Vertrouw op jezelf en jouw intuïtie

Vertrouw op jezelf en jouw intuïtie


Het leven kan een uitdaging zijn met al die obstakels onderweg. Vertrouw op jezelf. Jouw intuïtie wijst jouw de weg. Jij weet wat het beste voor jou is. Ga door, blijf ontdekken. Ook al lijkt dat pad nog zo lang. Onthoud dat er altijd hulp is. Vind die steun dan ook in moeilijke tijden. Maak er het beste van.

Ben jij in een diepe kuil gevallen? Dat overkomt iedereen wel eens. Bekijk dus wat jij nodig hebt om er uit te klimmen. Een paar tips om jezelf weer op te pakken kunnen zijn:

  • Neem je voor om niet meer zo diep te vallen. Beslis anders te reageren op dezelfde soort problemen, zodat je niet meer zo vreselijk struikelt.
  • Het leven biedt jou van alles aan en laat je soms in cirkels lopen. Jij bepaalt of jij weer hetzelfde herhaalt. Sta in jouw kracht en pak het anders aan. Het is jouw leerproces.
  • Oefen denken in oplossingen. Oefen een positieve instelling. Oefen omdenken. Het leven bestaat uit leren. Waarom zou jij jezelf niet beter vormen?
  • Accepteer je valkuilen. En leer aan dat er steeds een weg omhoog is. Je weet immers al hoe je moet klimmen. Denk aan zover mogelijk uitstrekken. Keer op keer – die kuil uit.

Vertrouw op jezelf

Odin, onze IJslandse puppy leert de wereld kennen. In onderstaande YouTube-video op het kanaal van TweePlusDrieIsVijf (2+3=5) is hij 10 weken oud. Kijk eens mee naar hoe goed hij het blijft proberen. Dat is voor hem de enige manier: proberen … en leren … en vertrouwen op zichzelf.

Het leven kan een uitdaging zijn. Kijk eens mee naar de YouTube-video van TweePlusDrieIsVijf

Meer van Vera’s Lifestyle Wereld

Heb jij al gezien dat Vera ook boeken schrijft? Zo vind je op de webpagina Lifestyle van Vera’s Lifestyle Wereld meer over het inspirerend lifestyle boek ‘Op naar beter’. Meer over dit motiverend doe-het-zelf-boek vind je ook op de bestelsite van de drukker Pumbo. Loop meteen naar dit werkboek door te klikken op ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman.

Vera is naast nuchter ook een fantast. Meer over haar avonturen- en fantasyverhaal ‘De Gelijkgestemden- Een nieuw begin’ vind je op de webpagina Fantasy. Meer over dit werkelijk spannende en dikke boek vind je op de bestelsite van dezelfde drukker Pumbo. Loop meteen naar de roman door te klikken op ‘De Gelijkgestemden – Een nieuw begin’ van V.P. Ramman.

Natuurlijk zijn beide boeken ook bij alle boekhandels en online winkels als Bol.com, Paagman en Bruna te krijgen. Kun je niet wachten? Download dan meteen het gratis e-boek dat Vera voor je klaar heeft staan. Dat doe je via de nieuwsbrief – die eigenlijk verder bijna niet verstuurd wordt. Je leest meer over dit cadeau op de webpagina Gratis e-book.

Vertrouw op meer blogs

Hoe kan ik mijn leven veranderen?

Hoe vind je meer rust in jezelf als jouw wereld zo luid is?

Hoe kies ik voor mezelf?

Hoe maak ik mij minder druk?

Wees zo moedig als een puppy – Groeien en leren kun jij ook

Doe meer van wat jou blij maakt

Leuk hersengymnastiek voor hond en kind

Beter weerbaar met affirmaties en oefeningen

Vertrouw op jezelf en jouw intuïtie
Vertrouw op jezelf en jouw intuïtie

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content met alle informatieve blogs, tips, affirmaties, motivaties en handige recepten beschikbaar blijven. Dank voor het meedenken!

Geverifieerd door MonsterInsights