deze blog.

Vraag het na bij je boekhandel of kijk op de websites van Bruna, Paagman en Bol.com. Ik ben benieuwd wat je ervan vindt. Stuur je een email naar info@veraslifestylewereld.nl?

Een nieuw boek! De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin is nu overal verkrijgbaar. Kijk mee naar de YouTube-video van Vera’s Lifestyle Wereld.

Waar vind je meer over De Gelijkgestemden?

Op zoek naar het persbericht? Dat staat hier Persbericht De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin. Meer informatie over het verhaal en de auteur staat hier in de persmap van De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin.

Met de link van Boekenbestellen op Boek: De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin lees je meteen meer over deze roman. Het boek is geplaatst onder het genre ‘fictie 15+’ en daarmee geschikt voor tieners en jongvolwassenen.

Ben je ook geïnteresseerd in Op Naar Beter?

Soms wil je meer rust in jezelf vinden. Soms wil je weten of je wel de juiste beslissingen kunt maken. Dan is het handig om een lifestyle boek door te nemen als ‘Op Naar Beter’. Met de tips, motivaties en affirmaties kun je je dagen beter inrichten.

Het persbericht van dit inspirerend doe-het-zelf-boek staat hier op Persbericht Op Naar Beter van V.P. Ramman. De persmap vind je hier op Persmap Op Naar Beter van V.P. Ramman. Loop meteen naar het boek door te klikken op ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman.

De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin en Op Naar Beter van V.P. Ramman
De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin en Op Naar Beter van V.P. Ramman

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content met alle informatieve blogs, tips, affirmaties, motivaties en handige recepten beschikbaar blijven. Dank voor het meedenken!

Geverifieerd door MonsterInsights