Het is mogelijk (honden)weer lente!

Het is - honden - weer Lente! Geniet nu. Niet later. Nu.


Het leven kan snel aan je voorbij gaan. Zo is het winter. En zo is het weer lente. Ook al wil je het misschien niet: Je zou nu moeten genieten. Niet later. Nu. Zeker als je nu in geen gedoe of minder gedoe zit.

Morgen kan het leven weer anders zijn. Als je nu in een goede fase zit, is het nu ontspannen en de wereld tot je nemen. Maak er nu een betere tijd van. Niet later.

Wil jij verandering in jouw situatie? Wil jij meer genieten van jouw tijd? Zou jij een mooi en fijn leven willen? Denk dan eens mee: Wat kun jij vandaag anders doen dan gisteren om een betere dag te hebben?

Het is mogelijk (honden)weer lente!

Ruik je dat? Het mogelijk (honden)weer lente! Neem het aan van een hond. Het is tijd om te genieten. Waar zijn de snacks?

Zie je dat ook? Odin, onze IJslandse hond, zit lekker in het moment. Hij denkt niet aan straks. Maar aan nu. Hij gebruikt zijn zintuigen. Is lekker impulsief. Daardoor benut hij zijn tijd eigenlijk veel beter dan wij. Wij mensen maken ons vaak zo druk dat wij vergeten dat wij ook leven. Dat is toch best jammer, niet?

Een deel van dit blog komt uit het werk- en inspiratieboek van Vera, genaamd ‘Op naar beter’. Onder haar meisjesnaam, V.P. Ramman, publiceert zij motiverende verhalen. Haar kijk op de wereld en haar liefde voor goede voeding brengt zij samen op Vera’s Lifestyle Wereld.

Het is mogelijk weer lente/hondenweer! Kijk eens mee naar de YouTube-video van TweePlusDrieIsVijf

Meer van Vera’s Lifestyle Wereld

Heb jij al gezien dat Vera ook boeken schrijft? Zo vind je op de webpagina Lifestyle van Vera’s Lifestyle Wereld meer over het inspirerend lifestyle boek ‘Op naar beter’. Meer over dit motiverend doe-het-zelf-boek vind je ook op de bestelsite van de drukker Pumbo. Loop meteen naar dit werkboek door te klikken op ‘Op naar beter’ van V.P. Ramman.

Vera is naast nuchter ook een fantast. Meer over haar avonturen- en fantasyverhaal ‘De Gelijkgestemden- Een nieuw begin’ vind je op de webpagina Fantasy. Meer over dit werkelijk spannende en dikke boek vind je op de bestelsite van dezelfde drukker Pumbo. Loop meteen naar de roman door te klikken op ‘De Gelijkgestemden – Een nieuw begin’ van V.P. Ramman.

Natuurlijk zijn beide boeken ook bij alle boekhandels en online winkels als Bol.com, Paagman en Bruna te krijgen. Kun je niet wachten? Download dan meteen het gratis e-boek dat Vera voor je klaar heeft staan. Dat doe je via de nieuwsbrief – die eigenlijk verder bijna niet verstuurd wordt. Je leest meer over dit cadeau op de webpagina Gratis e-book.

Misschien vind jij dit ook interessant?

Wil jij meer weten over het doe-het-zelf-boekje ‘Op naar beter’? Wil je meer weten over Odin? Of ben je lekker op zoek naar inspiratie? Kijk eens mee naar:

Hoe kan ik mijn leven veranderen?

Hoe vind je meer rust in jezelf als jouw wereld zo luid is?

Hoe kies ik voor mezelf?

Hoe maak ik mij minder druk?

Wees zo moedig als een puppy – Groeien en leren kun jij ook

Doe meer van wat jou blij maakt

Leuk hersengymnastiek voor hond en kind

Het is - honden - weer Lente! Geniet nu. Niet later. Nu.
Het is – honden – weer Lente! Geniet nu. Niet later. Nu.

Meer blogs en de vrijwaringsclausule

Ben je op zoek naar relevante blogs? Ben je op zoek naar boeken van V.P. Ramman? Loop eens door de blogcategorieën van Vera’s Lifestyle Wereld – of gebruik de zoekoptie voor zoeken binnen de website.

Alle informatie op de pagina’s van Vera’s Lifestyle Wereld is naar beste weten opgesteld. Neem kennis van de vrijwaringsclausule op de website. Op die contactpagina staat ook het emailadres van Vera mocht je in contact willen komen. Natuurlijk zijn complimenten en verbeterpunten ook welkom.

Deze website kan blijven bestaan door Google Ads. Zou je daarom alsjeblieft ‘advertenties weergeven’ op ‘ja’ willen zetten? Zo kan de content met alle informatieve blogs, tips, affirmaties, motivaties en handige recepten beschikbaar blijven. Dank voor het meedenken!

Geverifieerd door MonsterInsights