Slimme IJslandse hond vindt het tijd voor rust

Stoere IJslandse hond Odin zorgt voor rust - V.P. Ramman


Je rust pakken … Doe jij dat op tijd? Elk mens is anders. Met een eigen leefstijl en een eigen wijze van denken en doen. Elk mens heeft een eigen niveau van functioneren. Met een specifiek setje gedragingen en  gevoelens die daarbij kunnen spelen. Elk mens is uniek. En dat maakt jou uniek. Er is niemand anders als jij. Niemand kan jou zijn. Niemand kan weten wat er echt in jou speelt. Daarom is het zo enorm belangrijk dat jij wèl weet wat jij denkt en wilt. Als ideeën bij jou er niet uitkomen, kan een ander dat ook niet voor jou doen. Luister naar jezelf. Je lichaam en brein vertellen jou van alles.  

Helaas wordt het nog niet normaal gevonden, dat jij luistert naar jezelf. Dat jij jouw grenzen leert bewaken en goed voor jezelf zorgt. Al die doelstellingen in jouw leven kunnen behaald worden, als jij weet hoe jij in elkaar steekt. Als jouw lijf optimaal kan functioneren. En als jij lekker in je vel zit.

Zorg voor voldoende echte rust

Goed voor jezelf zorgen is dan ook de basis. De motor die jou doet lopen. Zodat jij voldoende energie overhoudt. Om fit van jouw avond te kunnen genieten, in plaats van half slaperig naar een beeldscherm te staren. Zorg dan ook voor voldoende èchte rust.

Goed voor jezelf zorgen houdt in, dat je voldoende beweegt, genoeg rust en goede voeding binnen krijgt. Daarnaast let jij ook op belangrijke bouwstoffen die jouw lichaamsprocessen nodig hebben. Jij hoort op gezonde gedachten te letten. Om jouw lijf in goede conditie te houden. Van binnen en van buiten. Lichaam en geest in harmonie: Daar zou jij naar toe moeten werken!

Denk eens na in alle rust

Vinden dat jij goed voor jezelf zorgt, is wat anders dan dat je het ook echt doet. Denk eens na en beantwoord de vragen naar alle eerlijkheid.

  • Vind jij dat je evenwichtig bent? Of is die balans vaak zoek?
  • Luister jij naar jezelf en pak jij die time out ook als je moe bent?
  • Vind jij dat je goed voor jezelf zorgt? Drink en eet jij op tijd? Rust jij voldoende?
  • Luister jij naar jouw lijf en stop jij als het schreeuwt? Of negeer jij de signalen en ga jij door met van alles doen?
  • Eet en drink jij extra op iets rustige dagen?
  • Blijf jij liggen als je niet zoveel te doen hebt? Of maakt je hoofd overuren en ga je er toch maar uit?

Slimme IJslandse hond vindt het tijd voor rust

Odin is een heel slimme IJslandse hond en laat in dit filmpje zien dat druk maken geen zin heeft – en steeds druk zijn al helemaal niet. Honden vertellen veel. Hij vindt het tijd voor rust. Een goed moment om dus zelf ook te genieten van de natuur. Rust jij ook van tijd tot tijd? Ontprikkel jij ook wanneer je dat nodig hebt? Door naar honden te kijken, leer je meer over mensen en jezelf.

Slimme IJslandse hond vindt het tijd voor rust

Meer van Vera’s Lifestyle Wereld

Heb jij al gezien dat Vera ook boeken schrijft? Zo vind je op de webpagina Lifestyle van Vera’s Lifestyle Wereld meer over het inspirerend lifestyle boek ‘Op naar beter’. Meer over dit motiverend doe-het-zelf-boek vind je ook op de bestelsite van de drukker Pumbo. Loop meteen naar dit werkboek door te klikken op ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman.

Vera is naast nuchter ook een fantast. Meer over haar avonturen- en fantasyverhaal ‘De Gelijkgestemden- Een nieuw begin’ vind je op de webpagina Fantasy. Meer over dit werkelijk spannende en dikke boek vind je op de bestelsite van dezelfde drukker Pumbo. Loop meteen naar de roman door te klikken op ‘De Gelijkgestemden – Een nieuw begin’ van V.P. Ramman.

Natuurlijk zijn beide boeken ook bij alle boekhandels en online winkels als Bol.com, Paagman en Bruna te krijgen. Kun je niet wachten? Download dan meteen het gratis e-boek dat Vera voor je klaar heeft staan. Dat doe je via de nieuwsbrief – die eigenlijk verder bijna niet verstuurd wordt. Je leest meer over dit cadeau op de webpagina Gratis e-book.

Misschien vind jij dit ook interessant?

Hoe kan ik mijn leven veranderen?

Hoe vind je meer rust in jezelf als jouw wereld zo luid is?

Hoe kies ik voor mezelf?

Hoe maak ik mij minder druk?

Wees zo moedig als een puppy – Groeien en leren kun jij ook

Doe meer van wat jou blij maakt

Leuk hersengymnastiek voor hond en kind

Beter weerbaar met affirmaties en oefeningen

Stoere IJslandse hond Odin zorgt voor rust - V.P. Ramman
Stoere IJslandse hond Odin zorgt voor rust – V.P. Ramman

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content met alle informatieve blogs, tips, affirmaties, motivaties en handige recepten beschikbaar blijven. Dank voor het meedenken!

Geverifieerd door MonsterInsights