Recensietekst NBD Biblion van De Gelijkgestemden – Een nieuw begin

De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin van V.P. Ramman


Ik vind dit boek zo meeslepend! Waren er maar meer zo vlot geschreven, want dan zou ik zoveel meer lezen. Maar eerlijk is eerlijk: ik ben bevooroordeeld, want De Gelijkgestemden – Een nieuw begin heb ik zelf geschreven.

Maar ik kreeg net de recensie van NBD Biblion binnen en ze zijn het met me eens. Hun recensietekst, oftewel aanbevelingsinformatie (a.i.), vind je hieronder. NBD Biblion is de instantie die boeken aanbeveelt aan bibliotheken. Ze gaan nu een aantal exemplaren gereed maken voor de bibliotheken. Eerdaags kun je De Gelijkgestemden – Een nieuw begin dus ook lenen bij jouw bieb. Het e-book is al te leen. Natuurlijk kun je het boek en e-book ook kopen bij alle boekhandels. Dank voor je belangstelling in elk geval. Laat jij me weten wat jij – of jouw tiener – ervan vindt?

Aanbevelingsinformatie (a.i.) van NBD Biblion van De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin

Een young adult-fantasyverhaal over Amber (13) die bovennatuurlijke gaves heeft en tot het uiterste zal moeten gaan om te overleven. Amber verhuist naar een verlaten streek die plots volstroomt met nieuwe inwoners. Ze ontdekt dat ze bijzondere talenten heeft, zoals een mentale verbinding met twee wolvenpups en het vermogen om andere dimensies te vinden. Ze leert dat er meerdere dimensies bestaan die uit balans raken en dat zij de sleutel is tot het openen van deze werelden. Met hulp van haar nieuwe klasgenoten, die ook ongewone afkomsten en gaven hebben, moet Amber vechten voor haar leven en zich voorbereiden op een confrontatie met een monster. In spannende, staccato stijl geschreven. Voor lezers vanaf ca. 12 jaar.

Een nieuw en spannend boek erbij in de bibliotheken! De Gelijkgestemden – Een nieuw begin

Meer van Vera’s Lifestyle Wereld

Op de webpagina Lifestyle van Vera’s Lifestyle Wereld vind je meer over het inspirerend lifestyle boek ‘Op naar beter’. Meer over dit motiverend doe-het-zelf-boek vind je ook op de bestelsite van de drukker Pumbo. Loop meteen naar dit werkboek door te klikken op ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman.

Meer over het avonturen- en fantasyverhaal ‘De Gelijkgestemden- Een nieuw begin’ vind je op de webpagina Fantasy. Dit werkelijk spannende en dikke boek vind je eveneens op de bestelsite van dezelfde drukker Pumbo. Loop meteen naar de roman door te klikken op ‘De Gelijkgestemden – Een nieuw begin’ van V.P. Ramman.

Natuurlijk zijn beide boeken ook bij alle boekhandels en online winkels als Bol.com, Paagman en Bruna te krijgen. Kun je niet wachten? Download dan meteen het gratis e-boek dat Vera voor je klaar heeft staan. Dat doe je via de nieuwsbrief – die eigenlijk verder bijna niet verstuurd wordt. Je leest meer over dit cadeau op de webpagina Gratis e-book.

Misschien vind jij dit ook interessant?

Hoe kan ik mijn leven veranderen?

Hoe vind je meer rust in jezelf als jouw wereld zo luid is?

Hoe kies ik voor mezelf?

Hoe maak ik mij minder druk?

Wees zo moedig als een puppy – Groeien en leren kun jij ook

Doe meer van wat jou blij maakt

Leuk hersengymnastiek voor hond en kind

Beter weerbaar met affirmaties en oefeningen

De Gelijkgestemden - Een Nieuw Begin van V.P. Ramman
De Gelijkgestemden – Een Nieuw Begin van V.P. Ramman

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content blijven bestaan.

Geverifieerd door MonsterInsights